dahlinek 17.05.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Ella: dostałaś priva odnośnie pytania - w razie czego piszę tutaj jakby nie doszło pozdra. Marcin Dahlinek, dzięki , doszło, odpisałam ! No i fajno :] pozdra. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 17.05.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 dalej szukam namiarow na dobrego projektanta - czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.05.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Pawciu, moze sprobuj tutaj:http://www.panoramafirm.com.pl/guru/index.php?type=firmy&lang=pl&keyword=architekt&name=&phone=&voiv=&powiat=&city=lublin&street=&street_no=&x=0&y=0&id_category=7190&category=Projektowe%20biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 17.05.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Paweł, na Zana w budynku ZUS'u jest projektantów do wyboru do koloru.. Tam robiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.05.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 a co do betoniarki - jakby ktos chcial to bede mial do odsprzedania - w swietnym stanie (nie ma roku) 150l na 380V pozdr, Guit, czy betoniarka już jest do sprzedania, jeśli tak, to za ile... ? P.S. Jakaś znajoma buzia w nowym Muratorze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.05.2004 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Ella - jeszcze nie jest do sprzedania, a musze sie bardziej rozeznac w cenach byla malo eksploatowana, bo pierwsza ekipa murarzy miala swoja pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.05.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 no widzisz Ella, nie zalapalem rano! )) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 19.05.2004 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 P.S. Jakaś znajoma buzia w nowym Muratorze ! O raju, zaraz po pracy lece szukać Muratora ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 20.05.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Cześć U mnie już zrobiony wykop pod piwnicę i zalane ławy. W przyszłym tygodniu rozpoczynam murowanie fundamentów. W związku z tym szukam dobrego PIACHU do murowania.Moi murarze zakwestionowali piach, ktory sobie wcześniej przywiozłem, bo zawiera dużo kredy.Podajcie mi namiary (telefony) na dobry piach PILNE!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 20.05.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 wukan- murarz murarzowi nierowny a czy piach jest dobry - to jest raczej subiektywna opinia i zalezy od fachowca jesli chcesz dam Ci kontakty do ludzi, ktorzy przywozili mi piach i nigdy murarz nie marudzil - byc moze taki z niego f(l)achowiec - jedynie ten do tynkow okazal sie za gruby, a mial byc swietny... dlatego podam Ci na wlasne zyczenie pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 21.05.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 witam! no i nieuchronnie zblizam sie do kolejnego etepu mojej buidowy lawy zdazyly juz dorosnac do tego, aby ulozyc na nich cegly ) czas juz najwyzszy, zeby zaczelo sie cos dziac, bo przez ostatnie dwa tygodnie bylo jakos smutno i strasznie nudno a wiec : NIECH SIE MURY PNA DO GORY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 21.05.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 no to w gore! powodzenia! pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 21.05.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Specjalne pozdrowienia dla Pięknego Dwudziestolatka Zbyszek, jak udało Ci się tak dokładnie wycenić budowę - masz jakiś DFD Budowy Domu? A w ogóle to pokolenie z drugiej połowy lat '70 zdominowali informatycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 23.05.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 A w ogóle to pokolenie z drugiej połowy lat '70 zdominowali informatycy No bez przesady , znajdzie się też garstka humanistów i artystów ( jak to miło być w mniejszości ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 24.05.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 No i oczywiscie mnostwo (2 slownie: dwa) finansistow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 24.05.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witol - ten kosztorys troche odbiega od rzeczywistosci , juz na tym etapie wiem, ze zabraknie mi ok. 15 tys., a do kosztorysu bralem dane szacunkowe i tamte ceny Ella i Pawel - ja tez jestem zarazem informatykiem, jak i artysta (na razie kapela wstrzymala proby - jak mysliscie, z jakiego powodu? ) i finansista pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dahlinek 24.05.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Witol - ten kosztorys troche odbiega od rzeczywistosci , juz na tym etapie wiem, ze zabraknie mi ok. 15 tys., a do kosztorysu bralem dane szacunkowe i tamte ceny A kto robił ci kosztorys? pozdra Marcin PS: Też jestem informatykiem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 24.05.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Hej ludzie - wy jak zwykle o kasie :) a sprawy wyższe ??? I w związku z tym proponuje zrobic jakies male spotkanko, gdzies ?? Moja dzialka niestety odpada, chyba ze ktos chce ogladac szczere pole :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 24.05.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 hej kosztorys robilem sam, w oparciu o doswiadczenia innych budujacych domy podobne gabarytowo - duzo sie nie pomylilem (tzn. gdybym byl bardziej oszczedny, to zmiescilbym sie ) spotkanie, jesli chcecie, moze byc u mnie tylko najpierw musze zrobic porzadek, bo teraz mozna sobie co najwyzej konczyny polamac pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 24.05.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 My pomozemy sprzatac ...:)[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts