ewcik1 06.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam. Czy ktoś w Lublinie lub okolicach budował dom "Majewo" DM-6081 z pracowni KBProjekt? Zobaczyłem ten projekt i bardzo mi się spodobał. Wcześniej przymierzałem się do budowy "Gniewka" z Archipelagu, ale cena dachu powaliła mnie z nóg . Mozesz dac link do tego "Gniewka" bo nie moge go znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 06.01.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam. Czy ktoś w Lublinie lub okolicach budował dom "Majewo" DM-6081 z pracowni KBProjekt? Zobaczyłem ten projekt i bardzo mi się spodobał. Wcześniej przymierzałem się do budowy "Gniewka" z Archipelagu, ale cena dachu powaliła mnie z nóg . Mozesz dac link do tego "Gniewka" bo nie moge go znalezc. Niestety, chwilowo jest wycofany bo robią jakieś przeróbki projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 06.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam! Wielkie dzięki za polecenia ekip do stanu surowego dla Pawsona, Kazbera i MaPiego, ale nie jest to takie proste bo albo telefon nieaktualny albo termin odległy... Ponownie więc baaaaaaaardzo proszę o namiary na solidne ekipy z cenami nie wyrywającymi z butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Aik, my mamy Trarnave (retro). 14 kW Jest OK. pozdrawiam wszystkich mlodych i starych forumowiczow. Monika, w przyszla sobote mamy czas ale tylko do 18tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 07.01.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 puk puk domek nareszcie nabyliśmy stan surowy otwarty teraz szukac bedziemy fachowców * elektryk * ekipę do tynków - suche, a jakie wy robicie? * studnia polecicie kogoś? elektryk to pewno mieć powinien uprawnienia zeby potem z odbiorem było łatwo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Czesc wszystkim w nowym roku troche mnie nie bylo bo bylem gdzie indziej stan na dzis ... koncza sie ukladac plytki w garazu zostalo: wycyklinowac i polakierowac parkeit pomalowac zalozyc drzwi wewnetrzne Baba_b w sobotę mówisz ?? a o ktorej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Czesc wszystkim w nowym roku troche mnie nie bylo bo bylem gdzie indziej stan na dzis ... koncza sie ukladac plytki w garazu zostalo: wycyklinowac i polakierowac parkeit pomalowac zalozyc drzwi wewnetrzne Baba_b w sobotę mówisz ?? a o ktorej ?? Proponuję początek imprezy o 15:30 (specjalnie dla Fizyków ) Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 hmmm jeśli wiatry będą sprzyjające to się zameldujemy w okolicach 17tej na jakąś godzinkę ze szkrabem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 hmmm jeśli wiatry będą sprzyjające to się zameldujemy w okolicach 17tej na jakąś godzinkę ze szkrabem Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 08.01.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam My tez sie chetnie pojawimy. Ps ostatnio mam straszne problemy z dostaniem sie na forum , a jak u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 My też będziemy. Myślę, że w pełnym składzie Dzięki Monika, za to że wzięłaś nas pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 08.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam wszystkich czy ktoś mógłby polecić sprawdzonego architekta do adaptacji projektu albo może do realizacji gotowego? zależy mi na sprawdzonej osobie z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 08.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ups. oczywiście chodzi o Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 08.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 witam.czy ktoś z was kupował okna z profilem schuco -lublin i okolice,jeśli tak to poproszę namiary-ile można dostać dodatkowego rabatu na okna pcv od pierwotnej oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżuzi 09.01.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 witam wzsystkich tak dla potomności może sie kiedyś komuś przyda ,a mianowicie co do budowania domu na granicy dwóch wsi( tak jak u mnie stawiam dom na dwóch graniczacych ze soba działkach z kturych jedna leży w innej wsi) otóż można tak postawic dom nie ma żadnych zastrzeżeń zameldowanie bedzie w tej na kturej jest większa część budynku Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz13 10.01.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Wszystkich!Najlepszego w Nowym Roku! Czy może ktoś z Was robił ostatnio kosztorys budowy domu?Czy może mi powiedzieć ile tak mniej więcej kosztuje budowa domu w chwili obecnej.Bo ceny mieszkań tak poszły w góre, że szok! I teraz musze się głeboko zastanowic co mam robić.na szczęście działke nabyłem już wcześniej i te koszty już mi odejdą. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozik 10.01.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 witam.czy ktoś z was kupował okna z profilem schuco -lublin i okolice,jeśli tak to poproszę namiary -ile można dostać dodatkowego rabatu na okna pcv od pierwotnej oferty ja poszedłem po wstępną wycenęi bez żadnych moich nagabywań dostałem 17% ... okna salamander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 10.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 dzięki ,wyraziłem się chyba nieprecyzyjnie,oferty salamander,kbe,deuinck,veka goran,rabat 17,35%,20.20,20 chodzi mi ile mozna jeszcze utargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 dzięki ,wyraziłem się chyba nieprecyzyjnie,oferty salamander,kbe,deuinck,veka goran,rabat 17,35%,20.20,20 chodzi mi ile mozna jeszcze utargować Dajcie spokój z rabatami, liczy się cena finalna, jakość, wyposażenie dodatkowe i czas oczekiwania. Reszta to z przeproszeniem marketingowe pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam My tez sie chetnie pojawimy. Ps ostatnio mam straszne problemy z dostaniem sie na forum , a jak u was Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts