Agatka77 23.03.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Gdzie kupowaliście bramy garażowe? Znalazłam na allegro bramy segmentowe sprzedawane przez firmę Skorpion, firma w Kazimierzówce koło Świdnika. Może ktoś zna?Interesowały by mnie ewentualnie bramy zwykłe uchylne, ale z poziomymi przetłoczeniami. Jak na razie same pionowe wszędzie znajduję, może ktoś się spotkał z poziomymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajdor 23.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam .Powiedzcie mi jak robiliście elektrykę w domu to elektryk rozprowadzł przewody do gniazdek , oświetlenia itd i zostawiał przewody i za to liczył punkty czy zakładał gniazdka i oświetlenie na gotowo i dopiero było liczone. Prosze o poradę jak to się liczy z elektrykami za wykonanie instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 23.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja płaciłem najpierw za rozłożenie przewodów do poszczególnych punktów (np. puszek do gniazdek lub włączników) oraz za rozdzielnię. To robił przed tynkami. Potem dodatkowo płaciłem za zamontowanie osprzętu, z tym że za to już nie liczył od punktu, tylko mniej więcej za czas jaki na to poświęcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 24.03.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 tak u nas też za pkt przed tynkami a osprzęt nam zakładali panowie od wykończeniówki już po malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maden 24.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 vincent_vegapokaż ten swój komin chodzi mi o łączenie z cegłą klinkierową o ile takie posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 24.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 vincent_vega pokaż ten swój komin chodzi mi o łączenie z cegłą klinkierową o ile takie posiadasz Nie bardzo rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maden 25.03.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 to znaczy chodzi mi czy masz do samej góry systemowy oklejony np jakimiś płytkami czy system tylko do dachu wylana czapka z betonu a nad dachem np klinkier pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cron 25.03.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam wszystkich budujacych z lubelskiego i okolic.Budujemy z żoną dom w okolicach Lubartowa Projekt: http://www.archeton.pl/projekt/celesta-345-101-opisogolny-3c252b58cf08315b2f056cead63db7f7Pełne podpiwniczenie Aktualnie piwnica skończona.Szukam taniego i dobrego murarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnp 25.03.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam,Czy ma ktoś namiary na dobrą ekipę tynkarzy, chodzi o tynki cementowo-wapienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 poproszę o namiary o niedrogich i dobrych glazurników!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 25.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 to znaczy chodzi mi czy masz do samej góry systemowy oklejony np jakimiś płytkami czy system tylko do dachu wylana czapka z betonu a nad dachem np klinkier pozdrawiam Ja mam sam wkład, bez wełny i tego pustaka co na tym zdjęciu http://www.schiedel.pl/produkty/schiedel-rondo-plus/ Wkład jest normalnie obmurowany w środku domu zwykłą cegłą a nad dachem oczywiście klinkierem. Między wkładem a obmurowaniem jest specjalny sznur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 26.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 witam szukam dobrych bloczków fundamentowych może ktoś jakieś polecic i może jeszcze beton w dobrej cenie oraz strop terivy pozdro teriva polecam SYKE ul. Krochmalna beton i bloczki ART-BET ul. Mełgiewska (tuż przy wjeździe na wiadukt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 26.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam, Czy ma ktoś namiary na dobrą ekipę tynkarzy, chodzi o tynki cementowo-wapienne? polecam ekipę, która robiła tynki u mnie sprawdzeni przez wielu forumowiczów tel. 606 629 287 Nazwisko ... chyba Rokicki ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgolka 26.03.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Szukam osób z okolic Lublina, które zainstalowały lub planują pompę ciepła.Chodzi o opinię i wymianę doświadczeń - sama chcę zainstalować a wolałabym poznać opinię osób już użytkujących pompę.Bardzo proszę o kontakt na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbuska 27.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam, Podobno dzisiaj byl pierwszy dzien targow budowlanych Lubdom w zwiazku z tym mam pytanie czy ktos byl dzisiaj ? planuje odwiedzenie - ale chcialbym wiedziec wczesniej czy warto ?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 27.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam, Podobno dzisiaj byl pierwszy dzien targow budowlanych Lubdom w zwiazku z tym mam pytanie czy ktos byl dzisiaj ? planuje odwiedzenie - ale chcialbym wiedziec wczesniej czy warto ? Pozdr a gdzie są te targi? również sie z chęcią wybiore (wizualnie mam bardzo podobny dom) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbuska 27.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam, Prawda jest taka ze w lublinie nie ma wielkiego wybor jesli chodzi o sale targowe tzn: http://www.targi.lublin.pl/index.php?op=lubdom_2009 - coraz wiecej wystawcow - bylem okolo 3 lata temu to byla "bida z nedza" - ale tegoroczne sa podobno oki. Jutro podjade chyba rano Pozdr MB Witam, Podobno dzisiaj byl pierwszy dzien targow budowlanych Lubdom w zwiazku z tym mam pytanie czy ktos byl dzisiaj ? planuje odwiedzenie - ale chcialbym wiedziec wczesniej czy warto ? Pozdr a gdzie są te targi? również sie z chęcią wybiore (wizualnie mam bardzo podobny dom) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 27.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Byłam dzisiaj i jest całkiem nieźle. Widać, że ich kryzys za gardła chwycił - dużo więcej wystawców niż zwykle. Sporo specjalizowanych firm, a nie tak jak zwykle tylko duże wystawy omegi i pt juniora...Bilet tańszy bo 8zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 27.03.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Czy te targi sa na ulicy dworcowej - przy mlynskiej?Chetnie bym sie rozejrzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbuska 27.03.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dworcowa 11 Pozdr MB Czy te targi sa na ulicy dworcowej - przy mlynskiej? Chetnie bym sie rozejrzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts