yares 01.07.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 albo prosciej: Mozna do ciebie wpasc na budowe dzis / jutro / w sobote i zobaczyc to na zywo i pogadac ?? przeslij mi na priv jakis kontakt do siebie, to sie umowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 01.07.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 musisz miec pliki i serwer z miejscem do ich zgromadzenia pliki na forum udostepniasz za pomoca tzw. hot-linkow czyli podajesz adres do nich z kluczem dla phpa pozdr wszystko jest OK, tylko problem jest wlasnie z serwerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 01.07.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 zaloz darmowe konto, np. na interii i poszlo wrzucisz pliki i pozniej dajesz tylko adres do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 01.07.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Stmara, mogę Ci dać namiar do jednej bystrej pani notariuszki, która Ci udzieli wszystkich informacji co do kosztów i formalności takich operacji. Po co się tyle zastanawiać, jak co obejść i ile to bedzie kosztowało? Koszty notarialne w tym wypadku są uzależnione od wartości nieruchomości w umowie kupna-sprzedaży. Bo jak tak kupisz, później wydzielisz i potem jeszcze odpiszesz to Ci może koszt działki o kilka tys. wzrosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 01.07.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 emisia:bardzo ci dziękuje za pomoc! daj namiary notariuszki na emalie. dzięki!nie wiem czy wiesz- gadałem z twoim mężem o działce. zadzwonię po niedzieli to się umówimy na wizję lokalną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 01.07.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 stmara: na priva masz maila że hoho fajnie że się spotkamy tymczasem borem lasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 02.07.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 hej ella - no to pisz jak bylo kazdemu sie przyda troche wojazy, chocby w wyobrazni pozdr, Paryż - Paryżem, ale uwierzcie, że najlepszy relaks jest na własnej działce z widokiem na las ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 02.07.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 cześć ella! jeszcze się nie znamy ale wszycho przed nami! POZDRO! Witam kolejnego muzyka w tym gronie ! Nie pozostaje nam nic innego, jak urządzić budowlane jam session na czyjejś działeczce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 02.07.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 ma ktos moze namiary na niedrogie drewno opalowe? (tudziez brykiet) buk, dab, brzoza... powoli przychodzi czas zeby sie zaopatrzyc pozdr, Dołączam się do pytania i apelu! Jestem również w pilnej potrzebie. Widziałam, że kolega Pleban ogłaszał swoje usługi w tym względzie, ale bardzo drogo (w Anonsach są ceny 2x niższe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 02.07.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Ella - co racja, to racja jam session to jest to z moich obserwacji wynika, ze moj synalek, Mikolaj, chyba bedzie gral na perkusji a Ty na czym grasz? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 02.07.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 a Ty na czym grasz? pozdr, W ramach pierwszego szczebla edukacji - na fortepianie i oboju, w ramach następnego - na fortepianie i własnym instrumencie strunowym a'la Ella , zawodowo - głównie na tym ostatnim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 02.07.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 no to instrumentarium nam sie powieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 02.07.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 a ja tak czytam, czytam , i w pierwszej chwili zrozumiałam, że Zbyszkowi instrument się powiększa... i się zdziwiłam... - jaki instrument?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 02.07.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 czyzby glodnemu chlebus na mysli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 02.07.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 zboki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 02.07.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Morning wszystkim! ella: fajowo ze ty również grasz! czy mieszkasz w krępcu i czy twoje nazwisko zaczyna się na lit. (ś) - po mężu? odpisz ewent. na moją emalie. bardzo mn ie również ciekawi czy ten instr. strunowey a'la ella to vocal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 02.07.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Emisiu no ladnie - nie ma mnie chwile, a tu sie dopiero dzieje! instrumenty inne niz muzyczne im w glowie pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 02.07.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 A ja kce grilla !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 03.07.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Ella, najtańsze wysokokalowyczne liściaste drewno do kominka - jeśli o takie chodzi (brzoza, dąb, grab), a nie o jakiekolwiek opałowe - znajdziesz w lesie - najtańsze we własnym A jeśli nie w lesie własnym, a państwowym, to wystarczy zamówić wybrany gatunek u leśniczego, pojechać własnym transportem po "metry", załadować, przywieźć i rozładować u siebie, a potem to już tylko wystarczy pociąć sobie te metry na kawałki piłą i na koniec porąbać. I gotowe . Chociaż... na własne oczy widziałam, jak w co niektórych salonach budowlanych oferujących wkłady kominkowe, w owych wkładach palili kawałkami palet z drewna sosnowego... ... Dziś pogoda wakacyjno-budowlana . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 04.07.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 To ja się przywitam bo jestem nowy. Działka w Nałęczowie, budowa pewnie rozpocznie się w ciagu 2 lat. Narazie mam bajzel z mediami na działce i muszę je uporządkować - samowolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts