Ella 04.07.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 MARTiiii - witamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 04.07.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 ella: fajowo ze ty również grasz! czy mieszkasz w krępcu i czy twoje nazwisko zaczyna się na lit. (ś) - po mężu? odpisz ewent. na moją emalie. bardzo mn ie również ciekawi czy ten instr. strunowey a'la ella to vocal? Stmara - z instrumentem a'la Ella i z nazwiskiem po mężu trafiłeś znakomicie (chociaż zawodowo posługuję się moim własnym nazwiskiem, inaczej brzmiącym). Natomiast z Krępcem, oprócz znajomych , nie mam nic wspólnego - buduję z zupełnie innej strony Lublina. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 04.07.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Ella, najtańsze wysokokalowyczne liściaste drewno do kominka - jeśli o takie chodzi (brzoza, dąb, grab), a nie o jakiekolwiek opałowe - znajdziesz w lesie - najtańsze we własnym A jeśli nie w lesie własnym, a państwowym, to wystarczy zamówić wybrany gatunek u leśniczego, pojechać własnym transportem po "metry", załadować, przywieźć i rozładować u siebie, a potem to już tylko wystarczy pociąć sobie te metry na kawałki piłą i na koniec porąbać. I gotowe . Pozdrawiam. Emisia, Guit dowiedział się, że ceny w powyższych państwowych lasach to ok. 90zł /m przestrzenny. W Anonsach widziałam ceny 50-60zł (tylko niestety bardzo daleko, transport pochłonąłby duże koszty). Szukam dalej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 04.07.2004 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 witamy martiiii: jak na czymś grasz to od razu pisz na czym, bo ta grupa jest skażona artystycznie i inwestor a'muzyczny płaci drogie wkupne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 05.07.2004 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 witaj Martiiii - baw sie tu dobrze PPawluk - oczywiscie przeczytales wiadomosc na priv ode mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 05.07.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 hej GADULY czesc Martiii - kolejny skazaniec dobrze, ze kolejny chetny do ciagniecia tego wozka czuj sie jak u siebie zaczyna sie kolejny tydzien, a jak u Was z postepami? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 05.07.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 ja jutro albo w srode ukladam strop nad garazem, pod koniec tygodnia mam nadzieje ulozyc strop nad parterem jakby sie tak udalo, to na poczatku przyszlego tygodnia zalewam oba (ale i tak pewnie sie nie uda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 06.07.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 no prosze - jaka predkosc powoli, sukcesywnie do przodu - to sie chwali ja lada chwila zabiore sie za gruntowanie scian i sufitow - chetni do pomocy poszukiwani pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 07.07.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 No i ja witam po dłuższej przerwie - zwłaszcza gorąco sąsiadów ze Smug Z wyprawy do Belgii po autko nici, trzeba będzie kupić coś skromniejszego na polskim rynku wtórnym A jak tu myśleć o budowie bez własnego auta? Już ponad miesiąc nawet trawki nie kosiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 07.07.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 to prawda - bez samochodu jak bez reki a ja na pewno teraz bym kupil jakies kombi albo cos lepszego i jakiegos poloneza trucka na gaz pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 07.07.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 A ja właśnie za kilka dni wybieram się na Śląsk do moich znajomych, którzy chcą mi sprzedać za bardzo symboliczną cenę (prawie w prezencie ) 14-letnią terenówkę Isuzu. Jest to jakieś rozwiązanie, jak się nie ma kasy, a drogi wiejskie są wyboiste, błotniste lub zaśnieżone (zależnie od pory roku)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 07.07.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 o kurde Ella! przyjedz do mnie to mi droge ugnieciesz jak gruzu nawioze a tak naprawde to swietny pomysl taki wozek - tez choruje na taki, ale to moze jak skoncze budowe i splace czesc kredytu pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 08.07.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Guit, a nie wystarczy przyczepka do samochodu? Ja właśnie się zastanawiam czy kombi czy "zwykły" + przyczepka. Bo i tak szkoda byłoby przewozić w osobowym samochodzie worków z cementem czy innych "brudnych" rzeczy. Ella: 14-latek może już wymagać dość częstych wizyt u mechanika, a serwis terenowych japończyków do najtańszych raczej nie należy... Ale może nie ma się co przejmować, że coś stuka lub skrzypi - jeśli ciągle jeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 08.07.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Witol - też się zastanawiałem nad przyczepką - na pewno można bardziej poszaleć i mniej zniszczyć wózek ale mi się w ogóle bardziej zaczęły podobać samochody terenowo-dostawcze czyżby przez budowę?? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 08.07.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Wiadomo, że 14-latek to 14-latek, ale znajomy mechanik już go wstępnie oglądał i stwierdził, ze po delikatnej regulacji silnika powinien pojeździć bez przygód jeszcze co najmniej 5-6 lat . Guit, z przyjemnością przyjadę na Twój gruz, żeby przetestować wózek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witol 08.07.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Ella, skoro ekspert prognozuje 5 lat bezawaryjnej jazdy, to widocznie tak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 09.07.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 PPawluk przepraszam polylka w interpretacji , pomylilam pojecia, mapke juz posiadam od dawna. Wyobrazcie sobie ze po wizycie w pon (zeszly)w gminie okazalo sie ze jaszcze jedna instytucja zalega z pisemkiem do WZ, wiec czekam cierpliwie wt, sr, ...... w pon niewytrzymalam dzwonie okazuje sie ze jeszcze niema, prosze wiec pana K o nr tel do tej pseldo instytucji, dzwonie i co sie okazuje......., ze oni to wyslali juz na poczatku czerwca i nawet dostali potwierdzenie z gminy. Wiecie malo mnie krew nie zalala, to ja czekam prawie miesiac bo kochana gmina to gdzies zgubila. Wyobrazacie sobie ile bym jeszcze czekala, gdybym tam nie zadzwonila, jak sobie pomysle to mi skora cierpnie. No ale we wtorek powinnam juz wreszcie otrzymac ta WZ, bylo by wczesniej ale pan K wybral sie na urlop a musi cos tam podpisac. Uf ale sie rozpisalam. Pozdrowionka dla starych i nowych budowlancow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikaa 12.07.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Pilnie potrzebuję solidnej ekipy murarskiej, poniewaz ta która miała mi budowac sie "rozpadla" a nas zostawili na lodzie z wylanymi ławami !!! Budowa ok 7 km od Lublina Mój tel 0692-411-237 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 13.07.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 cześć wszystkim Mikaa, niestety, nie pomogę Ci wczoraj skończyłem wstępne gruntowanie ścian teraz zacznę ścierać piasek i grunt, farba, a po malowaniu kładę podłogi - i już prawie w domu a jak u Was? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 13.07.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Mikaa, ja Ci też swojej ekipy nie wypożyczę... UWAGA!!! Poszukuję pilnie oczyszczalni przydomowej!!! Jakie firmy polecacie? Czy ktoś byłby chętny do wspólnego kupowania i negocjowania? Już kiedyś miała powstać taka wspólna inicjatywa, ale chyba nic z tego nie wyszło... Może teraz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts