dyz 14.04.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam, Co u nas: - dokumenty do odbioru komplet - przygotowane Możemy się meldować !!!! no to gratulacje! a my ... narazie możemy się budować to jakieś never ending story Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 14.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam, Co u nas: - dokumenty do odbioru komplet - przygotowane Możemy się meldować !!!! GRATUJACJE !!! Mam nadzieję, że nas to szczęście spotka jesienią PS. Ktoś z Was robi tynki cementowo-wapienne? Ile płacicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 15.04.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 oj i ja taką nadzieję mamchocby i późną jesienią a cen tynkarzy też ciekawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 15.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Kochani DZIĘKUJEMY !!! Ulga niesamowita!!! Jeszcze miesiąc na starych śmieciach i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 16.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 oj i ja taką nadzieję mam chocby i późną jesienią a cen tynkarzy też ciekawam Tynki cementowo-wapienne podaję namiary zainteresowanym : 695-426-487 p. Piotr Sosnowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 16.04.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam, Co u nas: - dokumenty do odbioru komplet - przygotowane Możemy się meldować !!!! Gratulacje!!! Trochę zazdroszczę bo my dopiero na etapie kompletowania dokumentów, a czasy na budowanie jakie są każdy widzi. Mam nadzieję, że za jakiś czas i ja tak tu napiszę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam, Co u nas: - dokumenty do odbioru komplet - przygotowane Możemy się meldować !!!! A masz książeczkę wojskową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 17.04.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 oj i ja taką nadzieję mam chocby i późną jesienią a cen tynkarzy też ciekawam Tynki cementowo-wapienne podaję namiary zainteresowanym : 695-426-487 p. Piotr Sosnowski. A jak u nich z jakością wykonania? Też jestem teraz na etapie poszukiwania ekipy do tynków cementowo-wapiennych, więc jakby ktoś miał kogoś sprawdzonego to byłbym wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 17.04.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Namiary na sprawdzonych tynkarzy ja też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 17.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 dzwoniliśmy do w/w pana tynkarza14zł za metr chcema ktoś rozpoznanie w cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 18.04.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam Lublin i okolice. Poszukuję stolarza do zrobienia drzwi wewnętrznych drewnianych za rozsądną cenę (6 sztuk). Macie kogoś godnego polecenia?Tynki w tamtym roku - 12 zł na głębokiej prowincji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam, witam. Dawno mnie nie było. ALe jestem i jeszcze się buduję Olewacja skończona, teraz kończymy ogrodzenie. A po łykendzie - kostka. Jak się nazywa osoba robiąca elewacje ? ELEWATOR Jak się nazywa osoba kłądąca kostkę brukową? BRUKOWIEC. To do naszego słownika języka budowlanego A wiecie, że jest drugie forum lubelskie, gdzie młodzi budowlańcy się forumują? Poczytałem i mi się stare czasy przypomniały. My już chyba trzecie pokolenie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 20.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam!Macie może namiary na kogoś od elewacji??Oczywiście niedrogiego i solidnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.04.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Na solidnego mam. Ale raczej do najtańszych nie należy, chociaż teraz to nic nie wiadomo U mnie brał około 62 zł/metr2 z materiałami (siatka, klej i tynk silikatowy - Caparol). Ale ja nie robiłem docieplenia (ściana 3W). Jestem b. zadowolony. Zrobił szybko ładnie,, doradził. To ten sam człowiek, o którym pisała Baba. Namiar mogę puścić na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 20.04.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Mam pytanko odnosnie kosztu mixokreta-jaka jest teraz cena z materialem?Moze ktos z was ostatnio robil.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 20.04.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 10 zł bez materiałów firma zamojska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczeleczka 20.04.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Pozwolicie że przyłączę się do waszego forum, jestenm też z lubelskiego, jakieś 30 km od Lublina. Chciałabym was zapytać o kredyty, a konkretnie czy ktoś z was brał lub wie coś o kredytach na remont dom? POtrzebne mi jakieś 20 tys. W jakim banku najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 20.04.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 10 zł bez materiałów firma zamojska A moge prosic namiary na ta firme?Jeszcze jedno pytanko-byles zadowolony z ich uslug? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 20.04.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dzwoniliśmy do w/w pana tynkarza 14zł za metr chce ma ktoś rozpoznanie w cenach? Rozumiem ze to sama robocizna bez materialu, czy sie myle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 20.04.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Tak sama robocizna bez materiałow,jeszce u mnie nie robili zaczynaja 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts