elais 09.11.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ja szukam styropianu na posadzki, też sie zastanaiwam gdzie bedzie najtaniej. Narazie najtaniej powiedzieli mi w Syke, może i wełna jest tam w znośnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 10.11.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 witam niechciałam tego robić ale muszę to napisać zamówiliśmy parapety w firmie granmar jednak okazali sie NIESŁOWNI I NIETERMINOWI przynajmniej w naszym przypadku strach pomyśleć co by było gdyby inni nasi fachowcy byli tacy http://www.granmar.pl/adresy.php Elais chyba Tobie podawałam namiar na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.11.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja zamawiałem parapety w Markuszowie. Byłem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 10.11.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Ja zamawiałem parapety w Markuszowie. Byłem bardzo zadowolony. he he z tego co pamiętam to zadowolony byłeś dopiero po dosztukowaniu ... ale może to moja słaba pamięć a my na parapety już czekamy chyba ze 3 tygodnie, bieda straszna bo nie ma na czym kieliszka postawić ... tylko że my czekamy na parapeciki drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.11.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Dyz - ale wina leżała po mojej stronie. To nie wykonawca mierzył . Oni zrobili najlepiej jak mogli, i niewiele wzięli za poprawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 10.11.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 3 tygodnie?u mnie dwóch miesięcy było małociągle jakiś problem i przekładanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 11.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Grzesiu, pamiętam ... aż mi się miarka trzęsła z obawy przy mierzeniu parapetów na samo wspomnienie twojej historii Agaaa no ja wiem że 3 tygodnie to krótko ... zwłaszcza że stolarz wcale nie obiecywał że jest szansa przed upływem miesiąca ... ale człowiek jest niecierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 11.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 u mnie miało być w tydzieńa kiedy skończą? nie wiem my zwykłe z aglomarmuru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 12.11.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 agaaa dobrze że jednak nie zamawiałam w Gran-Marze, a zastanawiałam się. Do tej pory jeszcze nie mam zamówionych parapetów. Możecie napisać gdzie polecacie kupować parapety z aglomarmuru???? Pytałam się np. w Fabryce Pietrucha na Turystycznej 132, 2cm grubość po 318 zł/m2 brutto, więc wcale nie są takie tanie. Fizyk może dasz jakieś namiary na te parapety w Markuszowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.11.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Fizyk może dasz jakieś namiary na te parapety w Markuszowie?? Oczywiście, już służę: http://www.marmury.com.pl/ Ja brałem marmur i jakiś piaskowiec egzotyczny. Moja żona ma tak dobry gust, że podobały jej się ... jedne z droższych. Ale my mieliśmy na szczęście dość mało parapetów Dlatego zaszaleliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutlandia 14.11.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ja mieszkam tu od prawie 10 lat i do rodziców mam aktualnie 562 km. Lubelszczyzna jest wspaniała ale trudna. Ostatnio w autobusie zasłyszana myśl: "Jeśli Lublina nie porównujesz z innymi miastami tylko on jest punktem odniesienia, to naprawdę jest dobrze"... plusem jest to, że Twoja rodzina będzie miała gdzie przyjeżdżać na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.11.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Plusy/minusy: W stolicy ktoś powie - mam świetny dojazd do pracy !! Jadę TYLKO 45 minut! W Lublinie - mam strasznie kiepski dojazd do pracy - Jadę AŻ 45 minut! Ale lubelszczyzna jest generalnie OK. I w połowie drogi pomiędzy górami a morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 14.11.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Dla mnie Lublin to taka prowincja w dobrym tego słowa znaczeniu. Nie ma tu tego szaleństwa co w warszawce. Ludzie jakoś wolniej chodzą po ulicach, a jesli chcę wyjśc z domu i coś zobaczyć to też jest co, choć może trzeba bardziej poszukać. Miasto ma bardzo fajny klimat, choć żeby to poczuć trzeba trochę go posmakować- nie jest to takie oczywiste jak np. w Krakowie czy Gdańsku. No i okolice Lublina są piękne. A że w Polsce mówią o nas "Polska B" to już trudno. Może komuś poprawia nastrój myślenie, że mieszka w tej lepszej "Polsce A". Jeśli tak to na zdrowie.No ale koniec z tymi rozważaniami bo za chwilę zmieni się nam forum z budowlanego na lokalno-sentymentalne. A swoją drogą. Czy ktoś jeszcze buduje (myślę o stanie surowym). Ja planowałem ciągnąć dalej, ale narazie przykryłem swój "stan 0" folią i czekam na dalszy rozwój wydarzeń meteorologicznych. Ciągle jeszcze biorę pod uwagę dalsze budowanie w tym roku, ale im więcej śniegu z deszczem tym mniej mam na to ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 15.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Fizyk może dasz jakieś namiary na te parapety w Markuszowie?? Oczywiście, już służę: http://www.marmury.com.pl/ Ja . Fizyk dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 15.11.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Szukamy wełny mineralnej. Gdzie w Lublinie jest aktualnie najlepsza cena? ja rok temu kupowałam w lubartowie u kozaka (chyba tak się nazywa ten sklep...), było taniej niż w lublinie i przede wszystkim była!!!!!!!! kupowałam też w wigu. Uważaj tylko, bo sprzedawcy wciskają szklaną jako mineralną!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_1977 15.11.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam, bardzo proszę o pomoc. Szukam dobrej ekipy do stanu surowego. Mam nadzieję, że jakiś szczęśliwiec, który ma już ten etap za sobą podeśle mi namiary. Będę budował maj, czerwiec 2008 w okolicach Puław. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.11.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Marcin - każdy, kto ma ten etap za sobą to szczęśliwiec!!! ... ... Bo nie wie co go jeszcze czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.11.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Szukamy wełny mineralnej. Gdzie w Lublinie jest aktualnie najlepsza cena? Anetabo, ja kupowałem tanio wełnę, ale to było dawno, tanio owszem, ale źródełko już wygasło Takie tam fizykowe znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 15.11.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Wełne w dobrej cenie kupowałam w Drewnostalu na Krochmalnej a parapety- marmurowe- zamówilam dzisiaj u Trykacza w Lubartowie- czas oczekiwania 1 tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 15.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Szukamy wełny mineralnej. Gdzie w Lublinie jest aktualnie najlepsza cena? ja rok temu kupowałam w lubartowie u kozaka (chyba tak się nazywa ten sklep...), było taniej niż w lublinie i przede wszystkim była!!!!!!!! kupowałam też w wigu. Uważaj tylko, bo sprzedawcy wciskają szklaną jako mineralną!!!!!!!! No ostrożnie z tym wciskaniem bo od wełny to potem swędzi A na poważnei to zarówno wełna szklana jest mineralną jak i to co masz na myśli zapewne czyli skalna również jest wełną mineralną. Zarówno jedna jak i druga ma swoje zady i walety ale znajdź np wełnę skalną o parametrach jak isolvera super mata i to taką która się wilgoci nie lęka Co do drewnostalu to potwierdzam, że w ubiegłym roku mieli jedne z lepszych cen na wełnę. P.S my na parapety też mamy czekać tydzień ... od dzisiaj (szkoda, że nie od zamówienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts