jacekh 19.03.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Castorama i pustaki na zaprawę klejową po 6,98 Szkoda że Castoramy u nas nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maden 20.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 witam ponownie a możecie się pochwalic gdzie i jakie kominy kupowaliście na paliwo stałe i wentylacyjne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 20.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Castorama i pustaki na zaprawę klejową po 6,98 Szkoda że Castoramy u nas nie ma... Tylko ze szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.03.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a tego w reklamie już nie dodali Szkoda, że teraz nie zaczynam budowy ale przynajmniej domek już stoi! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiadob 21.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam Czy ktoś może mi polecić sprawdzonego kierownika budowy.Budowa domku rozpocznie się w czerwcu, a miejsce to Świdnik. Pytanie odnośnie adaptacji - czy 3500 za adaptacje z niewielkimi zmianami to duzo? I jeszcze jedno pytanieCzy może ktoś z forumowiczów użytkuję POŚ z poliplastu EP-6. Zastanawiam się czy ta oczyszczalnia jest warta swojej ceny. Pozdrawiamasiadob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 21.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam Czy ktoś może mi polecić sprawdzonego kierownika budowy. Budowa domku rozpocznie się w czerwcu, a miejsce to Świdnik. Pytanie odnośnie adaptacji - czy 3500 za adaptacje z niewielkimi zmianami to duzo? I jeszcze jedno pytanie Czy może ktoś z forumowiczów użytkuję POŚ z poliplastu EP-6. Zastanawiam się czy ta oczyszczalnia jest warta swojej ceny. Pozdrawiam asiadob Czesc My właśnie czekamy na pozwolenie na budowe.Całą dokumentacje(ZUD,wszystkie przyłącza,zjazd,ogrodzenie)zaprojektowała nam kier.bud za 3500zł.Nadzór budowlany dodatkowo 1500zł.Ja jestestem zadowolona,mieszkam w Świdniku,buduje sie w Krępcu Jak chcesz moge dac namiary. Pozdr.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 21.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam Czy ktoś może mi polecić sprawdzonego kierownika budowy. Budowa domku rozpocznie się w czerwcu, a miejsce to Świdnik. Pytanie odnośnie adaptacji - czy 3500 za adaptacje z niewielkimi zmianami to duzo? I jeszcze jedno pytanie Czy może ktoś z forumowiczów użytkuję POŚ z poliplastu EP-6. Zastanawiam się czy ta oczyszczalnia jest warta swojej ceny. Pozdrawiam asiadob Czesc My właśnie czekamy na pozwolenie na budowe.Całą dokumentacje(ZUD,wszystkie przyłącza,zjazd,ogrodzenie)zaprojektowała nam kier.bud za 3500zł.Nadzór budowlany dodatkowo 1500zł.Ja jestestem zadowolona,mieszkam w Świdniku,buduje sie w Krępcu Jak chcesz moge dac namiary. Pozdr.Dorota +projekt POŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiadob 21.03.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dorota, jak możesz to prześlij mi namiary na kier. budowy Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 21.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Dorota, jak możesz to prześlij mi namiary na kier. budowy Z góry dziękuję poszło na priv ...mam nadzieje,że bedziesz zadowolona pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiadob 21.03.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 i kolejne pytanie Gdzie zamawialiście drewno na dachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 21.03.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam!Szukam solidnej , godnej polecenia ekipy do dachu ( dachówka ceramiczna / cementowa ). Jak myślicie czy 70zl za robocizne za m2 dachu (konstrukcja, ułożenie dachówki , obróbki ) jest OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiadob 21.03.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam! Szukam solidnej , godnej polecenia ekipy do dachu ( dachówka ceramiczna / cementowa ). Jak myślicie czy 70zl za robocizne za m2 dachu (konstrukcja, ułożenie dachówki , obróbki ) jest OK ? Witam Wydaje mi się ze 70 zł/m2 to nie jest drogo. Ja mam ekipę ze 85zl/m2. trochę droższa ale sprawdzona i polecana. Moge wysłać namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 21.03.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam! Szukam solidnej , godnej polecenia ekipy do dachu ( dachówka ceramiczna / cementowa ). Jak myślicie czy 70zl za robocizne za m2 dachu (konstrukcja, ułożenie dachówki , obróbki ) jest OK ? Witam Wydaje mi się ze 70 zł/m2 to nie jest drogo. Ja mam ekipę ze 85zl/m2. trochę droższa ale sprawdzona i polecana. Moge wysłać namiary. Pozdrawiam Zapomniałem dodać,że dach dwuspadowy, prosty bez żadnych jaskółek itp, jedynie 7 okien połaciowych . Poproszę o te namiary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maden 21.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 witam to nikt nie chce pochwalic się swoimi kominami tzn z czego np do kominka co w środku o jakim przekroju z czego np do pieca na paliwo stałe i co w środku i jaki przekrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 u nas jeśli dobrze pamiętam 200 i 150 ceramiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 22.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 witam to nikt nie chce pochwalic się swoimi kominami tzn z czego np do kominka co w środku o jakim przekroju z czego np do pieca na paliwo stałe i co w środku i jaki przekrój No to ja się pochwalę. Mam Shiedla 200 do kominka, przeznaczony do częstego palenia. Kupowałem w Stalmecie, cena była dość przystępna. Wybrałem Shiedla, bo wiele osób mi go polecało łącznie z wykonawcą. Jak się sprawdzi, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greka 22.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Czy nikt z lubelskich forumowiczów nie budował z Ytonga? Jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy i bardzo bylibyśmy wdzięczni za namiary na dobrą ekipę, podzielenie się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 23.03.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Czy nikt z lubelskich forumowiczów nie budował z Ytonga? Po co przepłacać za markowe pustaki? Poza tym warto kupować to co polskie. Solbet i PPMB Niemce robią takie same... a ocieplić tak czy siak się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotem 23.03.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam! Szukam solidnej , godnej polecenia ekipy do dachu ( dachówka ceramiczna / cementowa ). Jak myślicie czy 70zl za robocizne za m2 dachu (konstrukcja, ułożenie dachówki , obróbki ) jest OK ? Cena średnia, ja płaciłem podobnie. Musisz jednak ustalić z wykonawcą czy nie bedzie dopłaty za każdy otwór w dachu (ceny od 150-200 zł ) Na priv przesyłąm namiary na wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 23.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 witam poszukuję namiarów na człowieka od projektów mgr inż Zbigniew Niedzielski pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts