Gość 05.04.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, - sprzątanie domu ... może macie kogoś poleconego? Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.04.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, - sprzątanie domu ... może macie kogoś poleconego? Mamy Plissssss!!! na priv i jakies info skąd znacie? I czy polecacie? Ile kostuje taka usługa? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.04.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, - sprzątanie domu ... może macie kogoś poleconego? Mamy Plissssss!!! na priv i jakies info skąd znacie? I czy polecacie? Ile kostuje taka usługa? M Namiary masz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 06.04.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 07.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Na stole leżało jajko, zwane świąteczną pisanką. Wzory na nim malowane, także mogą być drapane. Kolorowe czy drapane - jajko jest najlepsze z chrzanem. Wesołych Świąt życzą Marta, Ala i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 07.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kurczak_zajac_d.jpg [color=olive]Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku! A przede wszystkim udanego uciekania w dniu "wielkiego lania".[/color] Zyczy Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 10.04.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam wszystkich po Świetach. Mam nadzieję że nie przejedliście sie za bardzo, a na pewno nie na tyle aby nie odpowiedzieć na moje pytanie Poszukuje ludzi do tynków wewnętrznych, jakbyście mieli kogoś poleconego dajcie znać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 10.04.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam wszystkich po Świetach. Mam nadzieję że nie przejedliście sie za bardzo, a na pewno nie na tyle aby nie odpowiedzieć na moje pytanie Poszukuje ludzi do tynków wewnętrznych, jakbyście mieli kogoś poleconego dajcie znać. Dzięki Jeśli potrzebujesz od cementowo-wapiennych to mogę podać namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam wszystkich po Świetach. Mam nadzieję że nie przejedliście sie za bardzo, a na pewno nie na tyle aby nie odpowiedzieć na moje pytanie Poszukuje ludzi do tynków wewnętrznych, jakbyście mieli kogoś poleconego dajcie znać. Dzięki ja mam dobrych "gipsiarzy" dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 10.04.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Dostałem od potencjalnego wykonawcy wstępną wycenę postawienia stanu surowego otwartego. Dom ma 117,5 m2 (użytkowej 111,6, całkowitej 148, na planie prostokąta (z jednym małym wypustem na klatkę schodową), bez piwnic, z użytkowym poddaszem, bez wykuszy, dach dwuspadowy z dwoma symetrycznymi lukarnami ("Dom w lukrecji" z katalogu Archonu). Człowiek jest polecony, byłem na trzech budowach które robił i zebrał bardzo dobre recenzje. Wykonanie stanu surowego otwartego (bez tarasu) wycenił mi na 30 tys (robocizna). Co myślicie o takiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 11.04.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Teraz nie ma co dziwic sie ze podal ci taka cene bo ogolnie na rynku sa kosmiczne ceny!!!Ja place polowe za to ale to cena zeszloroczna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Dostałem od potencjalnego wykonawcy wstępną wycenę postawienia stanu surowego otwartego. Dom ma 117,5 m2 (użytkowej 111,6, całkowitej 148, na planie prostokąta (z jednym małym wypustem na klatkę schodową), bez piwnic, z użytkowym poddaszem, bez wykuszy, dach dwuspadowy z dwoma symetrycznymi lukarnami ("Dom w lukrecji" z katalogu Archonu). Człowiek jest polecony, byłem na trzech budowach które robił i zebrał bardzo dobre recenzje. Wykonanie stanu surowego otwartego (bez tarasu) wycenił mi na 30 tys (robocizna). Co myślicie o takiej cenie? Z dachem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 11.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Poszukuje ludzi do tynków wewnętrznych, jakbyście mieli kogoś poleconego dajcie znać. Dzięki MY TEŻ SZUKAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 11.04.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Tynki gipsowe agregatem wykonuję 504 190 502 . Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 11.04.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam wszystkich po Świetach. Mam nadzieję że nie przejedliście sie za bardzo, a na pewno nie na tyle aby nie odpowiedzieć na moje pytanie Poszukuje ludzi do tynków wewnętrznych, jakbyście mieli kogoś poleconego dajcie znać. Dzięki Jeśli potrzebujesz od cementowo-wapiennych to mogę podać namiary Właśnie o takie mi chodzi, jakby mozna było podać namiary byłbym wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.04.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Dostałem od potencjalnego wykonawcy wstępną wycenę postawienia stanu surowego otwartego. Dom ma 117,5 m2 (użytkowej 111,6, całkowitej 148, na planie prostokąta (z jednym małym wypustem na klatkę schodową), bez piwnic, z użytkowym poddaszem, bez wykuszy, dach dwuspadowy z dwoma symetrycznymi lukarnami ("Dom w lukrecji" z katalogu Archonu). Człowiek jest polecony, byłem na trzech budowach które robił i zebrał bardzo dobre recenzje. Wykonanie stanu surowego otwartego (bez tarasu) wycenił mi na 30 tys (robocizna). Co myślicie o takiej cenie? Z dachem czy bez? Jeśli z dachem, to cena wydaje mi się całkiem OK, ale jeżeli same mury... to dość dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 11.04.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Dostałem od potencjalnego wykonawcy wstępną wycenę postawienia stanu surowego otwartego. Dom ma 117,5 m2 (użytkowej 111,6, całkowitej 148, na planie prostokąta (z jednym małym wypustem na klatkę schodową), bez piwnic, z użytkowym poddaszem, bez wykuszy, dach dwuspadowy z dwoma symetrycznymi lukarnami ("Dom w lukrecji" z katalogu Archonu). Człowiek jest polecony, byłem na trzech budowach które robił i zebrał bardzo dobre recenzje. Wykonanie stanu surowego otwartego (bez tarasu) wycenił mi na 30 tys (robocizna). Co myślicie o takiej cenie? Z dachem czy bez? Tak, cena jest z dachem. We wstępnej wersji ma też zajmować się załatwianiem większości materiałów, choć z tym to jeszcze nie wiadomo, bo z materiałami to teraz nic nie wiadomo. Pozdrawiam. A może ktoś ma namiary na dobrą ekipę do stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 11.04.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Jak z dachem to super cena!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Dostałem od potencjalnego wykonawcy wstępną wycenę postawienia stanu surowego otwartego. Dom ma 117,5 m2 (użytkowej 111,6, całkowitej 148, na planie prostokąta (z jednym małym wypustem na klatkę schodową), bez piwnic, z użytkowym poddaszem, bez wykuszy, dach dwuspadowy z dwoma symetrycznymi lukarnami ("Dom w lukrecji" z katalogu Archonu). Człowiek jest polecony, byłem na trzech budowach które robił i zebrał bardzo dobre recenzje. Wykonanie stanu surowego otwartego (bez tarasu) wycenił mi na 30 tys (robocizna). Co myślicie o takiej cenie? Z dachem czy bez? Tak, cena jest z dachem. We wstępnej wersji ma też zajmować się załatwianiem większości materiałów, choć z tym to jeszcze nie wiadomo, bo z materiałami to teraz nic nie wiadomo. Pozdrawiam. A może ktoś ma namiary na dobrą ekipę do stanu surowego? Jak ekipa dobra to łap i trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.04.2007 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam, Co u nas: - dokumenty do odbioru komplet - przygotowane Możemy się meldować !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts