Monti2008 23.08.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam, Szukam jakiegos sklepu w Lublinie /okolicach gdzie kupie w dobrych pieniadzach plytki - tzn chodzi mi o juz upatrzone plytki z Opoczna/Paradyza Wart zajrzeć do namiotów np. na Kraśnickiej "Glazura za grosze" mają tam końcówki ze sklepów i można w dobrej cenie trafić płytki (przeważnie kilka do nastu m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 24.08.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Witam,Przymierzam się do ocieplania i tynkowania domu. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia odnośnie tynków akrylowych, jakiego producenta wybrać, gdzie daja najlepsze ceny.Mój wykonawca poleca greiplasta - co sądzicie ?Pozdrawiam PSDo sprzedania stemple bud. o dł. 2,7-3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 24.08.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 A ja szukam wykonawców od ocieplenia.Czy ceny 35-40 zł za m2 samej robocizny są nadal aktualne? Mozecie mi kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 24.08.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Artmas u mnie co prawda nie robili tynku akrylowego tylko silikonowy, ale jechali całość jednym systemem Webera, także jak coś to bierz "komplet". Lady płaciłem w tym roku 90-kilka zł za komplet z materiałem, także w 40 zł powinnaś się spokojnie z samą robocizną zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpia 24.08.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Pochwalę się - właśnie delektujemy się świeżo wykonanymi robotami brukarskimi - z kostki mamy schody główne, taras, opaskę, parking i podjazd do garażu. Teraz można żyć... Materiał główny to kostka nostalit z Libetu brąz z dodatkami żółtego. Ekipa w 9 dni zrobiła odprowadzenie wody z 5 rynien do dwóch studni, zabezpieczyła folię fundamentową obróbką blacharską i ułożyła ok 350m2 kostki. Witaj apieczyk, czy mogę Cię prosić o namiary na Twoją ekipę? Jest mi bardzo pilnie potrzebna a chciałabym kogoś z polecenia:) Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 25.08.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Kupiłem wełne Isovera Supermata 0,033 15cm po 19,75zł/m2(transport gratis przy dużym zamówieniu), w Lublinie najtaniej oferowano mi po 23,90zł/m2.Rąbią nas w Lubelskim jak drwale z reklamy. Nawet przedstawiciel firmy u której kupiłem (na allegro firma z Mielca) dziwi się czemu w lubelskim takie marże sobie narzucają. Z kominkami wentylacyjnymi, foliami itp itp to samo.Nie przepłacajcie. Szukajcie poza województwem. Naprawdę warto.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katekkarla 25.08.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam!!! mam do oddania gruz budowlany (cegły , belit i beton) okolice Bełżyc , nie posiadam transportu, ale chętnie pomogę w załadunku. Jeśli komuś się przyda to proszę o kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KochamOgrod 25.08.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Możecie poradzić gdzie w okolicach Lublina kupić iglaki "thuja smaragd" w dobrej cenie? Witam ja kupowałam iglaki u takiej starszej pani, za Zamościem, to jest prawie 2 h od Lublina i trzeba miec własny transpoort, ale warto, ogromny wybór i bardzo bardzo tanio!!! Chyba nie spotkałam się z niższą ceną. Tutaj macie namiar: http://www.agrotrader.pl/50001/najtaniej_swierk_srebrny_tuja_szmaragd_jodla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaferka 26.08.2010 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Monti ma racje, szukajmy Czarny klinkier z wienerbergera sprowadzilam z zyrardowa, byl dostepny od reki i duzo taniej niz u nas (u nas chcieli przedplate i czekanie 3 tygodnie). Okna dachowe VELUX z Krakowa (kurier przywiozl taniej o 40 % niz u nas), folie na allegro FOLNET, ogólnie duzo rzeczy kupowalismy gdzies w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabawtor 26.08.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Gdzie w Lublinie lub okolicach można kupic korek pod panele? Prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 26.08.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam po długiej przerwie.Będę wdzięczny za kontakt do sprawdzonego fachowca do wykończenia balkonu (obróbka blacharska + ułożenie płytek).Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husyn 26.08.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 WitamMam pytanie powiedzcie mi gdzie kupowaliście kominy systemowe do Waszych domówCzy jest sens kupować turbo do kondensata W projekcie ma jeden komin z wentylacją(gaz) + 4 dodatkowe wentylacje.Ale jak to z gazem może podrożeć i planuję dołożyć jeden dodatkowy komin na paliwa stałe.Poradzcie mi jak to zrobiliście lub jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 26.08.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam, Jak wygląda cenowo sprawa wywozu szamba?Mam 2x5m3 czy wywiezie mi to ktos za jednym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koziki3 26.08.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 witam, koszt SSO to 30 tys, bez tarasu i schodków, oraz klatki schodowej, cena z dachem, ekipa sprawdzona widziałem kilka ich budów i wszedzie inwestorzy byli bardzo zadowoleni, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 27.08.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam Mam pytanie powiedzcie mi gdzie kupowaliście kominy systemowe do Waszych domów Czy jest sens kupować turbo do kondensata W projekcie ma jeden komin z wentylacją(gaz) + 4 dodatkowe wentylacje.Ale jak to z gazem może podrożeć i planuję dołożyć jeden dodatkowy komin na paliwa stałe.Poradzcie mi jak to zrobiliście lub jak to zrobić Witam, Przerabiałem to rok temu, nie ma sensu pod kondensat kupować komina systemowego, najtaniej wyjdzie Ci postawienie przez murarzy komina z cegły do którego później wpuszczasz rurę z kwasówki lub z tworzywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzik2005 27.08.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam Mam pytanie powiedzcie mi gdzie kupowaliście kominy systemowe do Waszych domów Czy jest sens kupować turbo do kondensata W projekcie ma jeden komin z wentylacją(gaz) + 4 dodatkowe wentylacje.Ale jak to z gazem może podrożeć i planuję dołożyć jeden dodatkowy komin na paliwa stałe.Poradzcie mi jak to zrobiliście lub jak to zrobić Witam, Ja kupiłem kominy systemowe w Inwestorze na Zemborzyckiej. Dostałem najlepsza cenę na Rondo i Avanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korbi 28.08.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Dawno nie zaglądałem bo... zresztą nie ważne Molekuł dachówki może i nie trzeba zgłębiać, jednak wiedzy nigdy dość. I podobno diabeł tkwi w szczegółach . Powiem tylko tyle, że w jednej z hurtowni zrobiłem porównanie: te sama ilość dachówki na różnych akcesoriach dodatkowych i cena była różna o kilka tysięcy, więc jednak jest powiązanie pomiędzy ceną i jakością i na 90% ta najtańsza nie była optymalna. Ja nie wybrałem najtańszej i może w twoich oczach jestem idiotą. W firmie gdzie kupiłem urzekła mnie atmosfera oraz rzetelna i fachowa obsługa. Nikt nie narzucał mi określonego producenta, lecz pokazano mi kilkanaście produktów opisano ich właściwości oraz podano ceny. W ten sposób mogłem znaleźć optimum między ceną i jakością i uplasować się w moich możliwościach finansowych. P.S. Kilkadziesiąt palet dachówki to chyba lotnisko a nie dach:). U mnie było kilkanaście. Kolego Korbi, Troche odjezdzamy od tematu glownego, tzn wyboru hurtowni. Rozumiem, ze kolega wie gdzie sa wszystkie fabryki oraz z jakiej fabryki jest dokladnie kupiona moja dachowka ?! - Chcialbym niesmialo zwrocic uwage ze jestem inwestorem i do mnie nalezy sprawdzanie to czy robota jest dobrze wykonana, a nie zglebianie molekul dachowki i rozbicia na atomy kazdej decyzjii. Szczerze powiem ze nie slyszalem zlego slowa zarowno od moich wykonawcow na dachowke - na kilkadziesiat palet - jedna dachowka jest ze "spiekiem" , krzywizn nie ma . W kwestii podatnosci na decyzje to jesli otrzymuje X ofert na TEN SAM (jakosciowo i logistycznie) produkt to chyba normalne ze wybiore najtansza. A to ze dzialania marketingowe sa nastwawione na zysk to chyba nic "nienormalnego" ? .. ale to juz nie to forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korbi 28.08.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Jakieś dziwne uśmieszki więc, odpowiadam, Taśma kalenicowa FIGAROLL PLUS http://www.dachowy.pl/files/u18/Figaroll-Plus_Monier_6.jpg Folia dachowa KLOBER Permo Forte - bardzo mocna, wzmacniana specjalną siatką, wysokoparoprzepuszczalna. (Wybrałem tę jedyną z pośród wielu ;] ) Korbi, a ja w dalszym ciągu nie mogę doczekać się odpowiedzi na moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 28.08.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Jakieś dziwne uśmieszki więc, odpowiadam, Taśma kalenicowa FIGAROLL PLUS Folia dachowa KLOBER Permo Forte - bardzo mocna, wzmacniana specjalną siatką, wysokoparoprzepuszczalna. (Wybrałem tę jedyną z pośród wielu ;] ) Dziękuję za odpowiedź. Zarówna pierwsza, jak i druga pozycja faktycznie bardzo porządne produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 28.08.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Nadszedł czas na sprawdzonego solidnego elektryka do wykonania przyłącza. Jeśli posiadacie namiary, będę wdzięczny za podesłanie. Drugi temat: Czy cena 150zł/punkt hydrauliczny (zimna+ciepła+odpływ) bez materiału i 35zł/mkw. podłogówki to dużo/mało/ok.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts