idkam 08.08.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam, jassny gwint, mój dach (jego skromna część) jest w Muratorze sierpniowym M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 08.08.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam! możecie mi jeszcze powiedzieć czy większość z was robiła tynki gipsowe z agregatu czy zwykłe cementowe-wapienne? Zastanawiam sie jakie zrobić. Czy macie może namiary na sprawdzone ekipy od tynków? Będę wdziećzna. Planuje tynkowanie na początku października, mam nadzieję, że ta zima też będzie taka ciepła jak poprzednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 08.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ile płacicie za instalacje pradową w domu?od punktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 08.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam, jassny gwint, mój dach (jego skromna część) jest w Muratorze sierpniowym M Na której stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 09.08.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Jestem na etapie wyboru ludzi od elewacji i podbitki. Mam pytanie jakie pieniadze płaciliście za metr? Czy 21zł od metra podbitki to dużo? Podbitka nie będzie drewniana. I do tego moje drugie pytanie, znacie może jakąś lokalizację gdzie można przystępnie kupić podbitkę z pvc(kolor brązowy jeśli to ma znaczenie). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 09.08.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Firma Wam, księżpol. Robi okna indywidualnie na zamówienie (do lublina i okolic też sporo) i do takiej firmy lubelskiej CDM, która zajmuje się budową domków drewnianych na zachód. Z montażem wyszło taniej (bo 7%) niż bez, a i gwarancję dają na 3 lata i serwis. U mnie byli kilka razy,bo ja sobie zamówiłam z okiennicami, ale można rózne. O czywiście z dotrzymaniem terminu był kłopot. nr tel. 84 687 7430 pzdr Witam. Pod ym numerem telefonu uslyszalam, ze "Tata okien nie robi, tylko schody i czasem drzwi. Tata wroci wieczorem" Ale zgadza sie, ze tata mieszka pod Bilgorajem. Przestawilam cyferki w numerze i trafilam na stolarza, bo tam co drugi jest stolarzem... Szukam dalej Juz znalazlam WAM i zaraz poprosze o oferte. Szczegoly przekaze, moze sie przydadza komus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.08.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Firma Wam, księżpol. Robi okna indywidualnie na zamówienie (do lublina i okolic też sporo) i do takiej firmy lubelskiej CDM, która zajmuje się budową domków drewnianych na zachód. Z montażem wyszło taniej (bo 7%) niż bez, a i gwarancję dają na 3 lata i serwis. U mnie byli kilka razy,bo ja sobie zamówiłam z okiennicami, ale można rózne. O czywiście z dotrzymaniem terminu był kłopot. nr tel. 84 687 7430 pzdr Witam. Pod ym numerem telefonu uslyszalam, ze "Tata okien nie robi, tylko schody i czasem drzwi. Tata wroci wieczorem" Ale zgadza sie, ze tata mieszka pod Bilgorajem. Szukam dalej Dziwne - może pomyłka? Bo firma podaje raczej numer służbowy, a nie domowy... Znajdź firmę Wam w necie, pamiętam, że mieli stronę z ofertą i miałam z nimi bardzo aktywny kontakt mailowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 09.08.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Juz znalazlam, na jutro mam obiecana wstepna wycene drzwi. i nietypowych okien Pan spisal wymiary, maja oddzwonic. Na stronie maja przeklamanie: juz nie robia drzwi wewnetrznych, ktore sila inercji kusza w necie. Termin wykonania orientacyjny podali ok. 2 mies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.08.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam, jassny gwint, mój dach (jego skromna część) jest w Muratorze sierpniowym M Na której stronie? Ups, jestem poza domem... Artukuł o dachówkach Creaton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 09.08.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam po dłuższej przerwie. Dziś odebrałem uprawomocnione pozwolenie , a na wrzesień mam umówioną ekipę. Zanim wejdą muszę jednak zrobić przyłącza. Bardzo prosiłbym o namiary na sprawdzonych wykonawców przyłącza energetycznego i wodociągowego. I jeszcze jedno - gdzie kupujecie stal? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 10.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jestem na etapie wyboru ludzi od elewacji i podbitki. Mam pytanie jakie pieniadze płaciliście za metr? Czy 21zł od metra podbitki to dużo? Podbitka nie będzie drewniana. I do tego moje drugie pytanie, znacie może jakąś lokalizację gdzie można przystępnie kupić podbitkę z pvc(kolor brązowy jeśli to ma znaczenie). Pozdrawiam Ja za "robocizne" podbitki płaciłam 15 zł.PCV brąz.Cena z maja 2007.Natomiast co do miejsca zakupu to nie wiem bo kupował fachowiec bo miał bardzo dobrą cene w stosunku do tego co ja "wytargowałam" w składach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 10.08.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 "Wiezbe od Pana Łu..... z Biłgoraja". Brzmi tajemniczo Ktoś pewne ma namiary na tego Pana. Podajcie namairy na tego kogoś. Chętnie inne namiary na Więźbe przyjme . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 10.08.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 My podbitkę kupowaliśmy w OBI. Brąz po 15,99, producent - firma VOX. Mają również sklep na Rusałce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 10.08.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 "Wiezbe od Pana Łu..... z Biłgoraja". Brzmi tajemniczo Ktoś pewne ma namiary na tego Pana. Podajcie namairy na tego kogoś. Chętnie inne namiary na Więźbe przyjme . Łupikasza 606-306-571, tartak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 10.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A czy ktoś może mi polecić dobrego i niedrogiego fachowca od instalacji elektrycznej i hydraulicznej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 10.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Firma Wam, księżpol. Robi okna indywidualnie na zamówienie (do lublina i okolic też sporo) i do takiej firmy lubelskiej CDM, która zajmuje się budową domków drewnianych na zachód. Z montażem wyszło taniej (bo 7%) niż bez, a i gwarancję dają na 3 lata i serwis. U mnie byli kilka razy,bo ja sobie zamówiłam z okiennicami, ale można rózne. O czywiście z dotrzymaniem terminu był kłopot. nr tel. 84 687 7430 pzdr Witam. Pod ym numerem telefonu uslyszalam, ze "Tata okien nie robi, tylko schody i czasem drzwi. Tata wroci wieczorem" Ale zgadza sie, ze tata mieszka pod Bilgorajem. Szukam dalej Dziwne - może pomyłka? Bo firma podaje raczej numer służbowy, a nie domowy... Znajdź firmę Wam w necie, pamiętam, że mieli stronę z ofertą i miałam z nimi bardzo aktywny kontakt mailowy. http://www.pw-wam.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 10.08.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Wczoraj do nich dzwonilam, poslalam maila i na dzis obiecali wycenic. Mieli zadzwonic, jak policzą, ale nie zadzwonili. Znaczy, trzeba samemu dzwonić Przypomnieć się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 11.08.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Jestem na etapie wyboru ludzi od elewacji i podbitki. Mam pytanie jakie pieniadze płaciliście za metr? Czy 21zł od metra podbitki to dużo? Podbitka nie będzie drewniana. I do tego moje drugie pytanie, znacie może jakąś lokalizację gdzie można przystępnie kupić podbitkę z pvc(kolor brązowy jeśli to ma znaczenie). Pozdrawiam Ja za "robocizne" podbitki płaciłam 15 zł.PCV brąz.Cena z maja 2007.Natomiast co do miejsca zakupu to nie wiem bo kupował fachowiec bo miał bardzo dobrą cene w stosunku do tego co ja "wytargowałam" w składach. Kurczę to u nas dużo drożej. Mam nadzieję tylko że taka sama cena za elewację to niedrogo, a jeśli płaciliście taniej to nie piszcie aby mnie nie załamywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 11.08.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Czy ktoś mógłby mi polecić wykonawców przyłączy wodociągowego i elektrycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 13.08.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Gdzie najtaniej beton towarowy można dostać z pompą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts