Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

I powoli zbliza sie u mnie moment zakupu trawki i drzewek :)

poprosze o namiary na tanie thuje :) bede potrzebowal ok 150 szt.

jakie drzewka macie u siebie? z jednej strony musze calkiem zaslonic widok SKRu - wiec musza to byc drzewka szybko rosnace, ale nie za bardzo korzeniace (drenaz oczyszczalni blisko), a gdzie najtaniej trawa? 8)

pozdr,

Witam wszystkich z lubelskiego. Długo mnie tu nie było z różnych przyczyn, jedną z nich był brak netu, ale teraz nadrobię. Zamknąłem budynek ( okna ), teraz trwają prace dociepleniowo tynkarskie. Śpię na budowie co by okna nie zmieniły właściciela, całe szczęście że jest ciepło. Czeka mnie jeszcze okoóło 3 tygodni koczowniczego trybu życia. Jak narazie w nocy najbardziej mnie wkurzyła żaba, okrutnie się darła.

Jak będzie otynkowany w całości to spróbuję go pokazać. Narazie kończę, szef się zbliża.

Pozdrawiam wszystkich walczących z budową i nienajmądzejszymi czasem wykonawcami.

Witam witam strasznie dlugo niebylo mnie na forum, ale juz sie melduje. W pon mam wreszcie dostac WZ, po trzech miesiacach oczekiwania. Umowe z energetyka i gazownia juz podpisalam, odbieram WZ i jade po projekt uf nareszcie. Jeszcze tylko adaptacja i moze uda sie nam zrobic w tym roku chociaz fundamenty. Pozdrowionka dla wszystkich budujacych.

Czesc grupowicze

Pojawil mi sie nastepny problem (co do piwnicy to czekam na opinie znajomego od odwiertow ...)

SCHODY - w projekcie mam drewniane jednobiegowe 4m dł / 100 cm szer

beda szly wzdluz hollu tak wiec powinny wygladac OK z tym ze nie wiem czy nei lepiej i taniej zrobic wylewane

Moze ktos z was mial podobny problem / zna niezlych specow od schodow drewnianych do pogadania ...

Witam grupę lubelską!

Jestem tu nowy ale przejrzałem kilka "waszych" stron i tu mi się podoba!

Mamy kilka wspólnych cech! Kilku z was na czymś gra- ja również(zawodowo), kilku z was ma działkę w okolicy świdnika - ja zaklepałem działkę w krępcu, no i co najważniejsze wszyscy jesteście na jakimś etapie "życiowej inwestycji" w dom- ja dopiero zaczynam tę historię.

Mam nadzieję, że mnie stąd nie wygonicie i powoli wciągniecie w swoje szeregi.

Oczekuję fachowych porad, pomoc mile zalecana!

POZDRO! :wink: