BORF 26.11.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Plastikowa polecana przez naszego fachowca od dachu. Widzę, że sprawę trzeba przemyśleć i podbić na wiosnę, a tymczasem w inny sposób zabezpieczyć ten fragment. Z jakiego drewana ta podbitka? Może gdzies jest jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 u nas podbitkę drewnianą układał 6 dni ,w tym dwa nie całe. Dodam .że robił sam i nie śpieszył się . zaczynał ok. 9 . A podbitka wygląda tak: http://foto.m.onet.pl/_m/ba4ec5221f55665f8c14260ebcda49ef,10,19,0.jpg Powiedź mi, czy ten domek jest ocieplony? Czy kolejność powinna być: - ocieplenie - struktura - podbitka? Czy inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 27.11.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 U mnie efekt wizualny ma być podobny - podbitka z desek sosnowych bejcowana i lakierowana.Ale ja mam ścianę 3-warstwową , więc nie potrafię powiedzieć nic o kolejności prac przy 2-warstwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 27.11.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 BROF dom jest jednowarstwowy ,podbitka była robiona po tynkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 27.11.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Auuuu... A ja nadal szukam fachowców od drewnianych podbitek - bo nawet ci najdroźsi za 80zl/m2 nie mają czasu... Co to się porobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 27.11.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 BROF dom jest jednowarstwowy ,podbitka była robiona po tynkowaniu. Dzięki za informacje. My zrezygnowaliśmy z podbitki w tym roku. Poczeka na ocieplenie Teraz najbardziej wysunięta część jest zafoliowana. Tak przetrwa zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Wreszcie, znalazłem chwilę!!! Witajcie riebjata! Jak już oczywiście wszyscy wiedzą - stało się. Od ubiegłego tygodnia zaczęły się noworodkowe odgłosy pojawiać w naszych skromnych progach . Antonina Cecylia, bo tak się zwie owo śliczne czarnowłose dziewcze (fotki zamieszczę jeszcze w tym tygodniu ). Parametry techniczne - 3 320 masa własna, długość 0,5 metra Tosia, tak jak planowali rodzice - urodziła się w domu w asyście położnej ..., tzn niedokońca w asysćie, bo się asysta spóźniła. Mój kochany teść miał położną dowieźć, ale nie zdążyli na czas, więc Tosia (odważne dziewczę po rodzicach), urodziła się na ręce zaskoczonego tatusia (czyt. - mnie ) ). Jakieś 10-15 minut później pojawili się tato Izy i Zosia (położna). Jednym słowem, mój teścio nie bardzo zrozumiał: miało być - on zajmuje się dzieciakami, a położna nami i dzieckiem, a wyszło tak, że on zajął sie położną, ja i Iza dzidziusiem a dzieci - oglądaniem filmu pt Lessie wróć. Najważniejsze, że wszystko jest OK, rodzice czują się dobrze. Tosia też. Dziewcze przyszło na świat w czepku i z okrzykiem HURRA na ustach . A co do budowy, to sezon zakończony. Co do mebli kuchennych, to też mam BARDZO fajny namiar. Zainteresowanych (niektórym nasze mabelki się podobały) - zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 28.11.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Pięknieś Waćpan opisał owo wydarzenie !!! Gratulacje raz jeszcze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 29.11.2006 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 gratulacje fizyk!!! jestem pod wrazeniem jeszcze raz gratuluje coreczki i odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 29.11.2006 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 GRATULACJE fizyki, jesteśmy pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Iza i Grzesiek - w końcu oficjalne gratulacje !!! A poza tym: - siła fachowa w domu - po co teść dowoził i czas tracił? - dzieci pewnie zdziwione (nie mówiły, że wolałyby pieska?) - gratuluję raz jeszcze, chętnie bysmy Wam przywieźli jakieś śpioszki do kolekcji Pozdrowienia od nas wszystkich, dla Tośki w szczególności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 29.11.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Fizyki, gratulacje odwagi i w ogóle! A swoją drogą trzeba zrobić dochodzenie, dlaczego teścio się spóźnił z położną - którędy jechali, ile lat ma położna itp............... Dawno się nie odzywałem, a więc raport z pola bitwy: elewacja skoczona, podbitka plastikowa również, malowanie góry również, (obecnie szpachluję i przygotowuję do malowania dół), parkiet ułożony na 2/3 poddasza, robi się glazura i terakota w łazienkach, w kuchni już położona terakota. Na zewnątrz jeszcze mamy skończone ogrodzenie i bramę wjazdową, w czwartek montujemy napęd. Pozostała jeszcze kostka przed zimą.... żeby tylko zdążyć....Mam największe problemy z żoną - bo się nie może zdecydować na projekt i wykonawcę zabudowy kuchni i baterie i wanny w łazienkach - i w ten sposób opóźnia mi robotę. Schody mam mieć ok. 10 grudnia - namiar od Fizyka - podziękuję, jak skończy, bo na razie mamy z nim więcej nieporozumień, niż zakładaliśmy. Niestety, na Boże Narodzenie nie zdążymy A tak chciałem zaprosić rodzinkę na Święta do nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 29.11.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 No fizyczku, teraz i my raz jeszcze gratulujemy. Widzisz jaki zdolniacha z ciebie, sam robisz, sam odbierasz , full serwis . My też chętnie się wprosimy ze śpioszkami . No i oczywiście zapraszamy też do nas na obejrzenie naszego synia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 29.11.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Fizyki! Wieeeelkieee gratulki!!! Jesteście super odważni, włącznie z Tosią. To musiało być przeżycie - własna córę odbierać A tu na Forum widzę poważne zmiany - ciekawe czy to tylko kosmetyka? W domu jescze fura roboty, a tu się zepsuł Mrcedes piecowy - znaczy Wissman - i nie mam ciepłej wody. Mam nadzieję, że usterka do usunięcie szybko i sprawnie, choć fakt, że dając tyle kasy nie ma się żadnej w sumie gwarancji nie jest fajny No i bądź człowieku mądry i pisz wiersze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 29.11.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 fizyk -przyłączm się do gratulacji. Gratuluję odwagi i umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 29.11.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 GRATULACJE odwaga ze hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 29.11.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Fizyk GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jeszcze raz dziękujemy za gratki i miłe słowa. Oczywiście zapraszamy śpioszki do nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 30.11.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam FIZYK - GRATULACJE .JESTEŚ WIELKI. A i ja sie pochwalę nasza córeczka Magdalena urodziła się miesiąc temu, tak tradycyjnie czyli w szpitalu. Waga 3380. Jest piękna........... A na budowie końcówka układania dachu. ufffff wreszczie bo trwało to 1,5 miesiąca, ale i dach spory. Poproszę o namiary na wykonawcę schodów.PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 30.11.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Pozdrowienia dla wszystkich budujących FIZYK - i my przyłączamy się do gratulacji, i niezłe przeżycia mieliście mi wystarczył pobyt przy tradycyjnym porodzie Natomiast się pochwale, bo od dzisiaj jesteśmy oficjalnymi mieszkańcami Krężnicy, teraz dopiero trzeba będzie papierów załatwiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts