mariucha 11.02.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 WITAM zwracam się z prośbą o opinie odnośnie bram garażowych segmentowych,jakiej firmy kupiliście i ewentualnie gdzie,oraz czy jesteście zadowoleni Ja kupowałem Hormana na Północnej, gr.4 cm, z bramy jestem bardzo zadowolony, kupowałem białą i malowałem na kolor, natomiast z obsługi niekoniecznie, czekałem ponad 3 miesiace, musiałem się przy tym przypominać. Montaż natomiast wykonany szybko i fachowo Co do dobrej jakości bram to polecam też bramy Normstahl, sprzedają je na Krochmalnej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 11.02.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Gmina Głusk to również Prawiedniki - zwroć na nie uwagę - jest tam PIĘKNIE, blisko las, łąki, rzeka, Zalew Zemborzycki, a przy tym dobry i szybki dojazd do Lublina. a i nowy asfalt wylany też polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 12.02.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 WITAM zwracam się z prośbą o opinie odnośnie bram garażowych segmentowych,jakiej firmy kupiliście i ewentualnie gdzie,oraz czy jesteście zadowoleni A ja mam od pół roku bramę segmentową Wiśniowskiego i sprawuje się bardzo dobrze.Kupowałam w Gajku na dole jest stoisko z bramami.Monatraż wręcz wzorcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 12.02.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 dzięki za odpowiedż odnośnie bram i proszę innych o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 12.02.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 MaPi napisz czy doszła moja wiadomość do Ciebie! Jeżeli chodzi o bramy my mamy firmy DROMA jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 12.02.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 aga , z tym asfaltem nie ma się czym chwalić , pieniądze europejskie a wykonanie (niechlujnie, wstyd przyznać) po polsku. Ale zawsze lepiej jak bylo ( od 2002r. dwa razy urwałem amortyzator).PS> gdzie dokladnie masz dzialkę?pozdrawiamagamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.02.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 MaPi napisz czy doszła moja wiadomość do Ciebie! Jeżeli chodzi o bramy my mamy firmy DROMA jesteśmy zadowoleni. No to dla równowagi ... ja też mam dromę ale zadowolony to nie jestem. tzn sama brama to jak brama. Od Wiśniwskiego czy Hurmana to się wiele nie różni (poza ceną). Jeżlei ktoś chce z okienkami to największy wybór ma Hurman. Wiśniowski już znacznie gorzej a najgorzej Droma. No ale montaż a potem serwis poniżej krytyki. Dostaliśmy 2 panele złoty dąb a kolejne 2 coś w rodzaju ciemnego orzecha. Już ponad 3 miesiące czekamy na wymianę ... no ale może my na jakiejś żyle budujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 13.02.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Co do bram - to jestem zadowolona, ale nie pamietam firmy. Wiem, że jest ocieplana i kupiona w Intergipsie Mam pytanko: Czy ktoś wie czy to jest aktualny plan Lotniska: http://www.pzl.swidnik.pl/rpp/obrazki/modernizacja.pdf Kto sie interesował? Czy okreslone jest w która strone samoloty stratują? Jestem tematem zywotnie zainteresowana Co do okien - prostuję, bo mam i Ferno i Fakro. Otóż dachowe wzięłam ze zwrotu - bardzo tanie, po naprawie i bez mozliwości reklamacji. Miały być super. No, nie są, ale to nie tragedia, bo tyle że cięzko chodzą. FERNO - tragedia. maiłam takie same zawody, jak Ty Dyz . Szkoda geby na całą historię. Nigdy więcej! Choć kolory mają te profile piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.02.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Monika, jak w interg. to prawdopodobnie Wiśniowski A co do okien ... z identycznych profili ale innej firmy kupował Stmara. Z tego co mówił to szybko, sprawnie, zero problemów ... no ale ja kupiłem potem u tego samego gościa bramę garażową i ... jak mu wspomniałem o problemach z oknami to się śmiał, że u niego takie problemy są wykluczone a reklamacja to GÓRA 3 tygodnie ... a brutalna rzeczywistość wygląda jak? ... patrz wyżej Co do lotniska to ... chodzi Ci o stan aktualny czy aktualnie planowany? bo jak patrzę za okno z biura to aktualny byłby ten stan gdyby nie dorysowali jakichś dróg i pasów ekstra Stan planowany jest z grubsza zbliżony. Samoloty będą podchodzić do lądowania od Jackowa a startować będą w stronę Felina ... no tak prawie w tamtą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 13.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 dyz napisał: No to dla równowagi ... ja też mam dromę ale zadowolony to nie jestem. tzn sama brama to jak brama. Od Wiśniwskiego czy Hurmana to się wiele nie różni (poza ceną). Jeżlei ktoś chce z okienkami to największy wybór ma Hurman. Wiśniowski już znacznie gorzej a najgorzej Droma. No ale montaż a potem serwis poniżej krytyki. Dostaliśmy 2 panele złoty dąb a kolejne 2 coś w rodzaju ciemnego orzecha. Już ponad 3 miesiące czekamy na wymianę ... no ale może my na jakiejś żyle budujemy ... My nie mamy żadnych problemów z bramą, użytkujemy ją już ponad rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 13.02.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 MaPi napisz czy doszła moja wiadomość do Ciebie! No niestety nie doszła. Pisz na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Ja mam bramę Novoferm - brama jak brama, działa dobrze i wygląda też OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 14.02.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zanim my dojdziemy do bram to troszke czasu minie. Mam pytanie gdzie kupowaliście kable YDYp do instalacji elektrycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.02.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Brama rzeczywiście Wisniowski. Mogłam sprawdzić na... pilocie Jest OK/ dzieki Dyz za info co do lotniska. Chyba w Abramowicach nie będzie odczuwalne, nie? Zwłaszcza, że start w dobra stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.02.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zanim my dojdziemy do bram to troszke czasu minie. Mam pytanie gdzie kupowaliście kable YDYp do instalacji elektrycznej? Generalnie to gdzie popadło a najczęściej (kolejność przypadkowa) w Elkablu na Zemborzyckiej, Elektromaxie na Łęczyńskiej, Eltransie na Rusałce i w Obi (nie słuchaj bajek w hurtowniach jakoby te kable były cieńsze albo z plasteliny). Za każdym razem jak dokupowałem parę rolek to wstępowałem właśnie do Obi sprawdzałem czy nie ma jakiejś promocji z i z tą ceną za telefon i gdzie dali niższą cenę tam ewentualnie kupowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.02.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Brama rzeczywiście Wisniowski. Mogłam sprawdzić na... pilocie Jest OK/ dzieki Dyz za info co do lotniska. Chyba w Abramowicach nie będzie odczuwalne, nie? Zwłaszcza, że start w dobra stronę Spoko, w Abramowicach nie będzie to bardziej douczliwe niż ruch samochodów "Podziwiam" tylko ludzi budujących się teraz na potęgę w odległości 200m od początku pasa startowego. Jeżeli nie przerobią tego na jakieś sklepiki duty free to mieszkanie tam może nie należeć do przyjemności ... no chyba że "świstaki" wygrają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.02.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 cześć, żyje odpuścilismy sobie trochę wykańczanie w list-grudniu bo przeprowadzkę postanowiliśmy przenieść na wiosnę. dzisiaj kończy się lakierować parkiet i od nast tygodnia malowanie potem drzwi wewn i koniec Schody i drzwi wewnętrzne drewniane polecam DREWNOMAX w zemborzycach (ci sami co u Mapi) schody wyszły świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 14.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam wszystkich!!! Ale mnie tu dawno nie bylo. Pozdrawiam wszystkich "starych-znajomych" i nowych uzytkownikow U nas wszystko po staremu. Mieszkamy sobie w domku i niewiele sie pozmienialo. Na wiosne planujemy tynk i podbitke i mam do Was pytanie gdzie kupowaliscie podbitke??? Tynk wybralismy mineralny firmy Baumit z farba silikonowa. Pozdrowienia Ewelina Qba i Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Poditke kupowałam plastykową na Chemicznej obok Makro i jest do d... Chyba decydowałabym się jednak na drewniana, bo tą już dwa razy wiatr oberwał. Jak Wam sie podoba to: Felicity http://193.41.113.42:5190/pl/index.php?option=com_content&task=view&id=113&Itemid=73 http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=273829 http://www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=20166 Zdaje się, że roboty w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 14.02.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 jestem na etapie realizacji przyłączy i tu pierwsze schody ...potrzebuję namiarów na firmy, które rozbudują sieć wodociągową i elektryczną na odcinku 70 m najlepiej by było gdyby też zrobil dokumentacje techniczneliczę, że ktoś z forumowiczów poleci kompetentną firmę z góry dzięki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts