idkam 10.11.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 idkam gdzie można zobaczyć Twój jesionik?? W Dylągówce pod Rzeszowem , a bliżej Lublin - "u mnie" Zapraszam. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowal124 11.11.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Witam Do wszystkich juz mieszkajacych, gdzie zamawialiscie meble kuchenne, plis na rynku jest tak duzo ofert ze nie wiem na ktora sie zdecydowac Moze ktos napisze i poleci lub odradzi mi swojego wykonawce. POz Wysyłam na priv, ale okres oczekiwania do pół roku. Witam. Mi robili "fachowcy" z Damaro. Od rozpoczęcia montażu do jego zakończenia upłynęło więcej niż pół roku. Dla zainteresowanych: Gajek na antresoli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 12.11.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 WitamKowal124 jestes zadwolony z swoich mebelkow, masz moze jakies fotki. Jak z jakoscia wykonania tych mabliPoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 12.11.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Kowal124 dopiero teraz przeczytalam dokladnie twoj post , ile czsu tym fachowcom zajelo zrobienie twoich mebli ,ja dobrze zrozumialam- pol roku , i nie pogoniles ich , masz dozo wyrozumialosci Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pułkownik Molibden 13.11.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 witam witama nie prościej zamówić parkiet w lublinie?oglądałem cennik tych z dylągówki - tani nie jestjak moja mama kładłą parkiet to usługa ją wyniosła sporo mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 13.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 witam witam a nie prościej zamówić parkiet w lublinie? oglądałem cennik tych z dylągówki - tani nie jest jak moja mama kładłą parkiet to usługa ją wyniosła sporo mniej Hmmm, nie znalazłem I klasy w Lublinie taniej niż 63,00 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 13.11.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 a o co chodzi z jakimś sprawdzaniem działki w Agencji w Elizówce?domek w stanie surowym działka 19abez drzewek itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 13.11.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Mariusze - chałupki jak się patrzy !!! Ja o tej porze w ubiegłym roku ubiłem 3 myszki własnoręcznie Mam nadzieję w tym tygodniu zakończyć sezon 2006. PS Jeszcze nie Wielkie dzięki, jeszcze troche pracy zostało. Ocieplenie idzie cieniutko, chyba o kolorze w tym roku to tylko zostało pomarzyć, ale zobaczymy wszystko zalezy od pogody. Co do myszek to u nas tez jedna gdzies w styropianie sktobała, ale ja wystraszyłem i na razie cisza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 czy ktoś z Was ma może jakiegoś blaszaka na narzędzia dla budowlańców?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 13.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam Ja posiadam ale barakowoz w bdb stanie, z schowaniem betoniarki w nim byly by klopoty(waskie drzwi) ale wszystko inne sie zmiesci, a i od biedy to mozna tez w nim spac.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.11.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Witam Ja posiadam ale barakowoz w bdb stanie, z schowaniem betoniarki w nim byly by klopoty(waskie drzwi) ale wszystko inne sie zmiesci, a i od biedy to mozna tez w nim spac. Poz dzięki ale szukam jakiegoś blaszaka(ile chcesz za niego?)odp na privie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.11.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Monika daj i mi namiary na firmę do wykończeniówki. Roszponko! To do mnie, czy do Baby? Ja korzystałam (i wciąż niestety korzystam - bo już mieszkam) z pomocy kolegi. Jet bardzo skrupulatny i pracowity, choć niezbyt szybki. Jesli chcesz, to zapytam czy by się podjął jesli jesteś zainteresowana (i ewentualnie kiedy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.11.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 witam witam a nie prościej zamówić parkiet w lublinie? oglądałem cennik tych z dylągówki - tani nie jest jak moja mama kładłą parkiet to usługa ją wyniosła sporo mniej Hmmm, nie znalazłem I klasy w Lublinie taniej niż 63,00 PLN Ja mam trójkę i jestem zachwycona. Dla mnie jest o wiele ładniejsza od 1. Dlaczego c i tak zalezy na pierwszej klasie? Mi parkiety ściągał z gór parkieciarz. Jestem zadowolona. Jedyna wada, to to że za wczesnie listwy poprzybijał i trzeba było zrywać do niektórych prac. Ale przyjechał przykleić po wszytskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 14.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 czy ktoś z Was ma może jakiegoś blaszaka na narzędzia dla budowlańców?? Ja mam blaszak i chcę go upłynnić w najbliższym czasie . Wyślę Ci zdjęcie na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 14.11.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 MonikaB mi raczej chodzi o firmę,przyjdzie paru fachmanów i szybko się z tym uporają.Pokaż zdjęcia parkietu. Skąd przyjechał parkiet?Ile kosztował m kw?A może namiary na parkieciarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pułkownik Molibden 15.11.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 witam witam jak chcesz w lublinie pooglądać parkiety to chyba najsensowniej na nałęczowskiej, bo jak coś zamówisz u parkieciarza to nie do końca może przywieźć to co zamówiłaś ( z autopsji ) i wtedy masz ból głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika01 15.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Witam serdecznie. Czy ktoś z Was buduje dom w serdeczniku? Wyszukiwarka wskazała mi to właśnie forum. Chciałam prosić o podzielenie sie doświadczeniami z budowy tego domu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 17.11.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A cóż to za cisza? Na sen zimowy to chyba za wcześnie Albo wszyscy wykorzystują powrót złotej jesieni albo wyczekują naa hasło od fizyka A u nas porządkowanie po elewacji ... 19 wielkich worów wszelkiej maści odpadów ... nawet nie pytajcie gdzie się tego pozbyłem a to jeszcze nie wszystko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 17.11.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 MonikaB mi raczej chodzi o firmę,przyjdzie paru fachmanów i szybko się z tym uporają. Pokaż zdjęcia parkietu. Skąd przyjechał parkiet? Ile kosztował m kw? A może namiary na parkieciarza? Idzie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.11.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A cóż to za cisza? Na sen zimowy to chyba za wcześnie Albo wszyscy wykorzystują powrót złotej jesieni albo wyczekują naa hasło od fizyka A u nas porządkowanie po elewacji ... 19 wielkich worów wszelkiej maści odpadów ... nawet nie pytajcie gdzie się tego pozbyłem a to jeszcze nie wszystko ... No właśnie my korzystając z tej złotej polskiej jesieni zagruntowaliśmy do końca dom. Ponieważ z dolną łazienką czekaliśmy na schody to w końcu zabieramy się i za nią. Mam nadzieję, że szybko pójdzie, bo dość już mam tego bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts