Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nie bój się, ja w przeciwieństwie do Ciebie zupełnie nie gryzę :D

Nie wiem kto kogo w końcu pogryzł, ale spóźniłem się najwyraźniej na dobrzykowickie ;) zdjęcia :( Ech, a wreszcie mam przeglądarkę działającą w trybie graficznym! Za to zdjęcia z Krępca - super. Następnym razem też chcę się załapać :)

Paweł - widzę, że wreszcie wybrałeś projekt?

Tak na 100 % wybiore jak kupie (a jeszcze nie kupilem) ale fakt przekonany juz jestem do tego ...

Teraz po raz 88 zastanawiam sie z czego budowac sciany ??

Pelny rozterek jest ten los inwestora :)

Poza tym zostalem forumowiczem :):) i powiem wam ze to rzeczywiscie brzmi dumnie :):)

Nastepne spotkanie musimy zrobic jakos w maju - jak sie da ....

Pozdrawiam gryzacych i gryzionych ...

spóźniłem się najwyraźniej na dobrzykowickie ;) zdjęcia :( Ech, a wreszcie mam przeglądarkę działającą w trybie graficznym!

No przecież jedno zostało zdradziecko :o :wink: przemycone przez Dobrzyka do wątku lubelskiego i jak na razie ma się dobrze...

Poczekaj chwilę, na pewno Ci się otworzy :wink: ...

Pozdrawiam wszystkich :D

Jest parę osób ze Świdnika i okolic jak ja 8) , więc "uprzejmie donoszę" 8) :

mamy w Świdniku producenta - Elbruk przy Al. Lotników Polskich produkuje bloczki fundamentowe.

Jakość bardzo dobra - rodzina zamawiała i stwierdziła, że dużo lepsze od zakupionych w ArtBecie.

Cena z transportem to 3,50 zł za szt.

Poza tym: kto z Was potrzebuje roślin na żywopłot lub do ogrodu?

Mam dostęp do krzaków za naprawdę symboliczne pieniądze :) .

Aha:

czy ktoś z Was ma może na stanie agregat prądotwórczy na 220V, który mógłby za niewielką odpłatnością wypożyczyć na przyszły tydzień?

Bede zobowiązana :D

pomyślnego budowania...

Witam

Ale zrobił sie tutaj duży ruch, wiec moze i ja skorzystam.

Słyszłem że w Lublinie , róg Lubartowskiej i Ruskiej, jest ksiegarnia gdzie można m. in. kupić Tablicę Informacyjną na budowę. Czy ktoś może to potwierdzić.

Muszę postawić tablicę już w maju na mojej budowie, bo jak ktoś "życzliwy" doniesie sie do nadzoru budowlanego że buduje bez tablicy, to będzie mnie to kosztowało 500 zł.

Pozdrawiam wszystkich

Co do dnia bez forum - to widze juz pierwsze objawy uzaleznienia:):)

Co do wycen to ciagle sie robia - chociaz teraz to troche bez sensu bo nawet jesli mi sie uda zaczac budowe w tym roku to ceny beda kompletnie inne niz teraz czyli kolo lipca trzeba bedie robic je od nowa prawdopodobnie ...

Ciagle czekam na WZ :(:(

Moze je dostane do pol. maja