Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witam,

Guit , moja budowa przy głównej drodze ( ul.szkolna) Trzeca posesja od skrzyżowania z ul. mełgiewską . Chciałem zdjęcie wysłać (mam całe mnóstwo cyfrówek) ale coś mi nie wychodzi . Moze dajcie jakieś wskazówki..

A ta ziemia to taniutko jak za kopalnianą . Niektórzy sobie tyle licza za taką z wykopów . Daj mi koniecznie namiar (jeszcze dwa pyt.: ta przyczepka to takiej normalnej wielkości jak wszystkie ? i sypie na bok czy do tyłu ? )

quit - niestety zbyt długą przerwę mialem na forum , więc się trochę postów nazbieralo i niestety nie sposób było je wszystkie dokładnie przeczytać , stąd takie niewybaczalne przeoczenie :wink:

ale obiecuję poprawę

stan na dzisiaj - oprócz prądu mam juz swoją wodę i nadal ogromną nadzieję, że w piątek będę zalewał ławy :)

Szukam projektanta ktory zrobil by adaptacje projektu, uzgodnienia ZUD oraz wprowadzil w nim troche zmian (np: dorobienie wykusza) i cos doradzil no i zeby nie byl bardzo drogi - Musi tez robic to dosyc szybko i sprytnie

Prosze o namiary bo okazalo sie ze moj kontakt nie obsluguje miasta Lublina :):) - nie wiem o co chodzi ...

Witam

Wreszcie chyba i u mnie zacznie się coś ruszać na budowie. W czwartek jestem umówiony z murarzami i zacznę chyba wykopy (jescze dokadnie nie wiem, czy w czwartek, czy może od następnego poniedziałku). W związku z tym mam dwie prośby:

- potrzebuję namiary na koparkę (najlepiej z łyżką i ze spychem) ze Świdnika lub okolic, proszę o telefony;

- będę miał do zabrania ok. 50 m.sz. ziemi za darmo, proszę tylko o zapewnienie transportu do jej wywozu, dokładne namiary co, gdzie, kiedy i jak ok. czwartku.

Pozdrawiam