Gość 05.12.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 się zobaczy ale chyba raczej wiosna Leniuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 się zobaczy ale chyba raczej wiosna Leniuchy wiesz jak jest ,,, lezy sie od rana do nocy do gory brzuchem to sie nic nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 05.12.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Pawson, to może Ty jak układasz parkiet, to masz na oku jakiegoś sensownego cykliniarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.12.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 moj parkieciarz cyklinuje w sumie to jeszcze nie wiem czy on sensowny /mam nadzieje ze tak ) tylko on strasznie zarobiony jest nie wiem czy sie podejmie samego cyklinowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 się zobaczy ale chyba raczej wiosna Leniuchy wiesz jak jest ,,, lezy sie od rana do nocy do gory brzuchem to sie nic nie chce Choroba, problem faktycznie - nawet się położyć nie można żeby się zrelaksować Przekichane masz Docart - ja swojego nawet nie proponuję - sama cierpliwie na niego czekam, żeby mi co nieco skończył. Z coraz mniejszą cierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 06.12.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja pytanie z innej beczki. Gdzie w Lublinie można kupić klucz do zamknięcia głównego przyłącza wodociągowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 06.12.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja pytanie z innej beczki. Gdzie w Lublinie można kupić klucz do zamknięcia głównego przyłącza wodociągowego? Spróbuj w Neptunie na Metalurgicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pułkownik Molibden 06.12.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Moją podłogę bezpyłowo cyklinował pan Artur 605-331-777. Bardzo fajny gość. Podłoga jak lustro. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www005531gazeta.pl 06.12.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja pytanie z innej beczki. Gdzie w Lublinie można kupić klucz do zamknięcia głównego przyłącza wodociągowego? Spróbuj w Neptunie na Metalurgicznej. A jak nie to podjedź do jakiegoś ślusarza i niech Ci z rury kwadratowej wyspawa... Jak będziesz potrzebował wymiarów to mogę sprawdzić w domu (też mam taką robioną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 06.12.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Pułkowniku, a można zobaczyć efekty tego cyklinowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 06.12.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ja do mieszkających - w sprawie palenia w kominku, a raczej czyszczenia wnętrza Szukam małego wiaderka metalowego, raczej prostokątnego lub czegoś podobnego na popiół, z czego korzystacie? Bo te całe komplety są chyba tylko do ozdoby. Szufelkę i pogrzebacz zakupiłam, ale specjalnych wiaderek nie ma. Węglarka się nada? Może jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.12.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ja do mieszkających - w sprawie palenia w kominku, a raczej czyszczenia wnętrza Szukam małego wiaderka metalowego, raczej prostokątnego lub czegoś podobnego na popiół, z czego korzystacie? Bo te całe komplety są chyba tylko do ozdoby. Szufelkę i pogrzebacz zakupiłam, ale specjalnych wiaderek nie ma. Węglarka się nada? Może jakieś pomysły? A nie masz "na wyposażeniu" takiego wyjmowanego wiaderka? Ja mam: w kominku jest kratka, do której zgarnia się popiół, a pod kratką siedzi wiaderko. Fajne i praktyczne, mało się kurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 06.12.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ja jeszcze nie mieszkam, ale sporo palę i to głównie stemplami . Popiołu się tworzy całkiem sporo, a ja znalazłem taki patent: złamała mi sie szufla i tym co pozostało (tą szeroką częścią ) wybiera się popiół idealnie. Bardzo eleganckie to to nie jest, ale za to bardzo skuteczne. Jak zamieszkam na salonach, to pomyśle o czymś bardziej szlacheckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 06.12.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Uffff wreszcie wczoraj skończyli u nas dach. Długo to trwało i kaski sporo poszło ale warto było. W tym roku to by było na tyle, czekamy do wiosny. W wolnej chwili moze jakis album zrobię.Jaką firme do monitoringu polecacie?? pozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 06.12.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 A ja pytanie z innej beczki. Gdzie w Lublinie można kupić klucz do zamknięcia głównego przyłącza wodociągowego? Spróbuj w Neptunie na Metalurgicznej. A jak nie to podjedź do jakiegoś ślusarza i niech Ci z rury kwadratowej wyspawa... Jak będziesz potrzebował wymiarów to mogę sprawdzić w domu (też mam taką robioną). Dzięki, sprawdzę namiary i dobre pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.12.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Ja do mieszkających - w sprawie palenia w kominku, a raczej czyszczenia wnętrza Szukam małego wiaderka metalowego, raczej prostokątnego lub czegoś podobnego na popiół, z czego korzystacie? Bo te całe komplety są chyba tylko do ozdoby. Szufelkę i pogrzebacz zakupiłam, ale specjalnych wiaderek nie ma. Węglarka się nada? Może jakieś pomysły? Hej, może to? http://www.allegro.pl/item145417579_odkurzacz_kominkowy_separator_popiolu_najtaniej.html Skrót tego co się dzieje u nas: - jutro koniec lakierowania parkietów - schody w realizacji ale jeszcze u stolarza - drzwi wewnętrzne przyjadą pod koniec przyszłego tygodnia - zrobiony porządek z rynnami - geodeta inwentaryzuje dom i oczyszczalnię - zbieramy kwity do odbioru Może jakieś SPOTKANKO z degustacją pizzy na cienkim cieście??? http://img123.imageshack.us/img123/6081/pizzamaslana8tqah1.jpg Pozdrawiamy M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.12.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Babo!b Mam kominek Spartherma, więc żadnych wiaderek nie ma - wszystko rączką trzeba ze środka samemu Idkam! Dzieki. Wygląda świietnie! Użytkujesz coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 07.12.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Hej, Jeśli chodzi o spotkanko, to i owszem, chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 07.12.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Babo!b Mam kominek Spartherma, więc żadnych wiaderek nie ma - wszystko rączką trzeba ze środka samemu Idkam! Dzieki. Wygląda świietnie! Użytkujesz coś takiego? Na chwilę obecną używam starego odkurzacza do dokładnego oczyszczenia , ale już wiem że kupię ten separator, Rewela, urządzenie wielokrotnego użytku - bez kurzu, super. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.12.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Na chwilę obecną używam starego odkurzacza do dokładnego oczyszczenia , ale już wiem że kupię ten separator, Rewela, urządzenie wielokrotnego użytku - bez kurzu, super. M Już jestem przekonana, tylko się waham czy brać z allegro, czy z serwisu Cana Vaca , bo stamt ad odkurzacz. Czy cos wiesz na temat jakości takich urządzeń? Bo cena to wiadomo, gdzie mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts