Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Zalezy do czego potrzebujesz, jesli do wywozki gruzu, wykopania dolu to mozesz wziasc pierwszego lepszego z anonsow, jasli do niwelacji terenu czy do fundamentow to musi to byc ktos naprawde dobry, kto sie zna na robocie bo inaczej to tylko wywalenie niepotrzebnie pieniedzy,

JA ci moge polecic pana Kolasa 600371981. Rozprowadzil mi ponad 20 wywrotek ziemi po calej dzialce, naprawde niezla robota, tylko jest troche zarobiony, ja sie zawsze umawialam wczesniej, ale jak chcesz to zadzwon, nie bierze dozo 70zl/h

Dobry jest tez Jaremek 502967612, tylko ten to juz czasu to prawie wogole niema, no i jest drozszy 90zl/h.

POz

aik - dziekuje serdecznie, niestety nie skorzystalismy, bo tesciu znalazl "tansza" fadrome (do fundamentow), jedyne 120zl/h :o.. hieh.. bo byla stosunkowo blisko, bo tez z Ciecierzyna.. wiec podobno za dojazd duzo nie policza.. a tak to by policzyli - podobno- za dojazd tyle, ze i tak by sie nie oplacalo.. no coz.. :)

120 - drogo :evil:

Lontrel - Naturę rozpatrywałam, ale mi odradzili ze względów jakościowych (generalnie wszystkie drewniane poza Gebauerem, który wyszedł bardzo drogo :o ). Także mam Deceunincka który jest bardzo ładny i ciepły.

Kto się następny przeprowadza? Coś cicho w tym temacie ;)?

Baba wyjrzyj przez okno :( i poczekaj do wiosny :wink: , narazie wszyscy powoli zapadaja w sen zimowy :D

U nas w tym roku jeszcze tylko montarz pieca CO i kominek z DGP, reszta w przyszlym roku.

W styczniu malzonek ma miec caly miesiac wolny, wiec licze ze uda sie nam skonczyc scianki dzialowe na gorze, ocieplic dach ( oczywiscie bez regipsow), zrobic sufity podwieszane na dole i moze zaczac ukladac gres, terakote i panele.

poz

Kobiety budujace i wychowujace dzieciaczki, wyobrazcie sobie ze moj 7miesieczny szkrab zaczyna powoli chodzic, uwazam ze to zdecydowanie zawczesnie. Jeszcze zebow niema a juz chodzic chce :D

Moze spotkalyscie sie z takim przypadkiem, moj starszy syn tez dosc wczesnie zaczol chodzic ale dopiero ok 10mies, no i wczesniej dosc dlugo raczkowal.

Aik - zdolniacha z tego Twojego szkraba. Ja znam taki przypadek.. no prawie.. bo kolezanki synek mial 8 miesiecy (moj maz tez podobno cos kolo tego). Natomiast moj synek zaczal chodzic jak mial 11 miesiecy, a jak mial 11m i 1 tydzien to zaczal biegac :) ... i ma tak do dzis.. (15m. ma obecnie) qrcze.. nie potrafie nauczyc go chodzic powoli.. dobrze ze chociaz nauczyl sie upadac odpowiednio :D

Wreszcie i ja mogę sie pochwalić-oto moja Kornelia od zachodu.

Pierwsza noc-19.X.06. Przypominam,ze zaczełam budowę w maju br . Proszę o pochwały i gratulacje :p .

Witam.

Pochwalamy i oczywiscie gratulujemy.

Widzac ja w tak pieknej jesiennej otoczce cieszymy sie , ze tez moze kiedys w takiej zamieszkamy.

Pozdrawiamy,

Iwona & Kazik