vincent_vega 08.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jeśli chodzi o bramy to mogę polecić firmę Atos. Siedzibę mają przy ul. Choiny. Brałem u nich bramę Wiśniowskiego z napędem Beninka i mieli naprawdę dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 08.04.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jeśli chodzi o bramy to mogę polecić firmę Atos. Siedzibę mają przy ul. Choiny. Brałem u nich bramę Wiśniowskiego z napędem Beninka i mieli naprawdę dobre ceny. dzięki,pojadę i popytam a alarmy montujecie? Dostałem oferty z solidu i altestu,są podobne cenowo i nowy dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 09.04.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzięki,pojadę i popytam a alarmy montujecie? Dostałem oferty z solidu i altestu,są podobne cenowo i nowy dylemat Witajcie Nas chroni Altest, nie wiem czy są lepsi czy gorsi niz inni poprostu są, kilka razy alarm włączał sie bez potrzeby, to jeździli sprawdzali, wcześniej oczywiście dzwonili i pytali czy coś sie dzieje. Nie można nazekać. Mogę dać namiar na człowieka, który wszystko przedstawi i zaproponuje. A teraz pytanie z innej beczki Jakiej firmy kostkę polecilibyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 09.04.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzięki,pojadę i popytam a alarmy montujecie? Dostałem oferty z solidu i altestu,są podobne cenowo i nowy dylemat Ja ten problem już mam za sobą, wybrałem Solid( a czy dobrze to się przekonam za jakiś czas)Napewno warto się ostro z nimi targować, jedni przez drugich obniżają ceny a później dają darmowe miesiące ochrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 10.04.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Jaka jest teraz cena za tynki cem-wapienne? Możecie kogoś polecić? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 11.04.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Brukarza dającego gwarancje do położenia kostki+wyrównanie terenu na działce poszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 11.04.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 My płaciliśmy 22 zł z materiałem. Potem była jeszcze lekka dopłata, bo podobno więcej materiału poszło niż powinno. Ale tak było zapisane w umowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 11.04.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Jaka jest teraz cena za tynki cem-wapienne? Możecie kogoś polecić? z góry dziękuję My płaciliśmy 22 zł z materiałem. Potem była jeszcze lekka dopłata, bo podobno więcej materiału poszło niż powinno. Ale tak było zapisane w umowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 11.04.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 My płaciliśmy 22 zł z materiałem. Potem była jeszcze lekka dopłata, bo podobno więcej materiału poszło niż powinno. Ale tak było zapisane w umowie. A możesz podać namiary na ekpię? zadowolony jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 12.04.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 A możesz podać namiary na ekpię? zadowolony jesteś? Przyłączam się do przedmówcy. Jeśli jesteś zadowolony to daj namiar.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 12.04.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Jaka jest teraz cena za tynki cem-wapienne? Możecie kogoś polecić? z góry dziękuję U mnie robili po 21 zł/m2-trochę po znajomości.Ale tynki zrobione naprawdę ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 12.04.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 My płaciliśmy 22 zł z materiałem. Potem była jeszcze lekka dopłata, bo podobno więcej materiału poszło niż powinno. Ale tak było zapisane w umowie. U mnie powiedzieli cenę z m2-a to co się może zmienić to ilośc m2-czasem rezygnuje się z tynkowania niektórych ścian lub dostawia inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 12.04.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Zenewos dzięki za nr.tel.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radecki 12.04.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam uprzejmie!Mam pytanie o koszt podbitki PCV.Chodzi mi o robociznę, ale jeśli ktoś ma namiar na materiał w dobrej cenie, to też poproszę. PozdrawiamRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka_C 12.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 witam wszystkich jesteśmy z mężem na etapia zakupu więźby ( dachówkę mamy :}) i może możecie polecić kogoś u kogo zakupimy porządną więźbę a może macie teź dobre ekipy do dachu piszczie bo czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekkazmirski 12.04.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam uprzejmie! Mam pytanie o koszt podbitki PCV. Chodzi mi o robociznę, ale jeśli ktoś ma namiar na materiał w dobrej cenie, to też poproszę. Pozdrawiam Radek Jeżeli jesteś zainteresowany wg.mnie jedną z najlepszych tzn. GAMRAT to ceny: ok 30zł/m2 zależy od koloru, robocizna 25 zł mb..Więcej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radecki 12.04.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Jeżeli jesteś zainteresowany wg.mnie jedną z najlepszych tzn. GAMRAT to ceny: ok 30zł/m2 zależy od koloru, robocizna 25 zł mb..Więcej na priv. W takim razie bardzo poproszę. Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 12.04.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Jeżeli jesteś zainteresowany wg.mnie jedną z najlepszych tzn. GAMRAT to ceny: ok 30zł/m2 zależy od koloru, robocizna 25 zł mb..Więcej na priv. To i ja poproszę na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Z czystm sumieniem polecam Ci ekipę pana Darka-terminowi,pracowici i ca najważniejsze fachowi.Tel:501426286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radecki 13.04.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Z czystm sumieniem polecam Ci ekipę pana Darka-terminowi,pracowici i ca najważniejsze fachowi. Tel:501426286 Dziękuję! Pozwoliłem sobie zadzwonić. Rzeczywiście przyjemnie się rozmawia, ale zarobieni są. Nawet się umówiłem się, ale warunkowo, tzn. "na dziurę". Szukam dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts