Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

:) postaram sie dzisiaj wymyslec propozycje terminu

mi najlepiej pasowalaby przyszla sobota, ale nie wiem, czy dam rade (praca)

5.06 raczej tez odpada...

a moze przyszly piatek?

podajcie swoje propozycje, moze cos razem uzgodnimy :)

aha, bardzo wazny warunek - MUSI BYC LADNA POGODA, bo ostanio bylo zimno, byly tez dzieciaki i troche bidule pomarzly... :(

pozdr,

dzieki :-)

pocieszam sie tym, ze Tobie innym sie jakos udaje

moze i ja dobrne do konca bez bez zawalu ;-)

mam nadzieje, ze w najblizszym czasie nie wystapia wieksze problemy, byl klopot z fundamentami, bo dom jest czesciowo podpiwniczony, a na glebokosci law byl bardzo niesymaptyczny grunt (a raczej skala), teraz po uporaniu sie z tym problemem i widzac, jak sie pna do gory sciany piwnic, wiekszych klopotow nie przewiduje ;-))

czego sobie i Wam zycze :-)

znalazlem biuro projektowe ktore bedzie dla mnie robilo adaptacje i dalej czekam na WZ :):) - wlasnie minely 3 m-ce

w miedzy czasie w centrum naszego z zona zainteresowania pojawil sie calkiem nowy projekt

http://www.archon.com.pl/index.php?menu_act=1&all=1&act=12&sid=m3f02a8cc40d4f&intra=88ac5ae680e68a258c8cd73faec69b49&crc=de901c9dad1ff5e5a433c89f812a546e

dom w słonecznikach u nas bylaby wersja z garazem dwustanowiskowym postawiona wzdluz ... - jak ktos chce skomentowac to prosze bardzo :)

Boje sie ze jak nie dostane WZ przez jakis m-c jeszcze to znajde nastepnych 10 projektow i zgupieje do konca ....