wojciaszek 17.09.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 myślę ze cena dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 17.09.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 A mi się wydaje że mozna by troche utargować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 17.09.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Przymierzam się do kupna dachówki, ale jakoś nie bardzo wiem gdzie w Lublinie są dobre składy z pokryciem dachowym (oprócz Omegi w Głusku i Stalmetu na Krzemionki, skąd mam już wstępne wyceny). Będę wdzięczny za informację, gdzie kupowliście i który skład jest ewentualnie godny polecenia. A tak przy okazji. Czy to prawda, że wytrzymałość i trwałość dachówki cementowej jest podoban jak ceramicznej? Jakie macie tu doświadczenia / przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 17.09.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 voodcote ul.zemborzycka po prawej stronie przed investorem, rok temu taniej niż w wymienionych składach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 18.09.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Matelbud spól. pracy 82b, fabryczny skład euronitu, a może i mają coś jeszcze. Obok też jest jeszcze jeden skład z dachówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 18.09.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 ponawiam prośbę o namiary na ziemię, torf na działkę!!!!!!!!!!!!aha, i czy ktoś wie gdzie można kupić bramę i bramkę do wypełnienia.i jeszcze proszę o namiar na kogos kto robi ogrodzenie z siatki!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdab7 18.09.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witajcie, mam pilnie do zbycia 328 pustaków na paletach jeszcze stoją w Henbudzie oraz ok. 150 stempli drewnianych o dł. ok. 2,95. Może komuś są potrzebne. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 18.09.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 wojciaszek, kalbo,dzięki za dachówkowe namiarypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolys 18.09.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam serdecznie wszystkich budujących i mam pytanie: Czy kładł ktoś z Was płytki ceramiczne na płycie OSB? Jeśli tak to na jaki klej? i czy się sprawdziło?[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 18.09.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam grupę doświadczonych budujących w Lublinie.Proszę o namiary na jakiś porządny i tani sklep/firmę w naszym pięknym mieście gdzie dostanę konkretną ofertę na instalacje wodno-kanalizacyjne i centralnego ogrzewania.Chodzi o system PEX-AL-PEX i dobrze wyliczoną podłogówkę w całym domu.Na razie jesteśmy na drodze do samodzielnego wykonania tej części prac. I drugie pytanie: Jak kształtują się teraz ceny tynków i wylewek na naszym wspaniałym rynku? Przy okazji proszę o jakieś ciekawe namiary. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 18.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam grupę doświadczonych budujących w Lublinie. Proszę o namiary na jakiś porządny i tani sklep/firmę w naszym pięknym mieście gdzie dostanę konkretną ofertę na instalacje wodno-kanalizacyjne i centralnego ogrzewania. osterm ul. witosa, równoległa ulica do kraśnickich przy tesco, możesz sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halaszle 18.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 czy może ktoś podać namiary na dobry punkt z parkietami ..chodzi mi o przemysłówkę oraz namiar na glazure w doskonalych wyborach i cenach ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 18.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 gdzie tanio kupowaliście siatkę ogrodzeniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 18.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Siatke kupowałam w Stalpolu na Mełgiewskiej- w czerwcu mieli najniższe ceny a parkiety zamawiam w Gali na ostatnim piętrze- ja nie kupuje przemyslówki tylko zwykły parkiet merbau i bambus- ceny moim zdaniem rozsądne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miedzo 18.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam poszukuje dobrego dekarza z okolic lublina , lubartowa mam do pokrycia ok 400 m2, ciesla zrobil swoje a dekarza brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 18.09.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 gdzie tanio kupowaliście siatkę ogrodzeniową? Matar - producent - w Motyczu przed torami po lewej. Można negocjować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 18.09.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam poszukuje dobrego dekarza z okolic lublina , lubartowa mam do pokrycia ok 400 m2, ciesla zrobil swoje a dekarza brak Odkąd wróciły materiały jako tako - to i dekarzy znowu brakuje. U nas dekarze drugi miesiąc walczą - a dopiero kończą obróbki blacharskie. Ale robót mają nałapanych już na przyszły rok no i robią dwie-trzy budowy na raz. Radzę pojeździć po budowach - bo w takiej sytuacji łatwo trafić na wyjątkowego partacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 19.09.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 osterm ul. witosa, równoległa ulica do kraśnickich przy tesco, możesz sprawdzić Oczywiście ul. wertera. Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.09.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Słuchajcie, mam pytanie - czy 60 zł za 1 mkw działki na obrzeżach Lublina to dużo, średnio czy mało. Aha, mediów nie ma, ale po podziale gruntów jest presja żeby ciągnąć. Wyjechałam w Lublina dużo przed galopadą cen i kompletnie nie mam rozeznania. Rodzina pyta, a ja kompletnie nie potrafię doradzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 20.09.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ja w lutym b.r. płaciłem ok. 80 zł za metr (sumie niepełne 9 arów) w gminie Głusk, ale wszystkie media (bez kanalizacji) są w drodze przy granicy działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts