Agatka77 12.10.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Warunki przyłączenia wody dostaliśmy po tygodniu, od nas zależy kiedy sobie zrobimy, bo musimy sami. Warunki przyłączenia prądu wydali nam po ok. miesiącu a czekać na podłączenie będziemy jeszcze co najmniej rok, bo nie pozwolili nam robić samym i musimy czekać na lubzel, a oni termin maja do listopada 2009, o ile go nie przedłużą , bo tak tez podobno bywa. Na razie niestety jesteśmy skazani na prąd budowlany, ale w sumie lepszy budowlany niż żaden - staram się myśleć pozytywnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 16.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 No moi drodzy, czy w lubelskim nic się nie dzieje?U mnie nic - juz zaczynam rozumieć dlaczego to tak długo trwa:(Powinnam mieć juz wydzielona działkę, a geodetka jeszcze nic nie przygotowała:(Dlaczego na wszystko trzeba tyle czekać? Buuuuu:(( Jedyne co mnie pociesza, to to, że może w ten sposób przeczekam kryzys:) i dostanę kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 16.10.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jejku teraz z tymi kredytami to oszalec mozna, poglupialy te banki zupelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 16.10.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Myślę, że dla nas dobrze, że nie możemy, nawet gdybyśmy chciały wziąć teraz kredytu. Za jakiś czas wszystko sie uspokoi i muszą złagodzić te procedury, bo im zabraknie klientów.Jak wczoraj zobaczyłam, że Millenium daje tylko na 65% to zamarłam - nigdy nie uzbieram takiej sumy. Ale jestem dobrej mysli, po Nowym Roku zacznie sie zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 17.10.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witam.Czy macie namiary na jakiegoś sprawdzonego i w miarę niedrogiego producenta bram i furtek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 18.10.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witam. Czy macie namiary na jakiegoś sprawdzonego i w miarę niedrogiego producenta bram i furtek? Ale skąd nadajesz?możesz być w drugim końcu woj i sam transport przekroczy wartość inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 19.10.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam. Czy macie namiary na jakiegoś sprawdzonego i w miarę niedrogiego producenta bram i furtek? Ale skąd nadajesz?możesz być w drugim końcu woj i sam transport przekroczy wartość inwestycji Z Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 19.10.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam wszystkich starych i nowych budowlancow. Zgodnie ze starym forumowym powiedzeniem ,, nowy domek, nowy potomek,, , chce wszystkich poinformowac ze 08 10 2008 o godzinie 14 pojawil sie na swiecie nowy czlonek rodziny aikow. Ps Trzeci chlopak , tylko na razie mamy problem z wyborem imienia poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.10.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam wszystkich starych i nowych budowlancow. Zgodnie ze starym forumowym powiedzeniem ,, nowy domek, nowy potomek,, , chce wszystkich poinformowac ze 08 10 2008 o godzinie 14 pojawil sie na swiecie nowy czlonek rodziny aikow. Ps Trzeci chlopak , tylko na razie mamy problem z wyborem imienia poz Brawo i gratulacje Wszystkiego najlepszego dla Taty i Mamy oraz dla dwóch pozostałych jego braci-jeszcze raz szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 19.10.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Gratulacje wielkie. Wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam wszystkich starych i nowych budowlancow. Zgodnie ze starym forumowym powiedzeniem ,, nowy domek, nowy potomek,, , chce wszystkich poinformowac ze 08 10 2008 o godzinie 14 pojawil sie na swiecie nowy czlonek rodziny aikow. Ps Trzeci chlopak , tylko na razie mamy problem z wyborem imienia poz Wielkie gratulacje My mieliśmy ciekawiej - dopiero na sali porodowej okazało sie, że 100% dziewczynka ma coś tam miedzy nogami i trzeba jej, a raczej jemu imię wymyślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 20.10.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam wszystkich starych i nowych budowlancow. Zgodnie ze starym forumowym powiedzeniem ,, nowy domek, nowy potomek,, , chce wszystkich poinformowac ze 08 10 2008 o godzinie 14 pojawil sie na swiecie nowy czlonek rodziny aikow. Ps Trzeci chlopak , tylko na razie mamy problem z wyborem imienia poz Gratulacje i wszystkiego dobrego dla calej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 20.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Baba, nie znalazłaś tego namiaru na wykonawcę? Może ktoś z was mógłby polecić sprawdzonego generalnego wykonawcę?Muszę oszacować koszty budowy i w końcu zdecydować się na technologię. Najwyższy czas wybrać projekt.Dostałam informację od firmy Labora - budował ktoś z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.10.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Na wykonawcę namiaru nie znalazłam. Labora budowała koło mnie - nie poleciłabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 20.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam,czy możecie polecić sprawdzoną ekipę od kostki brukowej?Ew. namiary proszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 21.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kochani potrzebuję generalnego wykonawcy. Znacie kogoś? Ciągle jestem rozdarta między domkiem drewnianym a murowanym i muszę oszacować czas i koszty zanim kupię projekt. A projekt niedługo będzie mi niezbędny. Z drewnianym nie ma problemu, ale z murowanym bardzo. Może wy wiecie ile wychodzi m2 domu murowanego, najprostszy z możliwych, dach dwuspadowy....help. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 21.10.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Szukam dobrego elektryka......macie jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 21.10.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A gdzie sie kupuje tanio blachodachowke w Lublinie lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 22.10.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Szukam dobrego elektryka......macie jakieś namiary ? Kontakt wysłałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 22.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dragasia, co tam u was?My w sobotę mamy spotkanie z geodetką - wreszcie!!!I już za moment działeczka będzie nasza. A jak załatwimy podział to pędzę do gminy i machina ruszy pełna parą. Chcę zrobić jak najwięcej w tym roku bo od stycznia wracam do pracy i z czasem będzie bardzo krucho. Słuchajcie, jak w mojej gminie jest plan zagospodarowania to ja wnioskuję o wypis i wyrys z planu czy tez o warunki zabudowy muszę? Z wypisu zorientuję się czy projekt, który sobie upatrzyłam nadaje się czy nie? Sorki, wiem , że głupie pytania zadaję, ale czas mnie trochę goni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts