bruna 28.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Vaclav dziękuję bardzo za dobre słowo, u nas jest podobna sytuacja, cała rodzina jest raczej na "nie" my raczej na "tak" i przez to mamy ciągle o czym myśleć, analizujemy wszystkie "za" i "przeciw" pewnie decyzja nie zostanie podjęta tak na 100% i będą wątpliwości i czas pokaże czy było to słuszne posunięcie ale obawiamy się trochę, że jak nie podejmiemy tego ryzyka to potem będziemy żałować, na razie daliśmy sobie czas do końca roku i analizujemy ile nas będzie kosztował remont domku Babci a będzie kosztował sporo Cieszę się bardzo, że są też tacy "napływowi miłośnicy" tamtych terenów jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 29.10.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Bruna. Życzę trafnej decyzji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 31.10.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ja też jestem napływowa na lubelszczyznę. Pochodzę z Małopolski.I mam sporo znajomych którzy przyjechali za chlebem z Zakopanego, Zielonej Góry, Wlocławka i Szczecina. I tak widocznie musiało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bruna 31.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 eeech chciałbym już mieć tą decyzję podjętą i zazdroszczę wszystkim którzy mają odwagę i działają pomimo tego, że obecnie jestem ze Śląska to i tak zaglądam na grupę lubelską a forum już obserwuję od kilku miesięcy, pozdrawiam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 02.11.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ma ktoś z Was namiar na fizyka? np jego GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 03.11.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Ma ktoś z Was namiar na fizyka? Proszę bardzo. Namiary na 129 fizyków: http://fizyka.umcs.lublin.pl/pracownicy.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 03.11.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Ma ktoś z Was namiar na fizyka? Proszę bardzo. Namiary na 129 fizyków: http://fizyka.umcs.lublin.pl/pracownicy.php wielkie dzięki, ale mi chodzi o tego jednego szczególnego fizyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 03.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 BORF - ja mam namiar na fizyka!!! Jest w stopce poniżej. Zawsze można na PW Oj dawno mnie nie było!!! Ale zaległości nadrobiłem. Dyzo mnie zmolestował, cobym zajrzał na stare forum. W zasadzie, to ja tu do niczego się nie przydam przeca, bo ja z innej (tańszej epoki jestem). Ale nic to. Parę osób pytało o dyscyplnę sportową pt sprint budowlany, ktoś pytał o namiary na brukowców, a nawet o piec viessmana pt vitopend 100 (chyba taki użytkuję ). W tych tematach mogę się śmiało wypowiadać. Przy okazji namiaró - zaraz sprawdzę, czy przypadkiem nie jest stare gg i ew. poprawię. Serdecznie pozrdawiam wszystkich znajomych z reala, z virtuala i z forum. Vaclav - widzę, że się zadomowiłeś Pozdrów piękniejszą połówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 03.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Atamie, czy my się aby nie znamy? I to całkiem dobrze?? Bo coś mi moja męska intuicja podpowiada, że i owszem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 04.11.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 no właśnie proszę o namiar na brukowców tych lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Namiar na dobrego! (nie najtańszego) brukowca - Piotr Fus, 602 471 748. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 04.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Oj dawno mnie nie było!!! Ale zaległości nadrobiłem. Dyzo mnie zmolestował, cobym zajrzał na stare forum. W zasadzie, to ja tu do niczego się nie przydam przeca, bo ja z innej (tańszej epoki jestem). Jak to do niczego się nie przydasz a opinie, a namiary A co do tego mają ceny? Przecia my kasy nie chcemy pozycać - choć kto wie, kto wie W dyscyplinie pt. sprint budowlany Twojego rekordu nie pobiję- niestety. Zaczeliśmy w polowie czerwca zakończymy przy dobrych wiatrach w marcu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 04.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 o Fizyk się odezwał a i BORFA dawno nie było ja potrzebuje namiary na fachowca co by nam drzwi wewnętrzne obsadził ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 05.11.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A czy ktoś był z was w takiej głupiej sytuacji jak ja. Wziełam faceta od zrobienia dachu. Położył mi dachówkę, ale nie zrobi mi obróbek blacharskich, czyli obróbek fajermurków, parapetów przy lukarnach i obróbek kominów. Czy ktoś z Was ma namiary na kogoś od takich obróbek? Będę wdzięczna, bo sprawa pilna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 05.11.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ..... Serdecznie pozrdawiam wszystkich znajomych z reala, z virtuala i z forum. Vaclav - widzę, że się zadomowiłeś Pozdrów piękniejszą połówkę Witaj fizyku. Dzięki za pozdrowienia. Rzeczywiście trochę się zadomowiłem na forum i jest to bardzo miłe i pożyteczne. A jeśli chodzi i "domowienie" się w sensie dosłownym to jesteśmy na etapie "zafundamentowania" z wykonanym "izolowaceniem" i "ocieplowaniem. Reszta pewnie na wiosnę chyba, że zimy nie będzie. Plany były co prawda ambitniejsze, ale i z tego jestem zadowolony. Do Twoich rekordów prędkości to nawet nie aspiruję. Pozdrowienia dla żony i pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.11.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Vaclavie - wiem, wiem. Zwykłem nadrabiać zaległości na forum, zanim odpowiem Osobiście też odradzałbym stawianie ścian w taką niepewną porę roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 06.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Namiar na dobrego! (nie najtańszego) brukowca - Piotr Fus, 602 471 748. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atam 07.11.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Atamie, czy my się aby nie znamy? I to całkiem dobrze?? Bo coś mi moja męska intuicja podpowiada, że i owszem !! Nie szukałbym Cię wśród tych 129 fizyków z UMCS-u i chyba jako jeden z nielicznych wiem czemu pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.11.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A więc bingo! Zdzwonimy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 09.11.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Szukamy wełny mineralnej. Gdzie w Lublinie jest aktualnie najlepsza cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts