hoe 04.05.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Czy macie jakieś namiary na architekta wnętrz godnego polecenia, będę wdzięczna za wszelkie namiary Witam Pytałem u znajomych- jedna zarobiona ))) drugi chętny Marcin Domitrz, [email protected] Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k i a 04.05.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 II gatunek ? a czym się toto różni od I gatunku oprócz ceny ? rozni sie jakoscia: II gatunek moze miec np. wgniecona blache, itd.... Dzisiaj tam dzwonilam firma jest w swietokrzyskim, I gatunek kosztuje 1340zl, II 1180zl razem z dowozem i montazem... pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 04.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzięki, pogadam sobie z ta firmą, już ktoś kiedyś ten temat ruszał i II gatunek odradzał, konkretnie że blacha nie jest z pełnych arkuszy tylko łączona na nity z kawałków, wgniecenia ( to akurat mi nie przeszkadza ) i blacha z wadami typu rdza( to też do przełknięcia to w końcu coś tymczasowego więc nie musi być perfekt) najbardziej mnie martwią te łączenia. Dajcie znać użytkownicy blaszaków II kategorii czy nie ma więcej z nimi problemów bo firma zawsze będzie zachwalać swoje produkty. Pozdrówka Ja tymczasem wyrównam teren pod blaszaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 04.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jakby ktoś miał nadmiar ziemi na swojej działce i chciał się jej pozbyć, to bylibyśmy chętni - okolice Krasienina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 04.05.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Może ktos ma namiary na dobrego ,sprawdzonego inspektora nadzoru z okolic od Zamoscia do Chełma przez Hrubieszów? Mam mnóstwo kłopotów z budową.Tymczasem mój kierownik budowy prawie cały czas niedostępny - a jak dostepny się robi - to już jest niepotrzebny - bo sprawa musiała być załatwiona szybko.O zmianie nie ma mowy - bo wszyscy w okolicy maja sztamę i jeden drugiego nie zastąpi bez jego zgody. Robilismy podchody ,aby go zmienic - ale nie chce ustapić po dobroci. Poratujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusik 05.05.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam, czy ktoś może polecić dobrego montera okien z Zamościa lub okolic? Nie wiecie, czy jest tu autoryzowany monter URZĘDOWSKIEGO? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 06.05.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 puk puk jak II US w Lublinie ze zwrotem VAtu?czepialski bardzo, długo się czeka?macie doświadczenie? pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 07.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Czy wiecie moze gdzie mozna wypożyczyć glebogryzarkę w Lublinie lub w okolicy...???nie dam rady przekopać łopatą, i glebogryzarka bardzo by sie przydała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 07.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Czy wiecie moze gdzie mozna wypożyczyć glebogryzarkę w Lublinie lub w okolicy...???nie dam rady przekopać łopatą, i glebogryzarka bardzo by sie przydała.... Przy Dr. Męczenników Majdanka jest wypożyczalnia wszelkiego sprzętu ale czy akurat mają glebogryzarki, nie wiem. Firma nazywa się Ramirent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 08.05.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 puk puk jak II US w Lublinie ze zwrotem VAtu? czepialski bardzo, długo się czeka? macie doświadczenie? pozdrawiam Aga Chyba niestety standardowo- szwagier czekał 5 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 08.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 czekać jak trzeba to trzeba a co z weryfikacją? Elais my też potrzebujemy glebogryzarki znalazłaś coś sensownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 08.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 czekać jak trzeba to trzeba a co z weryfikacją? W normie- jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś nie miał poprawek- choćby najdrobniejszych. Jak wzywają do poprawienia to dobry znak- wniosek znalazł się na szczycie górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 08.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A w III to samo? tez 5 miesiecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 08.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 W III to nie wiem ale w I to samo- czekam od grudnia i w tym tygodniu miałam pierwsze wezwanie. W zeszłym roku było to samo. A my to Dragasia prawie sąsiady jesteśmy wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 09.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 czy wniosek o zwrot VAT-u można składać dopiero po oddaniu budynku do użytku czy można wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 09.05.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Można raz w roku- potrzebne przy budowie domu pozwolenie na budowę. Oddanie budynku nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 09.05.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 W III to nie wiem ale w I to samo- czekam od grudnia i w tym tygodniu miałam pierwsze wezwanie. W zeszłym roku było to samo. A my to Dragasia prawie sąsiady jesteśmy wiesz? złożyłam wniosek w I urzędzie 31 grudnia, pod koniec stycznia miałam wezwanie a w kwietniu pieniążki były już na koncie, więć moje doświadczenia były zupełnie inne, czepialstwa też nie było tylko dwie pozycje zakwestionowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 09.05.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 posadzki miksokretem - 11zł/m2 (bez układania styropianu) to dużo czy standardowa cena????? tyle powiedziała nam polecona przez znajomych ekipa ale jak dzwoniłam po ogłoszeniach z anonsów to mówii 9-10zł. niby różnica niewielka ale dylemat jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 09.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Cena którą podajesz to sama robocizna czy z materiałem ? Sory że pytam ale nie mam pojęcia ile biorą za takie roboty a jestem ciekaw ile to na prawdę kosztuje, mnie taka wiedza się przyda za rok jakis jak dobrze pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 09.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 W III to nie wiem ale w I to samo- czekam od grudnia i w tym tygodniu miałam pierwsze wezwanie. W zeszłym roku było to samo. A my to Dragasia prawie sąsiady jesteśmy wiesz? Tak a gdzie sie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts