fizyk 30.11.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czajniku - gratulacje, spóźnione, ale szczere. Namiar na schody, a raczej na fachowca. Zbigniew Jusiuk, tel. 607 247 825. Facet robi też drzwi wewnętrzne. Jedno i drugie do obejrzenia u nas. Kubusy - gratulacje!!! PS Ale w urzędach ludziska się dziwują, że miejsce urodzenia Tosi to Dąbrowica!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.11.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wszyskim Andrzejom życzę dużo szczęścia i radości z okazji ich święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr-M 30.11.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam FIZYKI, GRATULACJE!!!Ty to jesteś GOŚĆ, brawa za odwagę. U mnie jakoś powoli..., czekanie na drewno na więźbę, potem na cieśli - no ale w końcu są i dość sprytnie się uwijają. Mam nadzieję, że aura będzie łaskawa i pozwoli dekarzom skończyć dach przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.11.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Czajnik gratulacje !!! Ale mamy "urodzajny" rok . A jeśli chodzi o schody to szukasz kogoś do obłożenia betonowych czy do zrobienia drewnianych? Kubus gratulujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 30.11.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Witam Fizyk gratulki Mapi Urodzajny och i to jak urodzajny I to chyba my go zaczelismy A moze jest ktos kto zaczol wczesniej niz w marcu go ....... Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.11.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Aik - brawo !!!!!! Kto następny?? PAwson - może Ty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 01.12.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Hej,Jak pisałem nieco powyżej fachowca od schodów polecę, jak u mnie skończy, bo jeszcze nie wiem, czy warto. ja natomiast mam pytanie/prośbę o namiary na sprawdzonych cykliniarzy (bezpyłowych!). Jak macie kogoś godnego polecenia, to użyczcie, bo ja mam dwóch sprawdzonych, ale niestety, z bardzo złej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 01.12.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 GRATULACJE! ja to przeżywałem pół roku temu a teraz to PRZEŻYCIE już zaczyna raczkowac po podłodze ani sie obejrzysz jak u Ciebie tez tak będzie Brawod la odwaznej MAMY, TATY I TOSI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 01.12.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Sorki, nie doczytałem, gratulacje wielkie dla Kubusa! Też bym chciał już zamieszkać na nowym, ale u mnie się musi spełnić na pewno do końca stycznia (muszę opuścić dotychczasowe mieszkanko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 01.12.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Aik - brawo !!!!!! Kto następny?? PAwson - może Ty ?? Wielkie gratulacje!!I caluski dla malenstwa!! A odpowiadajac kto nastepny to chyba ja bo 7 grudnia, no chyba ze ktos sie wstrzeli jeszcze w ten tydzien hehehe Boje sie jak choler... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 01.12.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Czajnik gratulacje !!! Ale mamy "urodzajny" rok . A jeśli chodzi o schody to szukasz kogoś do obłożenia betonowych czy do zrobienia drewnianych? Kubus gratulujemy . A dzieki. Szukam kogos do zrobienia drewnianych b. solidnych, takich cotoby nieskrzypiały pod moim ciężarem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 02.12.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Czajnik gratulacje !!! Ale mamy "urodzajny" rok . A jeśli chodzi o schody to szukasz kogoś do obłożenia betonowych czy do zrobienia drewnianych? Kubus gratulujemy . A dzieki. Szukam kogos do zrobienia drewnianych b. solidnych, takich cotoby nieskrzypiały pod moim ciężarem . No niestety nasze trochę skrzypią, zwłaszcza pod moim ciężarem , ale nie tylko. Zawsze można przyjechać i zobczyć, pochodzić po nich . Zapraszam. A nasz maluszek już pięknie trzyma główkę prosto . Skubaniec z pozycji półleżącej próbuje siadać, a ma dopiero 9 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.12.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ... Skubaniec z pozycji półleżącej próbuje siadać, a ma dopiero 9 tygodni. Dobrze! Niech ćwiczy. Tatuś znajdzie jakąś robotę na budowie. Każda para rąk się przyda Nasza Tośka uwielbia spać i ssać!!! Spędza na tym całe godziny Ja też bym tak chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.12.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 ... Skubaniec z pozycji półleżącej próbuje siadać, a ma dopiero 9 tygodni. Dobrze! Niech ćwiczy. Tatuś znajdzie jakąś robotę na budowie. Każda para rąk się przyda Nasza Tośka uwielbia spać i ssać!!! Spędza na tym całe godziny Ja też bym tak chciał Pogadaj z Izą, może tobie też pozwoli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 04.12.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ponawiam zapytanie o godnego polecenia cykliniarza. Czy nikt nie jest ze swojego zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.12.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ponawiam zapytanie o godnego polecenia cykliniarza. Czy nikt nie jest ze swojego zadowolony? Ja cyklinierzy nie polecam, bo ich nie miałem . Mam gres i panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 04.12.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Szukam kogos do zrobienia drewnianych b. solidnych, takich cotoby nieskrzypiały pod moim ciężarem . Schody moje robił pan Sławek. Jestem zadowolona - terminowo, nie tragicznie drogo, porządnie. Tel.503-139-553 Docart - mi cyklinował pan, który układał podłogę, samego cyklinowania nie bierze, bo i tak ma mnóstwo zleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czesc ALL fizyk Gratulacje po raz drugi ... dzielny z Ciebie chłop chociaż nie wyglądasz ... Schody drewniane u mnei ten sam p. Sławek co u Moniki B. Jest tani terminowy i profesjonalny - schody super , dodatkowo robi drzwi drewniane też b ładne. Co u nas: - Parkiet w większości położony - Łazienki zrobione - Schody, kuchnia zrobione - Działka kończy się grodzić - Ziemia kończy się wyrównywać dookoła domu Fizyk w tym temacie nic się u nas nie dzieje na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Czesc ALL fizyk Gratulacje po raz drugi ... dzielny z Ciebie chłop chociaż nie wyglądasz ... Schody drewniane u mnei ten sam p. Sławek co u Moniki B. Jest tani terminowy i profesjonalny - schody super , dodatkowo robi drzwi drewniane też b ładne. Co u nas: - Parkiet w większości położony - Łazienki zrobione - Schody, kuchnia zrobione - Działka kończy się grodzić - Ziemia kończy się wyrównywać dookoła domu Fizyk w tym temacie nic się u nas nie dzieje na razie Pawson - to jak rozumiem Święta w nowym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 się zobaczy ale chyba raczej wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts