agent07 26.09.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 targi szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 27.09.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 AD Targi - bida z nędzą. Jak sie juz troszeczke wie o "tych sprawch" to lepiej sie spotykac na spokojnie w danej firmie i tam wszystko dogadywac.... poza tym jak zwykle kazde stoisko mowi co innego:) Na plus moge zaliczyc namiary do goscia robiacego fajne schody - bede sie z nim kontaktowal w tej sprawie kiedys ... AD spotkanie czubów :) fizyk - ja mieszkam na rubinowej :) czyli praktycznie jestesmy sasiadami ... i pewnie sie czasem mijamy w stokrotce :) Na pewno znasz pizzernie na bursztynowej wg mnie jest OK miejscem na spotkanie czynna do 22.00 (czyli jak sie umowimy na 21.00 a okaze sie ze nadajemy na zupelnie innych falach to sie nie bedziemy dlugo meczyc :):) Jak tam inni chetni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 27.09.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 witam, widzę, że Czuby mają mocną reprezentację - ja melduję się z Szafirowej . Pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 27.09.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 to pewnie was wszystkich z czubow (mnie tez) ucieszyl projekt rozbuwody lublina prezentowany przez UM na targach - szczegolnie droga szybkiego ruchu pomiedzy naszymi mieszkankami a lasem - koło torów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Witam ponownie wszystich z lubelskiego. Narazie czekam na ocieplenie, aby murarze mogli uzupełnić szczyty. Potem to już może pójdzie szybko z zadaszeniem. Mam nadzieję że prognozy się sprawdzą. Moja ekipa murarska chociaż buduje dobrze to dała plamę i przespali możliwość wykończenia szczytów przed mrozami, a więźba stoi i czeka. Chętnie bym trochę poleniuchował, ale jeszcze muszę zaczekać. Witam raz jeszcze Nie wiedzieć czemu wrzuciło mój post na "samą górę" forum Wklejam więc jeszcze raz Z tego co widzę nie jestem jedyna nowa Zamierzamy rozpocząć budowę na wiosnę przyszłego roku. W tej chwili walczymy z pozwoleniem na budowę i komitetami ds uzbrojenia terenu (a właściwie w komitecie z tzw cwaniakami przyłączowymi, co to czekają, aż się samo uzbroi ). Przyszłe nasze lokum stanie (odpukać...) na Szerokim (niedaleko Skansenu). Działeczka ma ok. 900m, ładna, równa. Projekt już wybraliśmy - "dom na polanie" z biura archon. Tyle na razie, pozdrawiam serdecznie wszystkich mniej i bardziej zaawansowanych "posiadaczy ziemskich" BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.09.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Do Paweł i Tomek - Hej to swietnie. Może w środę?? 21.00 w pizzerni co wy na to. MaPi - czy Tobie też pasuje? Uśpisz pociechę??Dla pozostałych chętnym - jest tylko jedna pizzernia na Bursztynowej (pod Fikolandem prawie na przeciwko kościołą). ZAPRASZAMYJeśli komuś nie pasuje to czekam na inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 28.09.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 fizyk Jestem za - bedziemy z zona jutro o 21.00 PS. wezcie projekty jak macie .... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 28.09.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 cześć wszystkim. ale ruch dzięki urko widzę, że rośnie w siłę "podgrupa" lubelskiego - CZUBY może by tak jakieś zawody? świdnik - lublin w kopaniu fundamentów na czas? my teraz dłubiemy w środku - jakieś listwy przypodłogowe, progi i takie tam...a co się dzieje ze starszymi forumowiczami? agamon, krzysiek, inni? powodzenia i pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 28.09.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Witam po dłuższej przerwie. Widzę, że na naszym forum wzrosła liczba nowych budowniczych. I tak trzymać, trzeba młodych sił, żeby lubelskie forum żyło. U mnie na budowie końcówka stanu surowego, jestem w trakcie krycia dachu dachówką. Myślę, że w sobotę będzie koniec. Zostanie mi jeszcze zabicie otworów okiennych i drzwiowych deskami i w tym roku to będzie wszystko. Pozdrawiam nowych i starych budowniczychWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 28.09.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Wiesiek: Kiedy planujesz zaproszenie calej grupy na budowe ))) czekamy z niecrierpliwoscia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.09.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Hmmm......21? Moja mała dziewczynka właśnie, mniej więcej, w tym czasie zasypia, a nie ma to jak zasnąć przy mamie. Generalnie chętnie bym się spotkała, ale we wcześniejszych godzinach, mogłabym ją wtedy zostawić z babcią, albo przyjść z nią. Wózek służyłby jako znak rozpoznawczy. A może jakiś weekend (chyba, że spędzacie go od rana do nocy na budowach)Bursztynowa? Kawałek drogi, i tak potrzebna mi bedzie jakaś mapa. Chcociaż może mój mąż wie dokładnie gdzie to jest. A pizzeria to świetny pomysł, mój mąż uwielbia pizzę, ja z resztą też. PozdrawiamMaPi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 28.09.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 wukan, prawie codziennie obserwuję postępy na Twoim domu jaka masz dachówkę? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 28.09.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 MaPi - Mysle ze jedno nie wyklucza drugiego. nie widze probelmu zeby sie spotkac raz jutro w pizzerni a drugi raz w weekend gdzies - co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 28.09.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 U mnie wieczorne godziny (21-22) odpadają, ale wcześniejsze jak najbardziej mogą być. Tak więc życzę przyjemnego spotkania, a jak umówicie się na jakis weekend, ewentualnie w godzinach 18-19 to dajcie znać.MaPi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 28.09.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Ja nie moge w srode i czwrtek o 18-19 ale moge w piatek To moze przelozymy na piatek na 18-19 ??[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 28.09.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Witam Zbyszek, dachówkę mam Braas Celtycka. Pewnie ulicą Krępiecką jeździsz parę razy dziennie. Paweł propozycja spotkania u mnie jest możliwa ok. połowy października, jak zrobię porządek na budowie. Będziemy w kontakcie. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 28.09.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Wiesiek, teraz już tak nie jeżdżę często ale raz mi się zdarzy - w tamtym tygodniu - parę razy dziennie a do pracy walę do drogi Lublin-Piaski, omijam Świdnik... a dachóweczka ładna pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 28.09.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Hej, Czubaki ! Mieszkałam na Czubach od szóstego roku życia. Najpierw na Rucie, potem na Widoku. I na szczęście w grudniu pożegnałam tę przeklętą spółdzielnię . O tym, jak spółdzielnia Czuby mnie okradła, możecie poczytać w moim dzienniku. Jedyny (i zasadniczy) plus tej sytuacji to mobilizacja do budowy własnego domu . Dlatego please, wybierzcie jakiś lokal dalej od Bursztynowej , bo dla zasady omijam te okolice z daleka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.09.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 MNie tam jest obojętn egdzie - i tak jestem zmotoryzowany (wszystkich czubków mogę zabrać - nawet ze 6 sztuk. W piatek może być, ale wieczorem.Ella - moja żona mieszkała na Rucie. W czwartki w Alternatywie na Szopena grają moi znajomi wieczorem (dwie gitarki + solo) - może przyszły tydzień - co ty na to Pawle ??, Ella??Co Wy na to wszyscy budowlańcy ????????? Przecież nie ograniczamy grona do spotkania.U mnie na budowie już są wycięte wszystkie drzewa (drewna starczy dla dwóch rodzin przez całą zimę). Pozbierane są już śmiecie i szkło (poukładane w worki - gotowe do wywiezienia). Zostanie tylko gruz.W czwartek przychodzi geodeta. W sobotę reszta porządku i wyrywanie korzeni po moim lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.09.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Słuchajacie Czubki. Mnie piątek też pasuje 18-19. Będę mógł przyjść żoną Ella wydaje mi się że my się znamy (jestem prawie pewien). Chyba studiowałaś z moją żoną. Daj się przekonać na miejsce na CZubach. Są tutaj matki karmiące - a tu jest blisko. Zresztą wieczorem już jest ciemno i nie będziesz nawet wiedzieć gdzie jesteś Czyli wstępnie piątek 01-10-2004 o godzinie 18 tej. Każdy bierze teczkę z projektem pod pachę (znak rozpoznawczy). Jak nie ma projektu to bierze ... najnowszy numer Muratora Prawdę mówiąc to bardzo się cieszę - bo lubię poznawać nowych ludzi (a szczególnie sąsiadów). Draka będzie, jak okaże się że się znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts