lontrel 22.10.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Ja buduję Agnieszkę z MG Projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicio 22.10.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 A jak oceniasz samo Biuro, kontakt z projektantem ? Czy widziałeś gdzieś wybudowanego BENEDYKTA II ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a k a 22.10.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam wszystkich Forumowiczówdopiero zaczynam przygodę z budowąw tym roku papiery, a na wiosnę fundamentybardzo proszę o namiary na geodetę ( mapka do celów projektowych ) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 22.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Witam u nas hydraulika skonczona, w sobote przyjechali trzej panowie, szybciutko sie uwineli i o 14 skonczyli wylewki , a ja myslalam ze to ze dwa dni potrwa Wiec podsumowujac, mam juz hydraulike, wylewki, drzwi wejsciowe sie robia, a zapomnialam, przylacze gazowe tez juz mam. Wszystko powoli idzie do przodu,, aby tak dalej. Poz wszystkich budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 23.10.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Na sam kontakt nie mozna jeszcze narzkac ale projekt dachu dołączyli z poprzedniego projektu .Po wielu interwencjach dosłali jeszcze dwa razy zestawienie więżby dachu i nadal nie była poprawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 23.10.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Czy ktoś z forumowiczów orientuje się, gdzie można nabyć styropian do ocieplenia w jakiejś przyzwoitej cenie. Czy może lepiej poczekać do zimy, że może trochę ceny spadną, jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 23.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Czy ktoś z forumowiczów orientuje się, gdzie można nabyć styropian do ocieplenia w jakiejś przyzwoitej cenie. Czy może lepiej poczekać do zimy, że może trochę ceny spadną, jak myślicie? Nie wiem gdzie mozna kupic styropian, bo jeszcze go nie potrzebuje. Mam do Ciebie prosbe czy moglabym dowiedziec sie od Ciebie jaki byl koszt Twojego dachu, bo jestem po rozmowie z gosciem od dachu i wycenil mi calos mojego dachu na ok 40 tys z materialami(blachodachowka). Moj dach ma 290 m2. Chcialabym jakies porownanie a Twoj dach jest chyba podobnej wielkosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 23.10.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Czy ktoś z forumowiczów orientuje się, gdzie można nabyć styropian do ocieplenia w jakiejś przyzwoitej cenie. Czy może lepiej poczekać do zimy, że może trochę ceny spadną, jak myślicie? Dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 24.10.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Ludzie kochani dajcie namiary na dobrą ekipę do wykończeniówki. Nie za drogą,bo już jede taki mi powiedział 4tys.za jedną łazienkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pułkownik Molibden 24.10.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam ,WitamPoszukuje rozsądnych fachowców (najlepiej sprawdzonych) od wylewania posadzek, jakie to koszty tak plus minus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 24.10.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam wszystkich budujących,U mnie koszt miksokreta wyniósł 11 zł / m2 na gotowo z materiałem. Ekipa solidna, zrobiła w 2 dni 200 m2, ale do końca roku mają robotę, więc nie daję namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pułkownik Molibden 24.10.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wiec ja poszukuje takich z wolnymi terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angong 24.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Dam ci namiar na miksokreta . Probuj tutaj 601370797 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 24.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Mam male pytanko do osob ktore posiadaja piekne dachy na swoich domkach, czy to prawda ze podbitke robi sie dopiero po ociepleniu domu styropianem?Taka informacje sprzedal mi gosc u ktorego bylismy po wycene naszego dachu, twierdzac ze w cene jego robocizny nie wchodzi podbitka bo to sie robi po ociepleniu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 24.10.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Mam male pytanko do osob ktore posiadaja piekne dachy na swoich domkach, czy to prawda ze podbitke robi sie dopiero po ociepleniu domu styropianem?Taka informacje sprzedal mi gosc u ktorego bylismy po wycene naszego dachu, twierdzac ze w cene jego robocizny nie wchodzi podbitka bo to sie robi po ociepleniu domu. Jeżeli domek ma być ocieplany (nieważne styro czy wełna) to zdecydowanie ekipa od elewacji będzie dopiero robiła podbitkę. Dekarzy trzeba tylko dopilnować, żeby zakończenie krokwi zrobili równo to potem jest połowa roboty przy robieniu rusztu do podbitki. A u nas już połowa domu ocieplona, otynkowana i podbitka zamocowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 25.10.2006 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 U na za to w dwa dni postawili więźbę(dla mnie szybkość ekspresowa). Pozdro dla wszystkich którym do zimy nieśpieszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.10.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 U na za to w dwa dni postawili więźbę(dla mnie szybkość ekspresowa). Pozdro dla wszystkich którym do zimy nieśpieszno Hej, a na kiedy jesteście umówieni na dokończenie roboty? Michał obiecywał mi jedną rzecz to może bym się z nim umówił juz u was na budowie. Zawsze to bliżej niż jechać do nich do domu bo jemu do mnie to jakoś nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 25.10.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Docart ty sie niepomyliles w cenie tego mixokreta, bo z twojego postu wynika ze robili ci za darmo , ja swoja wylewke robilam w ostatnia sobote, material kosztowal mnie 13zl/m2, robocizna 10zl.m2. Calosc czyli 100m2 robili 5godzin, ekipa pana Kanczugowskiego. Niewiem jakim cudem tobie ktos zrobil m2 za 11zl z materialem. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 25.10.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Docart ty sie niepomyliles w cenie tego mixokreta, bo z twojego postu wynika ze robili ci za darmo , ja swoja wylewke robilam w ostatnia sobote, material kosztowal mnie 13zl/m2, robocizna 10zl.m2. Calosc czyli 100m2 robili 5godzin, ekipa pana Kanczugowskiego. Niewiem jakim cudem tobie ktos zrobil m2 za 11zl z materialem. Poz U mnie było tak samo jak u aik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 26.10.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Sorki, oczywiście 11 zł/ m2 to robocizna, a cena materiałów zależy od grubości wylewki. Trochę jestem ostatnio zakręcony, to i o połyłkę nietrudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts