grzegorzct 30.10.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci na forum, moze ktos Mnie jeszcze pamieta jezeli nie to sie przypomne delikatnie ten co w zimie pytal o dzialeczkiwiec dzialeczke juz mam, budowe planuje zaczac na wiosnea teraz walczyc z papierologia i wszystkim innym dzia... potrzebnym do rozpoczecia budowyi odrazu uprzedze wszystkim forumowiczowbede zasypywal pytaniami i rtadadami bo zamierzam budowac na "odleglosc"z gory wszystkich przepraszam i serdecznie dziekuje na przyszloscpozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzct 30.10.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 "rtadadami" powinno brzmiec oytaniami o radeza bledy w pisowni przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 31.10.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 WitamOstrzegam ze bede was meczyc pytaniem o welne az ktos mi odpowieMam do wyboru Knaufa Thermolan 20-20zl/m2 i Isover Unimata 20-24,14/m2, niewiem ktora lepsza, czy sie oplaca dac troche wiecej za Isover czy Knauf tez jest dobry niechce przeplacac ale z drugiej strony niechce tez osczedzac na ociepleniu. Poradzcie cosPoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 31.10.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Powitac lubelaków! No i my z żoną "wdepnęlismy" w budowe domu Lokalizacja: SNOPKÓW (może ktos z forum tez tam buduje?) Technologia: 2x7cm bal lity ocieplenie ekofibrem (kto jeszcze buduje z drewna?) Wykonawca: na 99% Mazurskie Domy, robią całość (instalacje wykona mój teść - ma firme), tylko fundamenty.... Terminy: fundamenty jak sie uda finansowo to lato 2007, reszta jak najwcześniej coby uciec od 22% VATu Aha, jak to z tym 22% VATem od 2008 roku: bedzie on czy nie będzie? na wiosne grodzimy działke: macie namiary na jakiś tanich a solidnych wytwórców siatki ogrodzeniowej i słupków? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 31.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam wszystkich nowych "desperatów" Aik to żebyś już mnie nie męczyła o tą wełnę Tak żeby twój dylemat rozstrzygnąć ... ja dałem isovera supermatę 15+5cm A u nas dzięki dzisiejszym przymrozkom wstrzymane zostały prace przy elewacji z nadzieją na ocieplenie w przyszłym tygodniu. Trochę głupio bo do położenia tynku zostało tylko kawałek pólnocnej elewacji ... raptem parę m2 i głupio by było zostawiać do wiosny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a k a 31.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ja mam glazurnika godnego polecenia. Być może na luty będzie miał terminy. Jutro podam na priva. proszę o nr telefonu do glazurnika [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a k a 31.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Kazber - pozbieram namiary i wyslę ja również poproszę o namiary [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 31.10.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Kazber - pozbieram namiary i wyslę ja również poproszę o namiary [email protected] proponuję swoich, jeśli ktoś chce zobaczyć finał - zapraszam! Pan Boguś - 504040046 Robił u mnie 2 razy (mieszkanie, dom). Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agira 31.10.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Powitac lubelaków! na wiosne grodzimy działke: macie namiary na jakiś tanich a solidnych wytwórców siatki ogrodzeniowej i słupków? Witaj my właśnie skończyliśmy robić ogrodzenie słupki kupowaliśmy w Kijanach po 18 zł a siatkę powlekaną ocynkowaną o oczkach ok 5.4 cm za 13.20 za mb pod Lubartowem (dowóz gratis) podaje tel 0509573233 wszystko zależy od tego jaką chcesz siatkę my braliśmy tą droższą bo ma nam służyć naprawdę długo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.10.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Ja mam glazurnika godnego polecenia. Być może na luty będzie miał terminy. Jutro podam na priva. proszę o nr telefonu do glazurnika [email protected] Pan Marian Mielnik - 510 399 136. U mnie robił dom a wcześniej mieszkanie moje i rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.10.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Aik - co do wełny - ja mam Rockwoola 18 + 5 (TOP ROCK - chyba, już nie pamiętam) (oczywiście, żeby Ci nie namieszać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.11.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Hej, dostałem ofertę na suchuteńką czereśnię do kominka (pocięta i z transportem). 1m3 (nie mylić z przestrzennym) za 160 PLN. Czy to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.11.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Aik my mamy isovera 15 supermata + 10 unimata. Jak my kupowaliśmy wełnę nikt nie proponował nam knaufa i nie wiem co to warte. Powiedzcie mi jeszcze ile czasu zajmuje założenie podbitki tak mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.11.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Powiedzcie mi jeszcze ile czasu zajmuje założenie podbitki tak mniej więcej. prostej 2-3 dni Rozglądaliście się za drewnem do kominka? Jakie mieliście oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 01.11.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 WITAM WITAMkrąże po forum od kilku dnii nareszcie znalazłam grupe lubelską jesteśmy z mężem w trakcie zakupu domku w stanie surowym otwartym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 01.11.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Dam ci namiar na miksokreta . Probuj tutaj 601370797 przepraszam ale co oni robią, czym sie zajmują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 01.11.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Witam i dziekuje wszystkim za wypowiedzi odnosnie welny, chyba sie zdecyduje na Isover. Agaaa miksokret to takie urzadzenie sluzace do robienia posadzek Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.11.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Powiedzcie mi jeszcze ile czasu zajmuje założenie podbitki tak mniej więcej. prostej 2-3 dni Rozglądaliście się za drewnem do kominka? Jakie mieliście oferty? PROBOWAŁEM ale z miernym rezultatem. cena dosyc spora zwlaszcza ze na sezon potrzeba 10-12 m3 jak sadze. wiem ze no wiosne mozna kupic niepociete i do suszenia po 70-90 m3. zwozi sie to tnie suszy i zostaje całkiem sporo w kieszeni niemniej jednak jakbys bral to z 2m3 bym pewnie zakupil tak dla BAJERU coby se czasem rozpalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 01.11.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Agaaa miksokret to takie urzadzenie sluzace do robienia posadzek Poz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Powiedzcie mi jeszcze ile czasu zajmuje założenie podbitki tak mniej więcej. A to różnie , zależy od fachofców. Niektórzy to potrafią nawet cały miesiąc i więcej. Ale w miarę sprawna i trzeźwa ekipa powinna się w 2-3 dni uwinąć Zależy tez od tego w jaki sposób będziesz chciała ją położyć - czy prostopadle do ściany, czy równolegle do połaci dachu. Nam osobiście bardziej podobała się druga opcja. Jest trochę więcej roboty. Tak też mamy zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts