PPawluk 16.04.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Jak to kto - MY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 16.04.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 No więc może się uda... wersja I: ja i moja iwka, ppawluk ze swoją połówką, wukan ze swoją, dwie trzecie AIK i zbyszk'owie w komplecie w drugiej wersji nie ma zbyszka ale za to AIK w komplecie Trzecia fota to zbycho z rodziną na tle swojej hawiry pozdra. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 16.04.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 o! dzieki za wyreczenie pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 16.04.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Iwona i Zbyszek dzięki za zdjęcia. Agamon nie przejmuj się, ja tez mam juz sporo siwizny, ale wśród młodzieży czuliśmy się z żoną bardzo dobrze. Mam nadzieje, że przy następnym spotkaniu będzie obecna cała grupa lubelska (stara i młoda gwardia z forum) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 17.04.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Ciesze sie ze juz sa zdjecia i ze sie podobaja, przepraszam za opoznienie, zlosliwosc rzeczy martwych. najpierw wysiadl internet, pozniej zlapalam jakiegos wirusa, ktory ciagle wywalal mnie z internetu, a na koncu swieta i totalny brak czasu. Pozdrowionka dla wszystkich, z niecierpliwoscia czekamy na nastepne spotkanie. Guit mozesz przeslac mi namiary na architekta, ktory robil ci adaptacje, teg z Piask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.04.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 dzisiaj ruszyło tynkowanie piach ze Stezycy pod Deblinem mial byc taki superowy, ale chyba jednak nie jest... no nic moze kiedys poprawie gladz zna ktos ekipe z miksokretem na wylewanie posadzek? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 19.04.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 A ja cały weekend porządkowałem działkę - :) Gruberowanie i bronowanie + sadzenie konczynki białej zeby nie wyskoczyly chwasty i krzaki zanim zaczne budowe Po nawiezieniu ziemi i po wyrownaniu terenu dzialka wyglada super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.04.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 oj, kiedy ja to bede mial ))))) przed zainstalowaniem POS-a musze nawiezc ziemi i wyrownac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 19.04.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 guit : powiem Ci na pocieszenie ze jak zaczne budowac to mi tez sie zrobi nieporzadek :) ALL: Jak w sobote zasialem konczyne to kiedy moge pojechac zobaczyc jak kielkuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 19.04.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Nie było mnie tu kilka dni, no i proszę...!!! Dobrzyku, już po Tobie ! Ale teraz przynajmniej wiecie, dlaczego nie byłam na spotkaniu Grupy Lubelskiej... Mam nadzieję, że następnym razem zgramy terminy... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.04.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Dobrzyku, już po Tobie ! Będziesz gryzła ? Mogę jeszcze pore fotek wrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 19.04.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2004 Będziesz gryzła ? Mogę jeszcze pore fotek wrzucic Podgryzę Cię przy najbliższej okazji ! A w sprawie fotek zaraz napiszę do Ciebie liścik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.04.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że wczoraj wreszcie moja budowa obudziła się ze snu zimowego - ZACZĘŁO SIĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 20.04.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 no - GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.04.2004 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Dzięki ! Przez widmo 1 maja ludzi ogarnęło szaleństwo i wszystkiego brakuje w składach budowlanych . Będę miała przez to kilka dni przestoju - bloczki fundamentowe spóźniają się o 3 dni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 20.04.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Odnoszę wrażenie że niektórzy traktują 1 maja jak koniec świata... Trochę się zawiodą zważywszy na fakt że w sumie niewiele się zmieni Pozdrawiam refleksyjnie. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 21.04.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 powiem wiecej - wydaje mi sie, ze w perspektywie 4-5 m-cy czesc materialow potanieje pomimo wyzszego VATu ale ja jestem madry bo duuzo kupilem na 7% pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 21.04.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Jako stary ekonomista (che che) zgadzam sie z przedmowca w 115 % Potanieje przynajmniej w okresie 06-09/04 potem sie ustabilizuje na gdzies takim poziomie jak teraz Oczywiscie nie slyszalem jeszcze o jakiej prognozie ekonomisty ktora by sie sprawdzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 21.04.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Podgryzę Cię przy najbliższej okazji ! A w sprawie fotek zaraz napiszę do Ciebie liścik . To SUPER, tylko nie gryź odsłoniętych miejsc, bo ciężko mi będzie to potem wytłumaczyć żonie . Co do fotek to juz poszły.... pozdrowienia dla Ciebie i reszty grupowiczów z Lubelskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.04.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 To SUPER, tylko nie gryź odsłoniętych miejsc, bo ciężko mi będzie to potem wytłumaczyć żonie . Co do fotek to juz poszły.... pozdrowienia dla Ciebie i reszty grupowiczów z Lubelskiego Dobrzyku, a co to są odsłonięte miejsca ? Za fotki bardzo dziękuję ! Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts