MaPi 28.10.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam wszystkich budowniczych . Myślę, że z czystym sumieniem mogę polecić murarzy tel. 605201084 pan Marian Szymbor. Od posadzek pan Kańczugowski jest ok, chociaż jego fachowcy mogli pomyśleć o wyjęciu desek z drzwi po tynkarzach (potem mieliśmy dziury przy drzwiach wewnętrznych w podłodze). Jeśli chodzi o tynkarzy polecanych przez aik to jestem zadowolona tak sobie, nie jest źle, ale rewelacji też nie ma. Mogę też polecić ludzi od kominka - rozprowadzenie ciepła, obudowa, jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 28.10.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Mapi witam, u mnie powyciagali , w poruwnaniu z innymi ogladanymi przezemnie efektami pracy ekip tynkarskich, to oceniam moja ekipe na bdb, chociaz mieli kilka poprawek. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 28.10.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Dziekuje stokrotnie wszystkim za zaspokojenie moich biezacych potrzeb -okna dachowe, jak rowniez tych pozniejszych.Napewno skorzystam. W nocy moojego czasu dowiedzialem sie, ze zakupiono materialy na dach.Myslalem, ze wyladuje w szpitalu na emrgancy jak uslyszalem cene wraz z robocizna.Nasz dach ma pow. 270m2. Dachowka rup-sirius, 5 okien- velux, rynny- skala(???) nie jestem przekonany bo to plastiki. Calosc ~28kPLN.Wiezba ~8kPLN. Robocizna 15kPLN. Dachowka i okna z maxformu. Dla przykladu podam, ze dwa lata temu wymienilem dach o podobnej pow. i za calosc zplacilem $5,500.00. Oczywiscie nie jest to dachowka, ale takie kawaleczki papy z gwarancja na 40lat. Chyba nadszedl czas aby sie zastanowic nad wczesniejszym powrotem do Polski. Pozdrwiam wszystkich jak najserdeczniej i jesli ktos z Was ma jakies sugestie to bardzo prosze. Wlasnie dzieki Wam chyba zmienimy okna. Pozdrawiam, Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 28.10.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Czy może ktoś ma zamontowane okna drewniane firmy BAS albo coś słyszałna ich temat-proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 28.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam wszystkich starych i nowych forumowiczow. Tel do pana Kanczugowskiego- Wylewki- 601370797 Tynki- Rokicki Mariusz 606629287, super robota Dach kompleksowo Sienkiewicz Jerzy- 602621753- perfekt Stan surowy Kozyra Jan 691862660 - niewiem czy jeszcze zajmuje sie budowami, wspominal cos ze chce sie wycofac. Architekt- Adamek 0815821999- niewiem czy robi w Lublinie i jest strasznie zabiegany i czesto niewyrabia sie z terminami, ale dosc solidny i niedrogi, robil Guitowi, Mapi, Wukanowi i jeszcze kilku osobom z forum. Moze te namiary komus sie przydadza mam tez dobrego elektryka(10 punkt) i hydraulika (80 punkt) Poz Serdecznie Ci dziekuje. aik, poprosze Cie jeszcze o numery do elektryka i hydraulika. Czy Twoj hydraulik robil Ci podlogowke? Mam namiary na innych ale chce porownac ceny. Czy pan Rokicki robi tez tynki i ocieplenie na zewnatrz domu ??? Pozdrawiam, Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ... (Pan) Fizyk polecał .... Ewa (fizyczka i żona fizyka od 1997 roku) Pani Ewo - ale dałaś plamę primo - ja nie wiem, czy się nie powinienem obrazić za tego PANA!!! secundo - wszem i wobec informuję, że żona Fizyka ma na imię Iza (Fizula) i jest żoną od 1997 roku. Wszelkie podobieństwa są czysto przypadkowe !!1 Witaj wśród nas. Witam również inne świerzynki, jak to ktoś fajnie określił. Jeszcze sie wypowiem n/t kaloryferu w garażu - otóż - mam!!! Czasami kazdemu facetowi zdarzy się pogrzebać (czyt. pomajsterkować lub cosik naprawić) we własnym garażu. A rzeczy martwe są na tyle złośliwe, że psują się również w zimie. Dlaczego miałbym marznąć we własnym garażu???? Co do projektanta z Jastkowa ( a w zasadzie projektant jest z Lublina, tylko w Jastkowie pracuje w gminie ), - jest tak jak napisał Pawson. Ma współpracowników branżystów. Żądna zmiana nie jest im obca . Sugeruj się raczej Palmo tym - gdzie się budujesz. W tamtej gminie też jest ktoś kto się zajmuje takimi sprawami. To czasem ułatwia załatwienie wielu spraw teraz i w przyszłości. No dobra. Idę kąpać dzieciaki PS Jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 28.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Lornet nieslyszalam nic o tych okienkach ja mam Salamandra, po fest drogie ale sa rewelacyjne i super sie prezentuja.Kazber wysylam na priwa.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Czy może ktoś ma zamontowane okna drewniane firmy BAS albo coś słyszałna ich temat-proszę o opinie. mi odradzali ale czemu to nie wiem ... wybrałem Gorana Czasami kazdemu facetowi zdarzy się pogrzebać (czyt. pomajsterkować lub cosik naprawić) we własnym garażu. Pewnyś ?? kurde chyba zacznę się o siebie martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 28.10.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Czy może ktoś ma zamontowane okna drewniane firmy BAS albo coś słyszałna ich temat-proszę o opinie. mi odradzali ale czemu to nie wiem ... wybrałem Gorana A mnie Goran olał i nie raczył wysłać wyceny. Nie lubię takich firm, więc pewnie sie skorzystam. Czasami kazdemu facetowi zdarzy się pogrzebać (czyt. pomajsterkować lub cosik naprawić) we własnym garażu. Pewnyś ?? kurde chyba zacznę się o siebie martwić U nas w projekcie garażu mamy kanał. W takim razie sobię go zrobię :) i w garażu zamontuję grzejniczek (nie mam w projekcie). Co do polecania ekip. Ja ze swojej jestem zadowolony. Ale oni chcą robić tylko u mnie :) A tymczasem inna ekipa zaczęła nam robić wieźbę. O jej wartości wypowiem się jak skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 28.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 A salamander to drewniane czy pcv ?A którą z lubelskich lub zamojskich firm sprzedających gorana lub salamandera polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plama10 28.10.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Dziękuje za info na temat współpracy architekta i branżystów, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.10.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Chyba wbrew deklaracjom Fizyka fizycy się nam jednak rozmnożyli Docart - ten kanał to jak rozumiem na wino będzie? Kazber - pozbieram namiary i wyslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Chyba wbrew deklaracjom Fizyka fizycy się nam jednak rozmnożyli Docart - ten kanał to jak rozumiem na wino będzie? Kazber - pozbieram namiary i wyslę docart będzie raczej "dawał w kanał" w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 29.10.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Lornet, Salamander to PCV, ja je zamawialam w Oknodomie na Leczynskiej 1, Gorana dawalam do wyceny w Swidniku w sklepie przy fabryce.Mi goran niechcial wykonac takich okien jak sobie zaplanowalam, mam bardzo duze przeszklenia w formie wykuszy i niechcialam miec w nich poprzeczek, wiec musialy byc zrobione na grubszych i mocniejszych profilach, tylko Salamander zgodzil sie takie zrobicPoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.10.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Jeśli chodzi o okienka, to rzeczywiście Salamander jest extra, ale jest też drogi. Osobiście proponuję zwrócić uwagę na Dequenicka. Osobiście (a wiem, że nie tylko ja) jestem bardzo zadowolony. Co do okien Dequenicka i Gorana - wyceny może też zrobić, na naszym forum znany i lubiany Pan Marek R (prawie Człowiek - Demolka ). PS. Jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Co do okien Dequenicka i Gorana - wyceny może też zrobić, na naszym forum znany i lubiany Pan Marek R (prawie Człowiek - Demolka ). prawie demolka ?? to by kurde znaczyło że się zrobił znacznie spokojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.10.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Co do okien Dequenicka i Gorana - wyceny może też zrobić, na naszym forum znany i lubiany Pan Marek R (prawie Człowiek - Demolka ). prawie demolka ?? to by kurde znaczyło że się zrobił znacznie spokojniejszy Pawson, no wiesz, Demolka, Rozwałka - to prawie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 30.10.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 A może ktoś słyszał cos o oknach drewnianych z Natury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 30.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam Mam nadzieje ze podane namiary, komus sie przydaly. Natomiast teraz ja drodzy forumowicze mam prosbe, gdzie i jaka kupowaliscie welne na ocieplenie poddasza. Potrzebuje rowniez dobrego i niedrogigo glazurnika ale dopiero gdzies na luty wiec moze byc na razie zabiegany Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.10.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ja mam glazurnika godnego polecenia. Być może na luty będzie miał terminy. Jutro podam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts