Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam i pozdrawiam wszystkich lubelskich forumowiczow...po dosc dlugiej przerwie ... Ale jestem juz nakryty ;) ... no itrzeba daklej cagnac zabawe;)pozdrawiam Waldek

Poszukuje namiarów na dobrych (czyt. dobrych i tanich:) ) tynkarzy i posadzkarzy... Aha, jeszcze nie jestem do konca przekonany jakie tynki ale chyba tynki gipsowe z agregatu... to dobry pomysl? ;)

guit? poszedlem po rozum do glowy:) to pogadalem z tym i owym ;)mam tynkarzy tynki jak najbardziej tradycyjne CW..podobno niezli zobacze ich dziel i zaczynam... jesli cos beda partolic....chetnie zajrze do Ciebie na priva ;)

pozdrawiam,

PS. oglądalem zdjecia Twojego domku...pełen podziw...kiedy taki stan bedzie u mnie ;(?

waldek

CZesc po przerwie

Nie bylo mnie bo pracowalem (niestety - nie przy domu tylko w pracy ...)

Budowe przesuwam na wiosne przyszlego roku - powody to Urzedy Lubelskie i dokonujaca sie wlasnie niwelacja terenu - moze to i lepiej wszystko bedzie dokladniej przemyslane a mieszkac mam gdzie ...

Kiedy robimy jakies spotkanie ??

widziałem, widziałem ;)

u mnie już jest podłoga w kuchni, na górze jeden pokój niemal na gotowo, generalnie - malowanie :)

za tydzień przychodzi pan od mebli kuchennych :)

czyli prawie finiszuję ;) chociaż do zakończenia robót jeszcze daleko....ale planuję się wprowadzić wcześniej, żeby sobie po pracy coś tam dłubać ;)

myślę, że całkiem niedługo impreza u nas :) rezerwujcie czas za jakiś m-c, póltora...

Ella, znalazłem drewno dębowe po 90 zł/m3 (w balach)

pozdr,

Witam wszystkich po mojej wakacyjnej przerwie,

u nas sezon budowlany już zakończony.

I dom i garaż przykryte dachem ; okna i drzwi pozabijane (pierwszą próbe burzową już przeszły ) ; działka wstępnie ogrodzona i zniwelowany na niej teren . Ogólnie wszystko zgodnie z planem.. :lol:

O i zeby jeszcze tak drzewka z pieniedzmi obrodziły , to już na nic bym nie narzekał..

I chciałbym jeszcze zrobić reklame panu , który w Zemborzycach robi siatkę z lin górniczych : siatka owszem ładna i po przystepnej cenie tylko w każdej rolce brakuje po kilkanaście do kilkadziesiąt cm . Ogółem na 160mb zabrakło mi 4mb . Jeśli pan zaciera ręce , że ukręcił sobie te 24 zł , to jeszcze sobie sprawy nie zdaje ile klientów straci... :evil:

Życzę powodzenia i cierpliwości tym , co jeszcze na placu...

budowy .

Jacek