Gość 17.11.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A właśnie, MaPi - jak się Wam mieszka? Jak tam Maleństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.11.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A właśnie, MaPi - jak się Wam mieszka? Jak tam Maleństwo? A mieszka się super, tylko jak już zniknie ten bałagan to będzie jeszcze lepiej. A maleństwo też jest super, trochę "rozdarte", ale jest świetne . A tak w ogóle to zapraszam na obejrzenie domu i dzidziusia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Bardzo chętnie , daj znać, kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 18.11.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam Waszystkich lubelskich Forumowiczów Nowa fotka naszej chałupki http://img359.imageshack.us/img359/1175/przd001dc7.jpg mam dylemat, czy z prawej strony na dole nie dociagnąć klinkierem do końca Może coś poradzicie, jak Wam by się bardziej podobało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 18.11.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam Waszystkich lubelskich Forumowiczów mam dylemat, czy z prawej strony na dole nie dociagnąć klinkierem do końca Może coś poradzicie, jak Wam by się bardziej podobało Pozdrawiam Moim zdaniem ladniej byloby gdyby ten klinkier byl do konca sciany-jakos tak symetryczniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 18.11.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Witam. Poszukuję ekip budowlanych na wiosnę 2007. Jesli ktos z was jest zadowolony ze swoich fachowców, to prosze o namiary najlepiej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 19.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Wiam wszystkich . Mam nadzieję zacząć budowę na wiosnę przyszłego roku, ale nie ruszę jeśli nie znajdę dobrego geodety. Bardzo proszę - jeśli znacie kogoś kto nie ma sklerozy, reumatyzmu i innych przypadłości, działa sprawnie i nie marudzi i nie zapomina co mówił 5 minut wcześniej- dajcie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Mariusz - ale na tym etapie musiałbyś chyba już przyklejać okładzinę klinkierową. Mi takie rozwiązanie wszyscy odradzali. Poza tym nie jest niesymetrycznie - część klinkierowa licuje się z oknem. Efekt będzie lepszy, jak już będziesz miał tynk (wg mnie oczywiście ) Fizyczki - no i jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 19.11.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Mariusz - ale na tym etapie musiałbyś chyba już przyklejać okładzinę klinkierową. Mi takie rozwiązanie wszyscy odradzali. Poza tym nie jest niesymetrycznie - część klinkierowa licuje się z oknem. Efekt będzie lepszy, jak już będziesz miał tynk (wg mnie oczywiście ) Fizyczki - no i jak tam? dzięki za głos, na razie 1:1 Nie trzeba przyklejać okładziny, można jeszcze zerwać kawałek styropianu, dolać fundament i wymurować klinkier do samego rogu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 19.11.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Wiam wszystkich . Mam nadzieję zacząć budowę na wiosnę przyszłego roku, ale nie ruszę jeśli nie znajdę dobrego geodety. Bardzo proszę - jeśli znacie kogoś kto nie ma sklerozy, reumatyzmu i innych przypadłości, działa sprawnie i nie marudzi i nie zapomina co mówił 5 minut wcześniej- dajcie namiary. Wysłałem na priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.11.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 czesc wszystkim znajomy szuka działki budowlnej w L-nie lub okolicach ok 10-12 ar bez jakis strasznych przegieć cenowych wiecie może o czymś takim w swoich okolicach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 19.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 WitamSzukam bramy wjazdowej na czas budowy wygląd niewazny, aby sie tylko dała zamykac. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 20.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Mariucha, klinkierek jest nietypowy - owszem. Mi trochę przypomnina dowcip "po co słoń ma trąbę? - żeby nie zaczynał sie tak nagle" Ale baba ma rację, że tynk może wiele zmienić, zwłaszcza jak rzucisz dwa kolory np. inny nad okno, inny w bok. Witaj mroovka, namiary na geodetów mam doma, ale oni strasznie jakos pozajmani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 20.11.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Moze ktos mi poleci dobra firme sprzedajaca bramy do garazu w lublinie,chelmie lub zamosciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 20.11.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Moze ktos mi poleci dobra firme sprzedajaca bramy do garazu w lublinie,chelmie lub zamosciu Ja mam Wiśniowskiego z Chełma. Zakładają też rolety i żaluzje. Super ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 20.11.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A teraz ja proszę o pomoc. Poszukuję kogoś, kto przez zimę zrobi mi meble ogrodowe, huśtawkę itd. Też mogą być okolice Zamościa, Chełma i Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 20.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam Zaczynam powoli zabierac sie za wykonczeniowke rety , ile jest tego wszystkiego na rynku, niewiem co juz wybrac, zdecydowanie wole stan surowy Niewiem jakie wybrac meble do kuchni, a jakie do salonu, gdzie zamowic schody, powoli mam juz tego dosyc, dobrze ze chociaz glazure i reszte do lazienki mam juz wybrane, a i gres do salonu tez juz zamowiony Mam pytanko do tych forumowiczow ktorzy maja szmba, gdzie i jakie kupowaliscie, prosze o namiary. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 21.11.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Moze ktos mi poleci dobra firme sprzedajaca bramy do garazu w lublinie,chelmie lub zamosciu Polecam w Gajku na dole firma Gadip.Porównywałam oferty wyszło zdecydowanie najlepiej i montaż pierwsza klasa.Polecam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea_tea 21.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam, szukam ekipy do wykonania na wiosnę ogrodzenia działki o powierzchni ok.3000m2. Zależy mi na kimś kto ma niebanalne pomysły, jest samodzielny i nie wymagałby ode mnie codziennej bytności na działce. Działka znajduje się niedaleko Kurowa.Może polecicie kogoś sensownego?Acha szukam jeszcze jakiejś ekipy do uporządkowania terenu po wycince drzew z linii drogi - ale to w drugiej kolejności.Pozdr.Bea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubhert 21.11.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam.Na dniach bedę spotykał się z kilkoma ekipami od murów. Zamierzam budować na wiosnę przyszłego roku. Pytanie kieruję do osób, które podobnie szukają teraz ekip na przyszły rok. Na ile zgodziliście robotę?Mój projekt to: http://www.z500.pl/index.php?projekt=27&podwarianty=1 , projekt Z27 L GL. Wprowadziliśmy w nim trochę zmian, głownie doprojektowaliśmy częsciowe podpiwniczenie. Po zmianach dom będzie miał powierzchnie:Powierzchnia całkowita: 329 mkw w tym parter z garazem 153 mkw, poddasze 141 mkw, piwnica 35 mkw.Powierzchnia uzytkowa: 200 mkw w tym parter 81 mkw, garaż 24 mkw, poddasze 68 mkw, piwnica 27 mkw. Interesują mnie ceny poszczególnych etapów, chociaż moze być ciężko, bo juz chyba nikt nie robi piwnic, a ja chce palic węglem, stąd piwnica.Ja sam postaram sie zdawac relacje z poszukiwań i otrzymywanych wycen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts