aik 21.01.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Fizyk dzieki ale od administratora niemam szans, bo to sie zdarzylo w piatek po tej czwartkowej nocce, sluzby jeszcze niezdazyly wszystkiego uprzadtnac a droga jest kategorji ....... iles tam Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 22.01.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Aik, a powiedz Ty mi bo jakoś nie do końca zrozumiałem. Uderzyłaś w te gałęzie i uszkodziłaś silnik czy poprostu na ostro go zatrzymałaś i w silniku się bałagan sam zrobił? Dla Ciebie lepiej jeżeli uderzyłaś, jeżeli nie to AC nie obejmuje takich usterek. A swoją drogą to złośliwe to autko, już Ci dawało kilka razy do zrozumienia w ubiegłym tygodniu, że nie ma ochoty współpracować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturgotkiewicz 22.01.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam po przerwie Umówiliśmy się na termin z wasza ekipa od tynków gipsowych byli obejrzeć ściany i zgodzili sie na 20 zł za metr. Jeżeli można to proszę na priva o numerek telefonu bo mam pytanko Pozdrawiam Ja jestem obecnie na etapie robienia elektryki. Kanalizacja już zrobiona. Od kogo chcesz ten telefon? Witam Jeżeli można to chciałbym numer telefonu do Was Bo chciałem o coś zapytać??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzi 22.01.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam, powoli będe się przyłączał do wątku. Na początek mam pytanie o jakąś dobrą ekipe budowlaną - sciany i dach. Bo pare osób pisało że wysyła na priv - moge i ja prosić ? (wiem że troche późno na szukanie, ale może uda się coś jeszcze znaleść) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 23.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czy może znacie adresy firm w Lublinie które wykonuja centralne odkurzacze Z tego co pamiętam, to Pawson ma BAEMa , ja w końcu wybrałam CanaVac, bo dali nam dłuższa gwarancję i ewentualne odetkanie w przypadku wciągnięcia bielizny za darmo. Mieszczą się rzeczywiście na Lubartowskiej, ja załatwiałam na telefon: 602-183-759 Pan przyjechał, pomierzył, wykonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 23.01.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czy może znacie adresy firm w Lublinie które wykonuja centralne odkurzacze Z tego co pamiętam, to Pawson ma BAEMa , ja w końcu wybrałam CanaVac, bo dali nam dłuższa gwarancję i ewentualne odetkanie w przypadku wciągnięcia bielizny za darmo. Mieszczą się rzeczywiście na Lubartowskiej, ja załatwiałam na telefon: 602-183-759 Pan przyjechał, pomierzył, wykonał Czy duzo kosztuje takie cacko jak odkurzacz centralny, pytam z ciekawosci. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 23.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Fizyk dzięki za namiary na meblarzyA może jakieś zdjątko z ich meblamimile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Fotki z kuchni gdzieś już wrzucałem. Jak znajde chwilkę, to umieszczę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 24.01.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Zdjęcia z albumu widziałam jeżeli masz jakieś nowe to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czajni_K 24.01.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam gorąco w ten sniegowy wieczór . Szukam dobrego (poleconego) elektryka, takiego co też doradzi w sprawie rozmieszczenia oswietlenia na zewnątrz , napędy do bramy , domofon , alarm i takie tam. Prosze o namiary na priva. A tak przy okazji napiszcie jakie szkody wyrzadził Cyryl na waszych budowach. U mnie wyrwało folię z dwóch dziur na okna dachowe i przewróciło wychodek pozdrawiam piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 25.01.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Czy duzo kosztuje takie cacko jak odkurzacz centralny, pytam z ciekawosci. pozdrawiam Instalacja na 2 szufelki i 2 gniazda kosztowała 1200 zł (Rury plus 200zł. za punkt) Samą jednostkę udało nam się kupić taniej, bo z wystawy ostatni egzemplarz za 1700, normalnie są po ok. 2300 - oczywiście tej pojemności, bo mniejsze są tańsze, ale jak masz 200m domku i długie rury, to nie nada Mówię cały czas o CanaVacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 25.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Czy duzo kosztuje takie cacko jak odkurzacz centralny, pytam z ciekawosci. pozdrawiam Instalacja na 2 szufelki i 2 gniazda kosztowała 1200 zł (Rury plus 200zł. za punkt) Samą jednostkę udało nam się kupić taniej, bo z wystawy ostatni egzemplarz za 1700, normalnie są po ok. 2300 - oczywiście tej pojemności, bo mniejsze są tańsze, ale jak masz 200m domku i długie rury, to nie nada Mówię cały czas o CanaVacu. Dzieki za info. Asprawdza sie urzadzonko warte grzechu? pozdrawiam Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 25.01.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Czy duzo kosztuje takie cacko jak odkurzacz centralny, pytam z ciekawosci. pozdrawiam Instalacja na 2 szufelki i 2 gniazda kosztowała 1200 zł (Rury plus 200zł. za punkt) Samą jednostkę udało nam się kupić taniej, bo z wystawy ostatni egzemplarz za 1700, normalnie są po ok. 2300 - oczywiście tej pojemności, bo mniejsze są tańsze, ale jak masz 200m domku i długie rury, to nie nada Mówię cały czas o CanaVacu. Ile punktów zalecane jest na pomieszczenie? Tak aby nie latać zbyt długą rurą. No i czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 26.01.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Generalnie z odkurzacza jestem zadowolona, choć spodziewałam się większej rewelacji. Ja mam jeden punkt na górze i jeden na dole, szufelki w kuchni i sieni. Na pewno zrobiłabym teraz jeszcze szufelkę na górze, bo szczotką można podmieść w każdej chwili i to wielka wygoda, a odkurzacz - nawet jeśli to sama rura - trzeba jednak wyciągać Rura - owszem, trochę się pląta - trzeba się nauczyć tym odkurzać, bo ssawka też jest inna niż w normalnym. Ale chyba wystarczy po gniazdku na poziom, bo z kolei inaczej trzeba by przepinać. Generalnie: 1. szufelka w sieni - rewelacja. 2. szufelka w kuchni - rewelacja 3. gnizado w garażu - super 4. odkurzanie - ok. (nie ma dżigania, ale trochę rozplatywania rury - mamy 9m Teraz zrobiłabym też szufelkę przy kominku. Odradzali nam ze względu na żar i drzazgi, ale czyścimy tylko zimny, a brudzi się głównie popiołem. Do czyszczenia samego kominkatrzeba kupić (100) specjany pojemnik z filtrem, bo tak drobny pył nie może iść do jednostki. Chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 26.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ja się zastanawiałem, czy jedno gniazdo w pokoju wystarczy Napisz coś więcej o tej szufelce. To jakaś dziura w ścianie pod którą się podgarnia śmieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 27.01.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Czy ktos moze cos powiedziec na temat blachodachowki firmy BUDMAT rodzaj sara oraz dachowki ceramicznej firmy TONDACH rodzaj romanska.Pytam o to bo zaproponowali mi te dwa rozwiazania w firmie zamojskiej. Co do kosztow to bede miala kosztorys w srode.Moze ktos z was cos slyszal o tych pokryciach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 27.01.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 My nasz dach robiliśy wycenę w blaszce lindab i dachówce brass. Wyceny za materiał wyszły identycznie. Wybrór był jasny. Niestety Twoich materiałów nie wycenialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 27.01.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Witajcie, u nas skończona studnia, jako że było wczesniej kilka pytań o fachowca do tego a jestem bardzo zadowolony, gość robi szybko, niedrogo i rzetelnie, podaję namiaryPan Mydlak, tel.696789640 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 27.01.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 hej zapisuję namiar na studniarza a skąd on? słyszałam o jakimś dobrym z Zemborzyc u nas niestety problem z przeniesieniem pozwolenia starostwo odmówiło dom kupilismy od pani (wdowy) a pozwolenie na męża tylko było i starostwo chce sądowne postanowienie ze pani ta ma prawo do owego pozwolenia dom w spadku przejęła a praw do pozwolenia jak widac nie koniecznie czyli co przez te kilka lat pani działała na budowie bez praw do pozwolenia ech ciągle schody i na szanowną elektrownie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 28.01.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 hej zapisuję namiar na studniarza a skąd on? słyszałam o jakimś dobrym z Zemborzyc Ten mój jest z okolic Niedrzwicy Dużej. Mam pytanie, w projekcie miałem ogrzewanie olejowe, a teraz wydali mi warunki na podłączenie gazu . Co powinienem dalej zrobić?? Znowu projektant i składanie papierów w UM?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts