Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.

Czy ktoś w Lublinie lub okolicach budował dom "Majewo" DM-6081 z pracowni KBProjekt? Zobaczyłem ten projekt i bardzo mi się spodobał. Wcześniej przymierzałem się do budowy "Gniewka" z Archipelagu, ale cena dachu powaliła mnie z nóg :(.

Mozesz dac link do tego "Gniewka" bo nie moge go znalezc.

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Czy ktoś w Lublinie lub okolicach budował dom "Majewo" DM-6081 z pracowni KBProjekt? Zobaczyłem ten projekt i bardzo mi się spodobał. Wcześniej przymierzałem się do budowy "Gniewka" z Archipelagu, ale cena dachu powaliła mnie z nóg :(.

Mozesz dac link do tego "Gniewka" bo nie moge go znalezc.

Niestety, chwilowo jest wycofany bo robią jakieś przeróbki projektu.

Czesc wszystkim w nowym roku

troche mnie nie bylo bo bylem gdzie indziej :lol:

stan na dzis ...

koncza sie ukladac plytki w garazu

zostalo:

wycyklinowac i polakierowac parkeit

pomalowac

zalozyc drzwi wewnetrzne

Baba_b w sobotę mówisz ?? a o ktorej ?? :lol:

Proponuję początek imprezy o 15:30 (specjalnie dla Fizyków :lol: ) Zapraszamy :)

witam wzsystkich

tak dla potomności może sie kiedyś komuś przyda ,a mianowicie co do budowania domu na granicy dwóch wsi( tak jak u mnie stawiam dom na dwóch graniczacych ze soba działkach z kturych jedna leży w innej wsi) otóż można tak postawic dom nie ma żadnych zastrzeżeń zameldowanie bedzie w tej na kturej jest większa część budynku :lol:

Pozdrawiam Justyna

Witam Wszystkich!Najlepszego w Nowym Roku!

Czy może ktoś z Was robił ostatnio kosztorys budowy domu?Czy może mi powiedzieć ile tak mniej więcej kosztuje budowa domu w chwili obecnej.Bo ceny mieszkań tak poszły w góre, że szok! :o I teraz musze się głeboko zastanowic co mam robić.na szczęście działke nabyłem już wcześniej i te koszty już mi odejdą.

Pozdrawiam!

dzięki ,wyraziłem się chyba nieprecyzyjnie,oferty salamander,kbe,deuinck,veka goran,rabat 17,35%,20.20,20 chodzi mi ile mozna jeszcze utargować

Dajcie spokój z rabatami, liczy się cena finalna, jakość, wyposażenie dodatkowe i czas oczekiwania. Reszta to z przeproszeniem marketingowe pierdoły.