yares 22.06.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 no to trzymajmy kciuki za sloneczko niech nam da troche pobudowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.06.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 I powoli zbliza sie u mnie moment zakupu trawki i drzewek poprosze o namiary na tanie thuje bede potrzebowal ok 150 szt. jakie drzewka macie u siebie? z jednej strony musze calkiem zaslonic widok SKRu - wiec musza to byc drzewka szybko rosnace, ale nie za bardzo korzeniace (drenaz oczyszczalni blisko), a gdzie najtaniej trawa? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasieks 24.06.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Witam wszystkich z lubelskiego. Długo mnie tu nie było z różnych przyczyn, jedną z nich był brak netu, ale teraz nadrobię. Zamknąłem budynek ( okna ), teraz trwają prace dociepleniowo tynkarskie. Śpię na budowie co by okna nie zmieniły właściciela, całe szczęście że jest ciepło. Czeka mnie jeszcze okoóło 3 tygodni koczowniczego trybu życia. Jak narazie w nocy najbardziej mnie wkurzyła żaba, okrutnie się darła.Jak będzie otynkowany w całości to spróbuję go pokazać. Narazie kończę, szef się zbliża.Pozdrawiam wszystkich walczących z budową i nienajmądzejszymi czasem wykonawcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 24.06.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 hej nadrabiaj, nadrabiaj, co cos ostatnio u nas krucho z wiadomosciami z placow boju ja zaryzykowalem i wstawielm wszystkie okna, drzwi wejsciowe i brame garazowa od razu troche sie martwilem, ale na szczescie nic sie nie stalo pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 25.06.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Czesc Wszystkim mam JUZ PROJEKT - i go sobie analizuje i przemysliwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.06.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 hej GRATULACJE kiedy zaczynasz stawianie domku? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 25.06.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 guit: jutro o 16,48 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.06.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 konkretnyś, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 25.06.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 oczywiscie w domu na komputerze .... (narazie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.06.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 betoniara na zdjeciu obok do sprzedania! malo uzywana, jeszcze ponad rok gwarancji! pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 26.06.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Witam witam strasznie dlugo niebylo mnie na forum, ale juz sie melduje. W pon mam wreszcie dostac WZ, po trzech miesiacach oczekiwania. Umowe z energetyka i gazownia juz podpisalam, odbieram WZ i jade po projekt uf nareszcie. Jeszcze tylko adaptacja i moze uda sie nam zrobic w tym roku chociaz fundamenty. Pozdrowionka dla wszystkich budujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 28.06.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 AIK - hej hej hej Tez mi cos 3 m-ce ja czekalem 3,5 m-ca !!! i tez mam nadzieje na fundamenty :) 3majcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 28.06.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Mam działkę na sprzedaż w bliskiej okolicy Świdnika Gdyby ktoś znał kogoś kto szuka działki budowlanej... Witam! Może coś więcej na temat tej działki- najlepiej na moją "emalie" POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 28.06.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Mam działkę na sprzedaż w bliskiej okolicy Świdnika Gdyby ktoś znał kogoś kto szuka działki budowlanej... Witam! Może coś więcej na temat tej działki- najlepiej na moją "emalie" lub gg POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 28.06.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Czesc grupowicze Pojawil mi sie nastepny problem (co do piwnicy to czekam na opinie znajomego od odwiertow ...) SCHODY - w projekcie mam drewniane jednobiegowe 4m dł / 100 cm szer beda szly wzdluz hollu tak wiec powinny wygladac OK z tym ze nie wiem czy nei lepiej i taniej zrobic wylewane Moze ktos z was mial podobny problem / zna niezlych specow od schodow drewnianych do pogadania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 28.06.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witam grupę lubelską! Jestem tu nowy ale przejrzałem kilka "waszych" stron i tu mi się podoba! Mamy kilka wspólnych cech! Kilku z was na czymś gra- ja również(zawodowo), kilku z was ma działkę w okolicy świdnika - ja zaklepałem działkę w krępcu, no i co najważniejsze wszyscy jesteście na jakimś etapie "życiowej inwestycji" w dom- ja dopiero zaczynam tę historię. Mam nadzieję, że mnie stąd nie wygonicie i powoli wciągniecie w swoje szeregi. Oczekuję fachowych porad, pomoc mile zalecana! POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 28.06.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witam na grupie lubleskiej CZesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 28.06.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 No i g......., do gminy pojechalam klamke pocalowalam, WZ niedostalam. Siedze, siedze i sie.......... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 28.06.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 STMARA witamy nastepnego budowniczego z naszych okolic tj z Krepca. :Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 28.06.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Cześć aik! Czyżbyś odwiedzał gminę mełgiew? Jak tak to odrazu mów gdzie rzucają kłody pod nogi bo ja równierz będę się przedzierał przez tę gminę!(prawdopodobnie! ) POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts