beatabm 09.11.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 witam serdecznie wszystkich forumowiczow razem z mezem chcielibysmy dolaczyc do Waszego grona wiec moze sie przedstawie. no wiec tak jakos poszlo w piorunujacym tempie i trzy lata po slubie mamy dwoch chlopakow 2,5roku i 3,5 miesiaca...no i tak pomyslelismy ze ciasno a wynajem nieoplacalny mieszkania drogie wiec trzeba sie budowac obecnie jestesmy na etapie adaptacji projektu mam nadzieje ze w grudniu zlozymy papiery na pozwolenie budujemy dom parterowy "znany" z muratora zaczelismy szukac ekipy murarskiej i tu wlasnie ogromna prosba bede wdzieczna za namiary na sprawdzonych fachowcow a moze ktos taki dom postawil lub podobny i moze powiedziec jaki byl koszt prac murarskich bedziemy wdzieczni za wszelkie uwagi pozdrawiam Poszło na priv:) podzielcie się proszę informacją gdzie i za ile kupiliście styropian na posadzki? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 09.11.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 witam!czy ktoś w jakubowicach koń lub okolicy jest podłączony do internetu radiowego przez firmę OKNET lub RADIO-LINK, a może przez kogoś innego?Mieszkam 1.2 km za dworem anna w kierunku krasienina. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelam78 09.11.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witam Poszukuję sprawdzonego (niedrogiego- na tym etapie wykańczania to już wąż w kieszeni )) stolarza do wykonania niewielkiej szafy w wiatrołapie. Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacmi 09.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 HEJZ TEGO MIEJSCA DZIEKI WSZYSTKIM ZA ODZEW OBDZWANIAMY EKIPY NIESTETY TAK JAK SIE SPODZIEWALISMY NIEKTORZY SA JUZ ZAJECIW TYM TYGODNIU SPOTKAM SIE TEZ Z DACHOWCAMI KTORZY ROBILI U RODZICOW MAM NADZIEJE ZE SIE Z NIMI DOGADAM A JAK NIE TO BEDE JESZCZE RAZ PROSIC O POMOC Z WASZEJ STRONYU NAS NA RAZIE NIC SIE NIE DZIEJE MAMY W TYM TYG SPOTKANIE Z ARCHITEKTEM MA BYC DOM WRYSOWANY W DZIALKE I BEDZIEMY JESZCZE COS USTALACA POZA TYM TO CZEKAM NA WIOSNE I CHCIALABYM JUZ WIDZIEC CHOCIAZ DZIURE W ZIEMI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 09.11.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Witajcie, miał ktoś z Was moi drodzy jakoweś doświadczenia z roletami zintegrowanymi z oknami ? Poszukuje wszelkich informacji na ten temat, szczególnie od użytkowników takowych rolet. Wdzięczny z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vincent_vega 09.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 witam! czy ktoś w jakubowicach koń lub okolicy jest podłączony do internetu radiowego przez firmę OKNET lub RADIO-LINK, a może przez kogoś innego? Mieszkam 1.2 km za dworem anna w kierunku krasienina. pzdr Mój brat korzysta z usług OK-Netu i jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalbo 09.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 witam! czy ktoś w jakubowicach koń lub okolicy jest podłączony do internetu radiowego przez firmę OKNET lub RADIO-LINK, a może przez kogoś innego? Mieszkam 1.2 km za dworem anna w kierunku krasienina. pzdr Mój brat korzysta z usług OK-Netu i jest zadowolony. Dzięki serdeczne za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 10.11.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 beata polecony murarz ma już zajęte terminy a my chcemy z budową na wiosnę ruszaćczy ktoś inny może polecić ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 11.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Gdzie w dobrej cenie kupowaliscie karton-gips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.11.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 pilne!!gdzie w lublinie bądź okolicy można kupić blachodachówkę ruukki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajdor 12.11.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Stalmet Lublin Energetyków powinni mieć ruukiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górnik_Lublin 12.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam. Czy ktoś posiada/użytkuje centralny odkurzacz? Jaka jest Wasza opinia. Opłaca się to, czy jest efektywne? Czy przez te otwory nie dostają się robale lub inne paskuctwa. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagmag 12.11.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 pilne!! gdzie w lublinie bądź okolicy można kupić blachodachówkę ruukki? Co prawda nie w Lublinie a w Lubartowie ma VDS wystarczy zadzwonić a właściciel sam przyjedzie wyliczy potrzebną ilość i sporządzi ofertę. Numer wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uba 12.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 witamgdzie zamówić strop teriva w dobrej cenie? ja mogę polecić bloczki fundamentowe i stal w składzie u Piotrowskiego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagmag 12.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Promat Świdnik nieomieszkaj zapytać o rabaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 13.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 pilne!! gdzie w lublinie bądź okolicy można kupić blachodachówkę ruukki? Orion na Zemborzyckiej 57 albo w miejscowości Barak - droga na W-wę. A co do terivy to ja brałem w Konstruktorze na Abramowickiej, ale nie od parady byłoby spytanie się u producenta w Lubartowie, niestety nie znam nazwy firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dzięki, dziś robimy rajd po składach budowlanych mam nadzieję że ruukki w dobrej cenie.My terrive kupowaliśmy w lubartowie, wyliczyli co do jednej sztuki, 20 dali w zapasie, starczyło idealnie i ten zapas został, cena była niższa o tysiąc złotych od najtańszej oferty na składach w lublinie i okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevson 13.11.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witam .widzę że pojawił się temat oczyszczalni, może ktoś przeprojektowywał szambo na oczyszczalnie? Czy dużo jest papierologi i jakie koszta? Dziękuje i pozdrawiam Ja tak właśnie robiłem. Mam zrobiony przez projektanta (który adaptował mi oryginalny projekt w zakresie wod-kan) "aneks do projektu budowlanego". Tam wchodzi Plan zagospodarowania terenu (na mapie do celów projektowych), opis techniczny (bla bla bla o oczyszczalni), instrukcja montażu oczyszczalni (=ksero z jakiejś instrukcji) no i w moim przypadku zmiany instalacji kanalizacyjnej (bo musiałem wyjść z drugiej strony domu niż pierwotnie miało wyjść do szamba) naniesione na kserze odpowiedniej strony z projektu domu. Co do ceny to klopot w tym że nie zapisałem tej akurat w moich przepastnych statystykach i nie pamiętam dokładnie. Wydaje mi się że coś 300-400 zł. I na etapie projektu musisz wiedzieć: gdzie na działce będzie to usytuowane, ile drenów i jakiej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaalinkaa 13.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Mam pytanie czy ktoś może korzystał z usług firmy budowlanej TERCA Krzysztof Kwiecień??? A może słyszał coś na jej temat?? Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 13.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 witam gdzie zamówić strop teriva w dobrej cenie? ja mogę polecić bloczki fundamentowe i stal w składzie u Piotrowskiego pozdrawiam http://www.zn-prefabrykaty.pl/?id=ofirmie w zeszłym roku miałem o 15% taniej niż najtaniej w lubartowie/lublinie/okolicach. I jeszcze w cenie mi przywieźli na miejsce. jedno na co mi zwrócił mój kierbud - proście zawsze o certyfikat wyrobu, bo sie namnozyło producentów terivy a nie wszyscy mają wyroby certyfikowane... tak dla wlasnego bezpieczeństwa że nie chodzimy po stropie z "niczego".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts