Monti2008 13.04.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Dziękuję! Pozwoliłem sobie zadzwonić. Rzeczywiście przyjemnie się rozmawia, ale zarobieni są. Nawet się umówiłem się, ale warunkowo, tzn. "na dziurę". Szukam dalej... Polecam Piotrka Sobaszka tel.662 662 817, bardzo solidnie robią i za rozsądną cenę. Można powiedzieć, że polecił Piotr z Kozubszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korbi 14.04.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 witam a ja potrzebuję namiar na bramy garażowe z automatyką w przystępnej cenie i gdzie w Lublinie bądź okolicy kupię kominki wentylacyjne do blachodachówki (oczywiście cena też ma znaczenie) pozdrawiam Ja co prawda kupiłem dach z RuppCeramiki ale firma sprzedaje również blachodachówkę. Obsługa miła i fachowa , ceny naprawdę niskie - 100 % zadowolenia. Więc polecam bez zastanowienia firmę BARTAL a szczególnie Pana Mariusza. Firma mieści się na ul. Diamentowej na terenie Agromy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 15.04.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Sprzedam stemple dług. 3m , 5zl/ szt. Transport we własnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 15.04.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Gdzie w Lublinie można dostać w miarę tanio materiały potrzebne do wykonania instalacji elektrycznej i hydraulicznej? Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez dorothy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodi 15.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Sprzedam stemple dług. 3m , 5zl/ szt. Transport we własnym zakresie poszło PW w sprawie stempli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 16.04.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam,dawno nie odwiedzałam forum, tak to jest kończy się budowę i wpada się w wir kolejnych spraw.Dopóki znowu nie zacznie się budować.Mam kolejny SSZ. I mam trochę materiałow do zbycia typu stemple,pustaki stropowe zadeklowane.Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontak.Mogę też podać namiary na tych wykonawców,z których jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiakliny 17.04.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Jeżeli jesteś zainteresowany wg.mnie jedną z najlepszych tzn. GAMRAT to ceny: ok 30zł/m2 zależy od koloru, robocizna 25 zł mb..Więcej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 17.04.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Polecam Piotrka Sobaszka tel.662 662 817, bardzo solidnie robią i za rozsądną cenę. Można powiedzieć, że polecił Piotr z Kozubszczyzny Napisz jeszcze ile sobie liczą za mb? Poszukuje kogos do podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 17.04.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Napisz jeszcze ile sobie liczą za mb? Poszukuje kogos do podbitki. chyba pomyliłem posty,oni są od dachów,czy robią podbitkę to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budl 19.04.2010 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 witam, ja tez jestem z lubelskiego, wlasciwie z Lublina, prywatnie remontuje dom powojenny drewniany - kupa zabawy od lipca robie praktycznie remont kazdego zakatka mojego domku a sluzbowo doradzam z dziedzin wentylacji klimnatyzacji i kominków jak i w sprawach kominowych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 19.04.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 witam wszystkich jesteśmy z mężem na etapia zakupu więźby ( dachówkę mamy :}) i może możecie polecić kogoś u kogo zakupimy porządną więźbę a może macie teź dobre ekipy do dachu piszczie bo czekamy z niecierpliwością Witam, Poszło na priv. ___________________________________ Mam do sprzedania ok 100szt stempli 2,7-3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katekkarla 20.04.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 WitamCzy ktoś z Was robił kuchnię pod zabudowę i może coś doradzić, kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenewos 20.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam Czy ktoś z Was robił kuchnię pod zabudowę i może coś doradzić, kogoś polecić? Ja też podnoszę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radecki 21.04.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) Polecam Piotrka Sobaszka tel.662 662 817, bardzo solidnie robią i za rozsądną cenę. Można powiedzieć, że polecił Piotr z Kozubszczyzny Dzięki serdeczne, już znalazłem. Robią. Chyba całkiem sensownie. Jak skończą to może nawet polecę. (Publicznie - pytałem, nie mają nic przeciw) Edit: Dobra, jeszcze nie skończyli, ale kontakt już podam: 602 177 921 Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez Radecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radecki 21.04.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Kuchnia. U nas robili -> http://www.galeria-biznesu.pl/firma/193409/studio_mebli_zana_anna_gladyszewska/wersja-do-druku Troszkę im się termin obsunął, ale w granicach przyzwoitości. (Zwłaszcza, że dostaliśmy z tej okazji dodatkowy rabacik ) W sumie polecam. Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 21.04.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam Czy ktoś z Was robił kuchnię pod zabudowę i może coś doradzić, kogoś polecić? Moi znajomi robili zabudowę kuchni i jeszcze parę mebli byli zadowoleni z usług podaję tel. Rafał 509629161 zadzwoń warto zobaczyć dobre ceny a szczególnie dokładnie. Mam tanio do sprzedania stemple budowlane Kozubszczyzna zapraszam .Pozdrawiam Bonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 21.04.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Moi znajomi robili zabudowę kuchni i jeszcze parę mebli byli zadowoleni z usług podaję tel. Rafał 509629161 zadzwoń warto zobaczyć dobre ceny a szczególnie dokładnie. Mam tanio do sprzedania stemple budowlane Kozubszczyzna zapraszam .Pozdrawiam Bonii usuń kilka wiadomości ze skrzynki, bo nie pozwala mi wysłać PW do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 22.04.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Pewnie mało prawdopodobne, ze ktos mi odpowie, ale chciałabym prosić o namiary na ekipe, ktora wykonałaby plyte fundamentową. Czy na grupie lubelskiej ma ktos plyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 24.04.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Pewnie mało prawdopodobne, ze ktos mi odpowie, ale chciałabym prosić o namiary na ekipe, ktora wykonałaby plyte fundamentową. Czy na grupie lubelskiej ma ktos plyte? Nie mam pojęcia, może lepiej zapytaj tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?15342-p%C5%82yta-fundamentowa&p=4083838#post4083838 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek L 25.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Witajcie, dawno na grupie lubelskiej nie było tego pytania to pozwalam sobie zadać : Czy może wiecie gdzie tanio kupić żwir w okolicach Lublina (potrzebuję do gruntowego wymiennika ciepła) ? Pozdrawiam,Jacek L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts