eska78 03.01.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam! Na początku życzę wszystkim udanego budowlanego roku 2007. A przy okazji poszukuje namiarów na sprawdzoną ekipę do wykonania hydrauliki i co.Macie coś godnego polecenia????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 My chrzcimy w najbliższy weekend Tośkę. Więc może przyszły? Powód jak najbardziej słuszny Nam następny weekend też pasuje - proszę pozostałych o wypowiedzi Właściwie to może być i następny weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 OK, jak się Wam widzi przyszła sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżuzi 04.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 witam wszystkich z lublina, okolic i nie tylko.Czy ktoś może mi powiedziec jakie są mniej więcej ceny ekip do stanu surowego otwartego, jeszcze co prawda nie mamy wszystkich dokumentów aby rozpocząć budowe ale nie zaszkodzi sie zoriętować w cenach. Ja jestem z Biłgoraja może jest tu też ktoś z tych okolic kto już rozpoczą budowę.pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 05.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 witam wszystkich z lublina, okolic i nie tylko. Czy ktoś może mi powiedziec jakie są mniej więcej ceny ekip do stanu surowego otwartego, jeszcze co prawda nie mamy wszystkich dokumentów aby rozpocząć budowe ale nie zaszkodzi sie zoriętować w cenach. Ja jestem z Biłgoraja może jest tu też ktoś z tych okolic kto już rozpoczą budowę. pozdrawiam Justyna Witam My ruszamy z budowa od wiosny i dogadalismy sie z ekipa na kwote 16 tys -budowa pod Zamosciem. Nie wiem czy to duzo czy malo bo wiekszosc osob na tym forum jest juz po budowie albo w zaawansowanej wykonczyniowce wiec nie wypowiadaja sie na takie tematy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 05.01.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witaj, ja słyszałam, że ceny za stan surowy to koło 20 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 05.01.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 - około - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Zależy za jaki dom, z czego, czy jest piwnica, jaki rodzaj ściany... Trudno rzucić jakąś kwotą z sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżuzi 05.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 wielkie dzieki za odpowiedzi, rozumiem ze ceny zależne są od powieszchni domu i innych rzeczy, ale tak oriętacyjnie chciałam się zorientować jak jest w naszych okolicach , czytałam gdzies na tym forum ze okolice warszawy to ponad 50tys za stan surowy. więc jak piszecie ze 16-20 tyś to mnie pocieszyliście. A tak wogle to w jaki sposób szukaliście ekipy przez znajomych?? i na co przede wszystkim trzeba zwracać uwagę?? Ps.za błedy ortograficzne z góry przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 05.01.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 u mnie budował i robil dach p.sobań z biłgoraja-czy słyszałeś coś o nim?poszukuje dobrej ekipy do ocieplania{wełna} może znacie kogoś godnego polecenia z okoli zamościa lub biłgoraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 05.01.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Te kwoty 16tyś-20tyś to z dachem czy bez?? Ja dzisiaj rozmawialam z budowlańcem i za dom 125m użytkowej b. prosty krzyknął 20tyś bez dachu to chyba nie najtaniej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 06.01.2007 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Te kwoty 16tyś-20tyś to z dachem czy bez?? Ja dzisiaj rozmawialam z budowlańcem i za dom 125m użytkowej b. prosty krzyknął 20tyś bez dachu to chyba nie najtaniej??? normal...za DACH DODATKWO...40 pln z metra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 06.01.2007 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Te kwoty 16tyś-20tyś to z dachem czy bez?? Ja dzisiaj rozmawialam z budowlańcem i za dom 125m użytkowej b. prosty krzyknął 20tyś bez dachu to chyba nie najtaniej??? normal...za DACH DODATKWO...40 pln z metra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 06.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 WitamDawno mnie nie bylo, wiec pochwale sie co u nas slychac.-W koncu mam drzwi zewnetrzne (po wielkich bojach i zmianie wykonawcy)- w pon wchodzi ekipa od sufitow podwieszanych- w pom. tech. uklada sie glazura i terakota- ok. srody ma przyjechac piec CO- 10 stycznia wchodzi pan od kominka i DGP- glazura, terakota i caly bialy montarz do lazienki juz kupiony i tylko czekam na glazurnika (moze ma ktos godnego polecenia)W tej chwili jestem na etapie wybierania drzwi wewnetrznych i mebli do kuchni moze ktos mi pomoze i napisze gdzie zamawial swoje, plisA i jeszcze mam pytanko jakiej firmy macie wklad kominkowy, bo ja juz calkiem zglupialam i niewiem co mam wybrac, zdecydowalabym sie na Ternawe ale wyogole nie pasuje mi do koncepcji kominka.Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam A i jeszcze mam pytanko jakiej firmy macie wklad kominkowy, bo ja juz calkiem zglupialam i niewiem co mam wybrac, zdecydowalabym sie na Ternawe ale wyogole nie pasuje mi do koncepcji kominka. Poz Hej, my mamy wkład Blanzek czy jak tam. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 06.01.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Te kwoty 16tyś-20tyś to z dachem czy bez?? Ja dzisiaj rozmawialam z budowlańcem i za dom 125m użytkowej b. prosty krzyknął 20tyś bez dachu to chyba nie najtaniej??? Witam Ta kwote ktora podalam to bez dachu. Dach inna ekipa robi i cena tej robocizny jest uzalezniona od tego jaki to dach i czym ma byc kryty wiec od 9 tys do 12 tys za sama robocizne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 06.01.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 wielkie dzieki za odpowiedzi, rozumiem ze ceny zależne są od powieszchni domu i innych rzeczy, ale tak oriętacyjnie chciałam się zorientować jak jest w naszych okolicach , czytałam gdzies na tym forum ze okolice warszawy to ponad 50tys za stan surowy. więc jak piszecie ze 16-20 tyś to mnie pocieszyliście. A tak wogle to w jaki sposób szukaliście ekipy przez znajomych?? i na co przede wszystkim trzeba zwracać uwagę?? Ps.za błedy ortograficzne z góry przepraszam Co do szukania ekip to jest ciezko i rozne metody poszukiwan sie stosuje!!Ekipe do stanu surowego polecila mi moja architekt. A ekipe do dachu polecila mi dziewczyna z tego forum u ktorej ta ekipa robila dach, wiec roznie z tym bywa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżuzi 06.01.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 witam właśnie sama niewiem od kogo i czego zacząć poszukiwania , ale zawsze jest inspektor budowlany ktury napewno zna kogoś i jak wspomniałes ewcik1 projęktant adaptujący, no cóż jakoś to będzie, a na co zwracałeś uwagę przy wyboże ekipy? Teraz mam inne zmartwienie otóż okazało się ze nasza działka złożona z 3 działek,wygląda tak ze jedna z tych działek wcgodzi w obręb innej wsi i co teraz gdyż budynek ma właśnie stanąć na połowie tej działki co jest w innej wsi i drugą częścia na innej działce... Niewiem czy wogle można tak wybudować dom jeszcze nie poruszałam tego tematu z naszą panią projęktant bo dopiero dzisiaj sie o tym dowiedziałam, wszystko idzie nie tak jak powinno A może wiecie cos na ten temat?? pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 06.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam. Czy ktoś w Lublinie lub okolicach budował dom "Majewo" DM-6081 z pracowni KBProjekt? Zobaczyłem ten projekt i bardzo mi się spodobał. Wcześniej przymierzałem się do budowy "Gniewka" z Archipelagu, ale cena dachu powaliła mnie z nóg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 06.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 witam właśnie sama niewiem od kogo i czego zacząć poszukiwania , ale zawsze jest inspektor budowlany ktury napewno zna kogoś i jak wspomniałes ewcik1 projęktant adaptujący, no cóż jakoś to będzie, a na co zwracałeś uwagę przy wyboże ekipy? Teraz mam inne zmartwienie otóż okazało się ze nasza działka złożona z 3 działek,wygląda tak ze jedna z tych działek wcgodzi w obręb innej wsi i co teraz gdyż budynek ma właśnie stanąć na połowie tej działki co jest w innej wsi i drugą częścia na innej działce... Niewiem czy wogle można tak wybudować dom jeszcze nie poruszałam tego tematu z naszą panią projęktant bo dopiero dzisiaj sie o tym dowiedziałam, wszystko idzie nie tak jak powinno A może wiecie cos na ten temat?? pozdrawiam Justyna Jezeli chodzi o to czym sie kierowalismy przy wyborze ekipy to bylo wiele aspektow.Oczywiscie cena ale nienajtansi bo z takimi tylko problemy ale tez nie super drodzy bo z nimi tez problem. Kolejna sprawa to odwiedzilismy ich na budowie i tam popatrzylismy jak pracuja, czy wogole pracuja oraz pogadalismy z ludzmi u ktorych wybudowali a najwazniejsze to ze zostali poleceni i tyle. Co do twojego problemu z dzialka to sie nie wypowiem bo wogole sie na tym nie znam. pozdrawiam, Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts