PPawluk 29.09.2004 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 OKEY Piatek 18.00 w pizzerni na Bursztynowej - jestem ja + zona Na 100 % W pizzerni jest cicho i da sie pogadac - na koncert mozemy pojsc nastepnym razem :) Ella: po naszej stronie Jana Pawla - nie ma zadnych blokow SM Czuby - tak ze luzik... OBECNOSC OBOWIAZKOWA Znak rozpoznawczy - budowlane "gumofilce" na nogach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.09.2004 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Oj Pawle - są niestety (nawet FIKOLAND i blokiza nim - ale nic nie mówmy Elli ) Ella, MaPi, Tomek - pasuje Wam??????? Życzę miłgo dnia i idę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 29.09.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 hejczy ktoś z obecnych przerabiał może sprawę kosztu ułozenia na gotowo kostki brukowej? (materiał, w tym kostka + robocizna) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 29.09.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Zaraz biorę mapę Lublina w "monitor" i szukam Bursztynowej (może podacie dokładniejszy adres tej pizzerii). Będę mąż, ja i nasza mała pociecha, pewnie nie będzie zbyt wielu osóbz niemowlaczkami, więc nas rozpoznacie. Tylko proszę o dokładny adres pizzerii, bo nie wiem ani gdzie Bursztynowa, ani gdzie pizzeria, a tak to przynajmniej będę mogła sie kogoś zapytać.Do jutra - ustalmy znak rozpoznawczy (MURATOR w dłoni, na stoliku??)Narazie Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.09.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Do MApi: Marta - pytaj o Fikoland na Bursztynowej. Jest niedaleko kościoła na Widoku (część Czubów). Chyba nr 17, ale nie jestem pewien. Ciekawy jestem czy znamy się z Twoim meżem ? Ul . Bursztynowa to bardzo długa ulica przez całą Porębę i Widok wzdłuż torów kolejowych. Podsumowują będzie; MaPi z mężem, Tomek z żoną, ja z żoną, Paweł (też z połówką?) i mam nadzieję że Ella da się skusić. A pozostali?? ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 29.09.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 No to teraz pytanie jak się poznamy? Musimy ustalić jakis sposób na poznanie się. No więc, jakbyśmy nic nie ustalili to ja nałożę czerwoną bluzę i dżinsy, będę ze szczupłym facetem i malutkim dzieckiem w foteliku samochodowym. Ja zdecydowanie nie jestem szczupła, nadaje się do wątku o tym czy wy też musicie się odchudzać? . Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.09.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Oj, Fizyku... . Ja też podejrzewałam, że Wy to Wy . Dobra, będziemy z Ellkiem w piątek, ale musicie mi jakoś wynagrodzić tę lokalizację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.09.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Ellu - myślę że mi wybaczysz, bo nie ma tego złego coby na dobre ... . Na temat rewanżu porozmawiamy w ... (na pizzy, żeby nie powiedzieć że na Czubach).Wczoraj zrywaliśmy z Izą boki czytając Twój dziennik. CZY KTOŚ JESZCZE Z LUBELSKIEGO NIE CZYTAŁ DZIENNIKA ELLI???????ZAPRASZAM NATYCHMIAST DO LEKTURY. A może jako znak rozpoznawczy będziemy wszyscy nucić znaną poprawną politycznie piosenkę: Zbudujemy nowy dom ....Ponieważ będzie nas parę osób - ja może wpadnę chwilkę przed 18 tą i poproszę o zsunięcie stolików - jak bedzie taka możliwość. Wtedy napewno na siebie trafimy (a na stole MURATOR albo kielnia).Swoją drogą przesyłam Wam fajny tekst n/t biurokracji:http://www.spoleczenstwoinformacyjne.pl/index.php?k=humor do rychłego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.09.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Witam, zazdroszczę Wam, ale nie możemy podłączyć się do pizzy. Następnym razem!!! Mamy nadzieję, że w kilku zdaniach dowiemy się co ustaliliście Co unas? Dostaliśmy warunki z gazowni, warunki z gminy ... Jak się okazało kwity z Lubzel Lublin Teren zostały przekazane do Lublin miasto ... czekamy. Wyjaśnia się sprawa z wodą ... mieliśmy być zwolnieni, ale jednak nie i musimy zapłacić 50% kwoty 1800 PLN do gminy i dopiero możemy złożyć papiery o warunki w Bełżycach (woda). Proszę Was o opinię, a mianowicie: Były właściciel naszej działki podpisał notarialną, obustronną zgodę na wybudowanie ściany garażu na granicy mojej działki. Garaż sąsiada stoi.... Ja chcę postawić ścianę (z oknami) garażu 2,5 metra od granicy działki i podobno zgodnie z obecnym prawem budowlanym ... nie mogę! 3 metry ściana ślepa, 4 metry z oknami... Co o tym sądzicie ????? M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.09.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Fizyku, z tym moim dziennikiem to trochę wstyd, bo zamilkł w strategicznym momencie i jakoś się nie mogę zmobilizować do kontynuacji - wiadomo, obowiązki budowlane . A zebrało się już nowego materiału, zebrało... Dlatego obiecuję sobie, że w najbliższym czasie nastąpi ciag dalszy . Idkam - umieście swoje pytanie w dziale Prawo i Pieniądze - tam bywają prawnicy chętni do pomocy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 30.09.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 IDKAM: nie wiem dokladnie ale na pewno jest cos w "rozporzadzeniu o warunkach ..." ze jesli istniejace budynki sa blizej niz 3 m to i ty mozesz blizej budowac ... jak bede mial pozniej chwile to postaram sie cos znalezc na ten temat ALL: do jutra do 18.00 Kto jeszcze, kto jeszcze, kto jeszcze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.09.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ja również czytałam dziennik Elli, przyznam, że tylko dlatego, że zaciekawiło mnie jak też spółdzielnia ją oszukała. Ale dziennik fajnie napisany, i ta arkadia........ też chciałoby się mieć taką.W piątek biorę Muratora, dziecko i męża i jestem w okolicach 18, w zależności jak się z dzidzią wyrobimy (i znajdziemy pizzerię). Postaramy się być wcześniej niż później.Miłego dniaMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 30.09.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 no, a my niestety nie damy rady... pewnie najwcześniej spotkamy się razem u nas, albo u Wieśka pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawluk 30.09.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Pizzernie znajdziecie na 100 % jadac od strony miasta ulica filaretow jedziecie prosto do samego konca i na koncu skręcacie w prawą (kolo sklepu ALDIK) - to ulica bursztynowa,potem:50 m prosto; skret w lewą (tak jak ulica)50 m prosto skręt w prawą (tak jak ulica)ciagle prosto az do kosciola po prawej tam stajecie po drugiej stornie ulicy jest niebieski budynek handlowo przemyslowy to fikoland i w nim jest pizzernia hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.09.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Dzięki, teraz już na pewno znajdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 30.09.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Jak się okazało kwity z Lubzel Lublin Teren zostały przekazane do Lublin miasto ... czekamy. Wyjaśnia się sprawa z wodą ... mieliśmy być zwolnieni, ale jednak nie i musimy zapłacić 50% kwoty 1800 PLN do gminy i dopiero możemy złożyć papiery o warunki w Bełżycach (woda). i tak jak mowilem, jak nic dostaniecie z ZE zwrot pieniazkow, ktore zaplaciliscie a co do wody - nie wiem z jakiej okazji macie placic pieniadze gminie - wszelkie oplaty zostaly dokonane przez f-me Invwestcorp, ktora byla wlascicielem tego terenu i poniosla wszystkie koszty, zwiazane z ubrojeniem przypomnijcie o tym w gminie, my tez na poczatku mielismy placic, ale doszli w papierach , ze Investcorp zaplacil za wszystko powodzenia w walce z gmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.09.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Yares, dzięki za informacje!!! Panienki z gminy twierdzą, że mam zapłacić 50% kwoty 1800. Pokazywały mi podobne umowy z naszej okolicy, wszędzie tam jest mowa o 900 PLN. Coś za szybko chciały ze mną podpisać tą umowę ... Będę walczył! Popytam sąsiadów... Może masz jakiś kwit na całkowite zwolnienie? Kopia umowy z gminą? Podzwonię do Investkorpu (jak zdołam icj jeszcze odnaleźć) Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 30.09.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 WItam.ok.18 bede blisko Was bo na Radosci, jak sie wyrobie to na chwilke wstąpięPozdrawiamagamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 30.09.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 cześć, jak zdążę dojechać do Lublina, to wpadnę na tę pizzę. pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.09.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Agamon - przyjedź koniecznie!!Tomek - nie martw się, że nie zdążysz przyjechać na pizzę - zamówimy następną.Dzisiaj biegałem z tyczką z lusterkiem i mierzyłem działkę. W moim przypadku jest potzrebny operat geodezyjny (1000 zł), bo nie ma żadnej dokumentacji o położeniu działki. Zaczynają się schody .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts