agamon 26.07.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Wiesieksprawdze rozmiary i ilosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 04.08.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 hej ja tylko na chwilę - wracam do malowania umieściłem zdjęcia naszego domku, zerknijcie, oceńcie, dobranoc http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30957 p.s. poddasze prawie pomalowane pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.08.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Guit, nie widać zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 05.08.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 zapomniałem o godzinnym transferze na kocie na interii niestety, trzeba próbować.. :| chyba, że macie miejsce na jakimś serwerze? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeken 06.08.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Witam i pozdrawiam wszystkich lubelskich forumowiczow...po dosc dlugiej przerwie ... Ale jestem juz nakryty ... no itrzeba daklej cagnac zabawe;)pozdrawiam Waldek Poszukuje namiarów na dobrych (czyt. dobrych i tanich:) ) tynkarzy i posadzkarzy... Aha, jeszcze nie jestem do konca przekonany jakie tynki ale chyba tynki gipsowe z agregatu... to dobry pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 09.08.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 hej waldeken - to dobrze, bo właśnie pada ja wybrałem tynki cem-wap, ze względu na możliwość częstych uszkodzeń (małe, szybkie dziecko ) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 09.08.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 jeśli chcesz, dam Ci namiar na dobrych tynkarzy-posadzkarzy, ale tynki tradycyjne jakby co - wal na priva pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeken 10.08.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 guit? poszedlem po rozum do glowy:) to pogadalem z tym i owym ;)mam tynkarzy tynki jak najbardziej tradycyjne CW..podobno niezli zobacze ich dziel i zaczynam... jesli cos beda partolic....chetnie zajrze do Ciebie na priva pozdrawiam, PS. oglądalem zdjecia Twojego domku...pełen podziw...kiedy taki stan bedzie u mnie ;(? waldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 10.08.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 hej, dobry wybór bo tynk taki jak u mnie jestem prawie na wyczerpaniu, ale mam nadzieję, że jeszcze m-c i sie wprowadzimy... życzę postępów pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 16.08.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 ej, lubelacy dlaczego śpicie? tylko nie mówcie, ze wszyscy tak zapracowani, pisać szybko o postępach, bo forum zamiera i na dół listy się przesuwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 16.08.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 U mnie wieźba, folia, łaty i kontrłaty - a lada dzień wskoczy dachóweczka . Teraz poszukuję dobrych i niedrogich hydraulików - czy możecie kogoś polecić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 16.08.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 rzeczywiście zaspałem, dawno mnie tu nie było ... U mnie postawione ściany parteru i zalany strop. czekam, aż przeschnie i za tydzień ruszam dalej.pozdrowienia dla wszystkich - Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 16.08.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 hej Ella, ja Ci swojego nie polecę, chociaż robi dobrze, to nie chcę mieć nikogo na sumieniu mamejowaty jest, ma dużo roboty i czasem zawala terminy, ale da się lubić tomek81 - to już prawie wiecha pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 17.08.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 CZesc po przerwie Nie bylo mnie bo pracowalem (niestety - nie przy domu tylko w pracy ...) Budowe przesuwam na wiosne przyszlego roku - powody to Urzedy Lubelskie i dokonujaca sie wlasnie niwelacja terenu - moze to i lepiej wszystko bedzie dokladniej przemyslane a mieszkac mam gdzie ... Kiedy robimy jakies spotkanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 18.08.2004 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Witam po dłuższej przerwie. U mnie stan prac budowlanych identycznie jak u Tomka. Jutro ruszam ze ścianami kolankowymi. PozdrowieniaWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.08.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 widziałem, widziałem u mnie już jest podłoga w kuchni, na górze jeden pokój niemal na gotowo, generalnie - malowanie za tydzień przychodzi pan od mebli kuchennych czyli prawie finiszuję chociaż do zakończenia robót jeszcze daleko....ale planuję się wprowadzić wcześniej, żeby sobie po pracy coś tam dłubać myślę, że całkiem niedługo impreza u nas rezerwujcie czas za jakiś m-c, póltora... Ella, znalazłem drewno dębowe po 90 zł/m3 (w balach) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.08.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Guit, no to czekamy na imprezkę ! A czy cena tego drewna zawiera transport i załadunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.08.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 to jest cena za m3 drewna w lesie, samemu trzeba opłacić transport, załadunek, rozładunek...zamówiłem 10m3 - płacę za to 1000 (z transportem u znajomka) i nic mnie nie obchodzi, tylko będe musiał pociąć i porąbać sam pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 23.08.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witam wszystkich po mojej wakacyjnej przerwie, u nas sezon budowlany już zakończony. I dom i garaż przykryte dachem ; okna i drzwi pozabijane (pierwszą próbe burzową już przeszły ) ; działka wstępnie ogrodzona i zniwelowany na niej teren . Ogólnie wszystko zgodnie z planem.. O i zeby jeszcze tak drzewka z pieniedzmi obrodziły , to już na nic bym nie narzekał.. I chciałbym jeszcze zrobić reklame panu , który w Zemborzycach robi siatkę z lin górniczych : siatka owszem ładna i po przystepnej cenie tylko w każdej rolce brakuje po kilkanaście do kilkadziesiąt cm . Ogółem na 160mb zabrakło mi 4mb . Jeśli pan zaciera ręce , że ukręcił sobie te 24 zł , to jeszcze sobie sprawy nie zdaje ile klientów straci... Życzę powodzenia i cierpliwości tym , co jeszcze na placu... budowy . Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 23.08.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 ja rowniez witam po krotkiej nieobecnosci jutro zjezdza do mnie drewno na wiezbe, pod koniec tygodnia spece powinni zaczac roboty nareszcie cos zacznie sie dziac, bo przez ostatnie dwa tygodnie nie wiedzialem co ze sobe zrobic mam nadzieje, ze do polowy wrzesnia bedzie po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts