ewcik1 21.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam My przymierzamy sie do budowy na wiosne ale nasz dom jest mniejszy, bo powierzchnia calkowita wynosi 187 m2 a uzytkowa 117,7 m2, bez piwnicy.http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=186 Dostalismy wycene stanu surowego bez dachu za 16 tys a dach w zaleznosci czy dachowka czy blachodachowka kwota od 9100 do 11100 zl Nie wiem czy to duzo czy malo zalezalo nam najbardziej na sprawdzonej ekipie.pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 21.11.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 My właśnie robimy dach, dachówka, robocizna 40 zł netto za 1m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 21.11.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Tadaaam ! Fizyczki, pochwalcie się ostatnimi osiągnięciami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.11.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 a ja już wiem a ja już wiem ponawiam pytanie o działkę .. nikt z was nie wie o czymś do sprzedania w swojej okolicy ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.11.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 To i ja pogratuluję od nas wszystkich... Pawson - koło mnie jest, ale za nierozsądne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 22.11.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Witam Mam pytanie do wszystkich co robili przydomowe oczyszczalnie ile was calosc kosztowala i czy mozecie polecic jakiegos wykonawce, W sumie w projekcie mam szambo ale jak zobaczylam ceny , to mnie krew zalala od 4tys w zwyz, to sie wogole nieoplaca, wole juz dolozyc i zrobic oczyszczalnie. Poz i prosze o odpowiedz, dosc pilna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KM1719499835 22.11.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 aik - my jeszcze nie robilismy oczyszczalni, ale bedziemy robic z nimi: http://www.allegro.pl/item142918857_oczyszczalnia_przydomowa_dla_4_osob_sotralentz.html maja rozsadna cene i wstepnie jak przyszli na dzialke wydawali sie dosc konkretni, wiarygodni i znajacy sie na rzeczy (w odroznieniu od dwoch innych) - zadzwon, oni Ci udziela kokretnych informacji napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 22.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 no tak, to ja tu czekam, żeby dać szansę fizykowi na zrobienie osobiście "tadam" a tu ... to chocaiż poczekajcie niech sam powie jak Tosię nazwali .... ups ... fizyk, łan more tajm kongratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario17 23.11.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 CześćPoszukuję na przyszły rok (najlepiej na wiosnę) ekipy budowlanej do surowca oraz kierownika budowy (najchętniej niezależnego od ekipy).Byłbym wdzięczny za namiary na "przetestowanych" ludzi.Z góry dzięki !MariuszP.S.Zawsze uważałem że mariusz to raczej rzadkie imię, a tu na forum aż "ciasno" od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 24.11.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 a ja już wiem a ja już wiem ponawiam pytanie o działkę .. nikt z was nie wie o czymś do sprzedania w swojej okolicy ????????????? Snopków, nieuzbrojona (na razie, prąd w kwietniu-maju, woda też, telefon jest ) dojazd na razie kiepski (jak gmina nie zrobi to se sami wysypieny grysem/żwirem): 27 arów jak sie utarguje to po 3000/ar (srednio rozsądnie bo 3 miechy temu obok kupilismy dzialke po 1800). Namiary jak chcesz to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.11.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 a ja już wiem a ja już wiem ponawiam pytanie o działkę .. nikt z was nie wie o czymś do sprzedania w swojej okolicy ????????????? Snopków, nieuzbrojona (na razie, prąd w kwietniu-maju, woda też, telefon jest ) dojazd na razie kiepski (jak gmina nie zrobi to se sami wysypieny grysem/żwirem): 27 arów jak sie utarguje to po 3000/ar (srednio rozsądnie bo 3 miechy temu obok kupilismy dzialke po 1800). Namiary jak chcesz to na priv. dzieki bardzo .. prosbe o dokladne namiary wyslalem moze ktos jeszcze o czyms wie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar_ch 24.11.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witam Waszystkich lubelskich Forumowiczów Nowa fotka naszej chałupki http://img359.imageshack.us/img359/1175/przd001dc7.jpg mam dylemat, czy z prawej strony na dole nie dociagnąć klinkierem do końca Może coś poradzicie, jak Wam by się bardziej podobało Nie wiem czy Ci doradze ale moge Ci pokazac jak to wyglada http://img239.imageshack.us/img239/1373/przdbmc6.th.jpg pzdr marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 24.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Wow ! To znaczna pomoc dla wyobraźni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 24.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 My również gratulujemy Fizykom, mimo, że oficjalnie na forum jeszcze się nie pochwalił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 24.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witam Waszystkich lubelskich Forumowiczów Nowa fotka naszej chałupki http://img359.imageshack.us/img359/1175/przd001dc7.jpg mam dylemat, czy z prawej strony na dole nie dociagnąć klinkierem do końca Może coś poradzicie, jak Wam by się bardziej podobało Nie wiem czy Ci doradze ale moge Ci pokazac jak to wyglada http://img239.imageshack.us/img239/1373/przdbmc6.th.jpg pzdr marcin dzięki, doradziłeś, dokładamy klinkier do końca.Mam tylko nadzieję że w rzeczywistości bedzie ciut lepiej niz na fotce Oczywiscie gratulacje dla Fizyków. Grzesiek, kiedy pepkowe?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar_ch 24.11.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Skad w okolicach Lublina wziac rzeczne kamienie do GWC (ok 20 t)?Sa dostepne w zwirowni w Michowie ale wszelkie kopalniane glazy byly odradzane do uzycia w GWC jako niepewne na reakcjie z woda. Ma ktos w okolicy lublina żwirowy GWC ?? ZIEMIE PRZYJME!!! Duzo!!pzdr marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 25.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Widzę, że się nieudzielacie zbytnio na forum, ale zapytam. Temat był co prawda wałkowany na forum, ale wybaczcie mi, nie mogę czekać do poniedziałku, a w domciu coś mi net siada Cena i robocizna podbitki. Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 26.11.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Widzę, że się nieudzielacie zbytnio na forum, ale zapytam. Temat był co prawda wałkowany na forum, ale wybaczcie mi, nie mogę czekać do poniedziałku, a w domciu coś mi net siada Cena i robocizna podbitki. Może być na priv. Pytałam o to kilka stron temu. Przejrzyj . A jeśli dowiesz się czegoś nowego, to podziel się , ja też jestem ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.11.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Widzę, że się nieudzielacie zbytnio na forum, ale zapytam. Temat był co prawda wałkowany na forum, ale wybaczcie mi, nie mogę czekać do poniedziałku, a w domciu coś mi net siada Cena i robocizna podbitki. Może być na priv. Pytałam o to kilka stron temu. Przejrzyj . A jeśli dowiesz się czegoś nowego, to podziel się , ja też jestem ciekawa. Wiem Właśnie zakończyliśmy kolejny etap - dach. Panowie zasugerowali nam położenie podbitki na najbardziej wysuniętej części dachu, czyli nad balkonem (małe zdjęcie po lewej). Z dyskusji z przed kilku stron wiem, ze trzeba by to wcześniej ocieplić, ale o cenach nic tam nie znalazłem. Powiem co nam zaproponowali, może ktoś to skomentuje materiał: 29 zł/m2 robocizna: 20 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 26.11.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Drewniana czy plastikowa?Ja dostałam propozycję 80 zł/m2 za materiał+ robociznę przy drewnianej ( z malowaniem desek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts