mariusz.olejnik 24.05.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) niech ktoś da namiary na dobrych dachowców!!! Właśnie u mnie skończyli i mogę z czystym sumieniem polecić pana Ryszarda Mazura z Lubartowa tel. 601969847. Robią zarówno blachodachówkę jak i dachówkę ceramiczną, u mnie mieli ciężki kawałek chleba bo kładli blachę na rąbek stojący ruukki classic, ale dali radę. Ceny do uzgodnienia, ale jak szukałem rok temu to oni byli z górnej półki fachowcami w przystępnych cenach, blachodachówka za 47zł/m2 + obróbka okien i kominów bo 150 zł za sztukę. Zdjęcia mojego dachu: http://budowa-nowy-staw.blogspot.com/2010/05/dach-gotowy.html Edytowane 24 Maja 2010 przez mariusz.olejnik uszczegółowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 25.05.2010 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 szukam dobrego hydraulika (kompleksowo, też podłogówka) macie godnego polecenia? Przestrzegam przed hurtownią SOLAR-BIN , działa w komitywie z hydraulikiem/hydraulikami przedstawiając Zamówienia Sprzedaży w cenach katalogowych lub też sporo podwyższonych - po czym rozlicza się z kupującym dla Was hydraulikiem po cenach rynkowych z dużymi rabatami i wszystko jest cacy - hydraulik oczywiście przyniesie fakturę VAT ale od siebie, bo niby z hurtowni jest dla niego. Oczywiście nie dowiecie się o tym wszystkim po dobroci. SOLAR-BIN z Zemborzyckiej. Mój chciał mnie tak puknąć na całkiem sporo pieniążków (2 razy tyle co za robociznę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 25.05.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Dla BartkaS parkieciarz sprawdzony cyklinował mi nowy parkiet i lakierował ok 65 m dobry fachowiec parkiet równy , porządna współpraca warto porozmawiać co do cen i terminów, też mi go polecano sprawdził się tel.601070830 pozdrawiam Bonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed_th 25.05.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Właśnie u mnie skończyli i mogę z czystym sumieniem polecić pana Ryszarda Mazura z Lubartowa tel. 601969847. Robią zarówno blachodachówkę jak i dachówkę ceramiczną, u mnie mieli ciężki kawałek chleba bo kładli blachę na rąbek stojący ruukki classic, ale dali radę. Ceny do uzgodnienia, ale jak szukałem rok temu to oni byli z górnej półki fachowcami w przystępnych cenach, blachodachówka za 47zł/m2 + obróbka okien i kominów bo 150 zł za sztukę. Zdjęcia mojego dachu: http://budowa-nowy-staw.blogspot.com/2010/05/dach-gotowy.html Dzięki wielkie za kontakt do dachowców sprawdzę ich co potrafią chłopaki!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed_th 25.05.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 witam, ja korzystałem z usług p. Sienkiewicza i nie mogę złego słowa powiedzieć; owszem może cena nie jest najniższa, ale trzeba pamiętać, że dobrze wykonana robota to podstawa zadowolenia użytkownika; a z doświadczenia mogę powiedzieć, że jak jakiś pseudo fachowiec coś spier... to poprawka jest dużo bardziej bolesna finansowo; dlatego polecam chłopaków, bo naprawdę mają pojęcie o dachach i jak trzeba doradzą różne rozwiązania. dajcie nr.tel.do Sienkiewicza od dachów:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed_th 25.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Elewacje-WÓJCIK 507-925-398 Sprawdzony u znajomych boniowania na całym budynku styropian 20 -chata wyszła im bosko do pozazdroszczenia.Nasz wybór to Wójcik ale z dachem mam jeszcze problem u znajomych robiła firma DACHY BICZ-ale drodzy jak pierun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 25.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 (edytowane) dajcie nr.tel.do Sienkiewicza od dachów:bash: 602 621 753 - niestety dla mnie za drogi o 2 tysiączki Ale gdyby koszty nie grały roli, to już bym miał podpisaną umowę na wykonanie dachu. I wcale nie była to moja najwyższa wycena. Edytowane 25 Maja 2010 przez Drake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 25.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 witam Czy u kogoś robił wylewki p. Kańczugowski ?Jeśli tak to proszę o opinię.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 26.05.2010 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Tak, u mnie. Wszystko bez najmniejszego problemu.Wylewki idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 26.05.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Słuchajcie mam pytanie ile płaciliście za elektrykę. Dokładnie chodzi mi za punkt. Elektryk podał nam cenę 30 zł za punkt, czy to dużo czy mało?? Z materiałem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 26.05.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 witam Czy u kogoś robił wylewki p. Kańczugowski ? Jeśli tak to proszę o opinię. pozdrawiam My jesteśmy bardzo zadowolenia-równiutko i sprawnie!Tylko poproś p.Tomka o dobrą brygadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 26.05.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Witajcie szukam dobrego hydraulika (kompleksowo, też podłogówka) macie godnego polecenia? i jeszcze może wiecie jaka firma sprzedaje okna plastik z roletami od razu montaż? pozdrawiam monjan! Wysłałam Ci wiadomośc na priv z namiarem firmy od okien.Mam nadzieję,że doszło (niestety mam dziś problemy z netem ).Daj znać czy masz odemnie wiadomość. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaalinkaa 26.05.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Z materiałem czy bez? Bez materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 27.05.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Jeśli z fakturą to do przyjęcia.Jeśli "na czarno" -ja bym się targowała.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka_C 27.05.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Napiszcie ile powinien kosztować tzw punkt z materiałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 27.05.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Jakiej firmy polecacie okna ...poza Oknoplastem z Krakowa, który bardzo często przewija się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Bez materiału 27 zł punkt bez materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angler 27.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam, mam do sprzedania około 200 stempli , dł 3m. Zainteresowanych proszę o kontakt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 28.05.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Napiszcie ile powinien kosztować tzw punkt z materiałem ? Przecież to zależy od bardzo wielu rzeczy - gdzie jest położony, jakie kable - oświetlenie, gniazdko, siła... Materiał powinien być oodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 30.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Czy nikt poza Lady in Red ( na priv) nie wypowie się na temat okien, , ,? ( nie wiem, czy dostałaś moją odpowiedź Lady in Red,,, to forum po zmianach to koszmar..). A co sądzicie o oknach MS- ma ktoś? jak się sprawują? jak wygląda serwis etc..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts