Drake 20.03.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 może ktoś ma do opchnięcia garaż blaszak po budowie w okolicach Lublina (transport mile widziany)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajdor 21.03.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam mam pytanko odnośnie pieców na paliwo stałe. Czy ktooś używa pieca z firmy defro ( akm, duo itp.0 prosze o opinie z użytkowania ) Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Sprzedam stemple budowlana 6 zł/szt ,ponad 100 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam mam pytanko odnośnie pieców na paliwo stałe. Czy ktooś używa pieca z firmy defro ( akm, duo itp.0 prosze o opinie z użytkowania ) Dziękuje i pozdrawiam. ja mam obecnie defro i jest ok. nic się z nim nie działo, a mam go już ponad 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 22.03.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mam do sprzedania stemple ok.100 szt - 5 zł /szt. Raz używane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 katpro!Wysłałam Ci wiadomość na priv.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 22.03.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam wszystkichMoże ktos wie na której stronie jest coś o przydomowej oczyszczalni? Właśnie dzisiaj dzwoniłam do BOŚ i bedziemy sie starac o kredyt....i trzeba cos wybrać...pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetyBlue 23.03.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Mam do sprzeania ok. 100 szt. pustaka z keramzytobetonu Optirok 24 x 24 x 50. Cena 8 zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaceklodw 23.03.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam, szukam w okolicy Lublina sprawdzonej ekipy do SSO z piwnicą i SSZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j.a.s 24.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam wszystkich Może ktos wie na której stronie jest coś o przydomowej oczyszczalni? Właśnie dzisiaj dzwoniłam do BOŚ i bedziemy sie starac o kredyt....i trzeba cos wybrać... pomożecie? Witam Mam zamontowaną TOPAS 5, oczyszczalnia ful wypas, jest tylko jeden problem cena tej oczyszczalni w Polsce ok 12000, ale w Słowacji 7000, nie wiem jak będzie w przypadku kredytu z BOŚ czy uwzględniają fakturę zakupu ze Słowacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mniamos 24.03.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Szukam osoby zajmującej się projektowaniem wentylacji mechanicznej w budynkach mieszkalnych. Jeżeli ktos ma info proszę na priv.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 24.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam wszystkich Może ktos wie na której stronie jest coś o przydomowej oczyszczalni? Właśnie dzisiaj dzwoniłam do BOŚ i bedziemy sie starac o kredyt....i trzeba cos wybrać... pomożecie? Witam Mam zamontowaną TOPAS 5, oczyszczalnia ful wypas, jest tylko jeden problem cena tej oczyszczalni w Polsce ok 12000, ale w Słowacji 7000, nie wiem jak będzie w przypadku kredytu z BOŚ czy uwzględniają fakturę zakupu ze Słowacji. dzięki za odzew, Myślałam o JPR SYSTEM z ul.Zana 38A...ma ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 25.03.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Przyszła wiosna, ziemia zaczęła na działce osiadać i doszliśmy do wniosku, że jeszcze na układanie kostki nie czas W związku z powyższym, czy nie wiecie, gdzie można tanio kupić płyty drogowe / ażurowe / betonowe czy jak one się tam nazywają ? Najchętniej używane, potrzeba nam będzie tak z 30-35 mb (podjazd do garażu i "alejka" do drzwi). Nowe pewnie najtaniej u producenta - tylko gdzie, a może ktoś z was ma niepotrzebne i zechce się pozbyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 25.03.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Przyszła wiosna, ziemia zaczęła na działce osiadać i doszliśmy do wniosku, że jeszcze na układanie kostki nie czas W związku z powyższym, czy nie wiecie, gdzie można tanio kupić płyty drogowe / ażurowe / betonowe czy jak one się tam nazywają ? Najchętniej używane, potrzeba nam będzie tak z 30-35 mb (podjazd do garażu i "alejka" do drzwi). Nowe pewnie najtaniej u producenta - tylko gdzie, a może ktoś z was ma niepotrzebne i zechce się pozbyć ? Widziałem na Głuskiej jak się jedzie od Kunickiego zaraz za szpitalem po prawej stronie ogromną stertę takich płyt...za chwile będę jechał do siebie na działkę tamtędy to może jakiś telefon będzie to późnią nocą napisze. Ja ciągle wierze, że u mnie dam rade z kostką Czy ktoś się orientuje ile kosztuje słupek betonowy ogrodzeniowy imitujący klinkier 25/25/25 w Lublinie? Znalazłem na allegro po 12,00zl za sztukę ale nie wiem czy to dobra cena czy nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekkazmirski 25.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wczoraj rozmawiałem z facetem na ten temat i znam go na bieżąco.Więc sprawa ma się następująco.Miejscowość Bychawa likwidacja placu punktu skupu buraków.Płyty azurowe 0.75x1 po 35zł natomiast duże 3x1 nie pamiętam na 100% ale chyba 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc1 26.03.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 witam, mam do sprzedania kibelek na budowę, może ktoś potrzebuje?Kazimierzówka k. Lublina tel. 504 096 942 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 26.03.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Widziałem na Głuskiej jak się jedzie od Kunickiego zaraz za szpitalem po prawej stronie ogromną stertę takich płyt...za chwile będę jechał do siebie na działkę tamtędy to może jakiś telefon będzie to późnią nocą napisze. Ja ciągle wierze, że u mnie dam rade z kostką Pozdrawiam Dzięki Mixer, sam będę dzisiaj tamtędy przejeżdżał w godzinach popołudniowych, jak nie zapomnę to sobie tel. zanotuje. Tylko nie wiem, czy koszt transportu (Tomaszowice Kol. czyli droga na Nałęczów) nie podbije mi za bardzo ceny, bo to 25-30 km by było. tomekkazmirski - chyba ta sama sytuacja co powyżej, tylko tutaj transport z jeszcze dalszej odległości. Cena taka sobie, na Alledrogo widziałem płyty 1x0,75 po około 32 zł, z transportem jak mnie pamięć nie myli. Te większe to raczej problemowe by były jeśli chodzi o położenie (ręczne) i pozbycie się ich później. Czekam na dalsze informacje, może ktoś coś widział bliżej mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 26.03.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Obiecany tel. 602 123 734 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 28.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Pilnie szukam namiarów na koparko_ładowarkę.....ze sprawdzonym "w akcji" operatorem ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 29.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 puk pukdawno nie byłam na forum awarię mamy kominową poszukję ekipy kominiarskiej do zamontywania nowej rury w drugim szybiepolećcie kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts