Gość 07.12.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Pizza, hmmm Upieklibysmy u nas, ale reklamujemy piekarnik Mam nadzieję, że do Świąt będzie na chodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 07.12.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Na chwilę obecną używam starego odkurzacza do dokładnego oczyszczenia , ale już wiem że kupię ten separator, Rewela, urządzenie wielokrotnego użytku - bez kurzu, super. M Już jestem przekonana, tylko się waham czy brać z allegro, czy z serwisu Cana Vaca , bo stamt ad odkurzacz. Czy cos wiesz na temat jakości takich urządzeń? Bo cena to wiadomo, gdzie mniejsza O jakości nic nie wiem, ale widziałem identyczne na Łęczyńskiej w kominkach. Można tam popytać. Będę jutro to dam znaki. NIE MA CHĘTNYCH NA WSPÓLNĄ FORUMOWĄ PIZZĘ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.12.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 NIE MA CHĘTNYCH NA WSPÓLNĄ FORUMOWĄ PIZZĘ? My chętni zawsze . Ale to chyba już nie w tym roku, co? Do Świąt tylko 2 tygodnie, potem szybciutko Sylwester. Ale na styczeń piszemy się jak nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 10.12.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Witam, co do pizzy też chętnie bym sie podłączył, ale w przyszłym roku. jakoś problem ciagle z czasem. Mam pytanie odnośnie podbitki, w którym momencie ja robić. mam ocieplenie zaciagniete klejem i siatką, czy przed struktura bedzie OK. Widzę, że niektórzy robia po kolorze. czy ma to jakies znaczenie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 11.12.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witam, co do pizzy też chętnie bym sie podłączył, ale w przyszłym roku. jakoś problem ciagle z czasem. Mam pytanie odnośnie podbitki, w którym momencie ja robić. mam ocieplenie zaciagniete klejem i siatką, czy przed struktura bedzie OK. Widzę, że niektórzy robia po kolorze. czy ma to jakies znaczenie?? Pozdrawiam Hej, z tą podbitką to chyba większego znaczenia nie ma. Jak zrobisz przed kolorem to potem mimo oklejania taśmą zawsze się trochę upaprze. Za to jak zrobisz po kolorze to istnieje możliwość (teoretycznie) pokancerowania faktury, zwłaszcza, jak jest wysoko. No ale ... u mnie było robione przed fakturą i jest w miarę dobrze A pizza to chyba dopiero w styczniu, narazie strasznie harmonogramy ponapinane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 11.12.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 witam, mam do sprzedania kregi betonowe wzmacniane na wjazd fi 600 szt. 7. cena do uzgodnienia.agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 11.12.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 zamierzam kupić okna salamnder 3D firmy okno dom,czy macie moze jakieś doświadczenia?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromir 12.12.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam serdecznie !Mam dylemat i dlatego proszę o radę.Przygotowuję się do instalacji centralnego ogrzewania ( ok. 16 grzejników + podłogówka na dole - około 60 m2 ), ciepłej i zimnej wody oraz instalacji gazowej ( doprowadzenie instalacji do kotła i kuchenki gazowej ) w budowanym domu jednorodzinnym o pow. 202 m2 ( okolice Lulblina ).Ekipa wyceniła mi robociznę na 9 tys. zł. Dużo to czy mało ???A może KTOŚ ma do zaproponowania solidnych fachowców do w/w robót.Bardzo proszę o radę. Sprawa jest dość pilna ( ze względu na pogodę i możliwość dalszych robót ).PozdrawiamMirosław G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bro 12.12.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Wiem, że robią instalację CO oraz instalację gazową, ale nie wiem jak z podłogówką i resztą. Musisz zapytać. Jeśli chcesz to mieć solidnie, a nie tanio, co w dziesiejszych czasach i z "fachowcami" = tragicznie to polecam firmę która znajduje się na ul. Budowlanej 11 w Lublinie (telefonu nie mam niestety może w googlach będzie) oni zajeli się mojemu bratu w domku całą instalacją i jest w pełni zadowolony. Aura za oknem nie jest super - deszcz ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek95 13.12.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności. Gratulacje dla Fizyków, Kubusów i wszystkich, którym ostatnio się poszczęściło. U mnie stan surowy otwarty (no może niezupełnie otwarty, bo okna zabiłem deskami, a w wejściu wstawiłem stare drzwi) Obecnie poszukuję pilnie dobrego tynkarza - na forum znalazłem tylko namiar na Mariusza R. ale marnie u niego z terminami, bo wiele osób go poleca. Wszystkich, którzy są zadowoleni ze swoich fachowców proszę o namiary na priv. Jeżeli ktoś może polecić fachowca od posadzek i ocieplenia to również jestem zainteresowany. Pozdrawiam, Irek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angong 13.12.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ktos wczesniej pisal o kontenerze na smieci. Podajcie nr bo niemoge go znalezc. Oczywiscie chodzi mi o kontener na smieci budowlane. Pozdrawiam i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 13.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 hej, Kontener polecony mi przez Forumowiczów; firma Staga, tel. 0817496453 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angong 13.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Dzieki bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 13.12.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Potrzebuję siatki używanej na tymczasowe ogrodzenie,może ktoś ma ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Gromir, Irek - sprawdźcie skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiakliny 13.12.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Czy ktoś robił może schody w tej firmie PPHU DREWDOM Henryk Sadło Deszkowice 1, 22-448 Sułów? Albo słyszał o nich jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 13.12.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam!Czy ktoś mi może polecić solidną ekipę budowlaną. Planuje budowę na osiedlu Borek/Turka na wiosnę lub latem 2007 roku. Jak narazie gdzie nie zadzwonię to wszyscy mją dużo zamówień. Będę wdzieczna. Mój mail to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 13.12.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 I co ma ktoś może siatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 15.12.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 A ile siatki potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 15.12.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 do 80m siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts