Beata i Darek 10.11.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Jaki poziom rabatów udało się Wam uzyskać w Goranie. Ja krzyknołem im 15% i to nie zrobiło wrażenia więc pewnie mozna więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.11.2004 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Za nami kolejny krok ku własnemu domkowi. Mamy w końcu projekt. Po długich i ciężkich zmaganiach dokonaliśmy wyboru. No a teraz prawdopodobnie zaczną się schody i konktretne już wydatki . Cóż, na własne życzenie. Co tam ze spotkaniem? Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 10.11.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Jaki poziom rabatów udało się Wam uzyskać w Goranie. Ja krzyknołem im 15% i to nie zrobiło wrażenia więc pewnie mozna więcej. Juz przy zapytaniu cenowym sami dali 15 % , a myślę że przynajmniej za płatność gotówkową można jeszcze jakieś 5 % uciąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 10.11.2004 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Witam Urko, Beata i Darek ja rownież jestem zainteresowany oknami.Napiszcie w którym salonie sprzedaży Gorana pytaliście się o ceny. Pozdr.Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 10.11.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 http://www.goran.pl/punkty/punkty.php?woj=lubelskie Ja z tej stronki nawiązałem kontakt mailowy z panią Sylwią Dymicką , która zrobiła mi symulację kosztów stolarki okiennej . Ich siedziba mieści sie na terenie WSK Świdnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 10.11.2004 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Wukan dzieki za namiar, bede dzwonic. W koncu podjelismy decyzje bedzie dachowka tylko niewiem czy Euronit profil S czy Braas 2S, doradzcie ktora lepsza. A co do ekipy od dachu to jestem w kropce, bo ta moja ,,tania,, niechce klasc dachowki, wiec musze szukac nowej, moze ma ktos namiary na dobrych , niedrogich dekarzy. Ps co ze spotkaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.11.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Jaki poziom rabatów udało się Wam uzyskać w Goranie. Ja krzyknołem im 15% i to nie zrobiło wrażenia więc pewnie mozna więcej. 17%, a słyszałem o 25% ... będę walczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Darek 11.11.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Jaki poziom rabatów udało się Wam uzyskać w Goranie. Ja krzyknołem im 15% i to nie zrobiło wrażenia więc pewnie mozna więcej. 17%, a słyszałem o 25% ... będę walczył Super, trzeba ich przycisnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 11.11.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 cześć wszystkim,swoje okienka kupiłem w OknoDom , Łęczyńska 1. Profil salamander, obustronny złoty dąb. Polecam, b. dobry stosunek jakości do ceny.Przy wycenie u szefa można się na mnie powołać.Gorąco polecam. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.11.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 jak ja zazdroszcze tym wszystkim kupujacym okna :) spotkanie w sobote - sugeruje po obiedzie tj. kolo 15-16 co wy na to - miejsce dowolne W temacie wycen robocizny stanu surowego zamknietego to ogolny poglad mam taki: firma ok 50-60k i robi wszystko i niby wszystko mam miec z glowy - oczywisice mnie na to nie stac ... u majstrow polecanych calosc murarki ok 20-25 calosc dachu 12-15 czyli ogolem 32-40 dom ok 200 m uzytkowej z podpiwniczeniem - wiecie jaki ... mam trzy mozliwe ekipy i musze fachowo ocenic ich dotychczasowe budowy i wybrac jedna - ew. cos ponegcjowac z cena - ale wg mnie lepiej doprecyzowac im wiekszy zakres robot w tej kasie co juz powiedzili (np: niech murarze zalatwia koparke i zageszczarke i betoniarke i bude i klop sobie sami albo niech zrobia taras z fundamentem jakims) moja uwaga trzeba jasno wszystko doprecyzowac w trakcie rozmow bo potem sie moze okazac ze czegos tam nie wliczali i w efekcie wychdozi wiecej ... IDKAM: mam namiary na drugiego polecane kierownika budowy - jak ktos chce to priv... pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 jak ja zazdroszcze tym wszystkim kupujacym okna :) spotkanie w sobote - sugeruje po obiedzie tj. kolo 15-16 co wy na to - miejsce dowolne W temacie wycen robocizny stanu surowego zamknietego to ogolny poglad mam taki: firma ok 50-60k i robi wszystko i niby wszystko mam miec z glowy - oczywisice mnie na to nie stac ... u majstrow polecanych calosc murarki ok 20-25 calosc dachu 12-15 czyli ogolem 32-40 dom ok 200 m uzytkowej z podpiwniczeniem - wiecie jaki ... mam trzy mozliwe ekipy i musze fachowo ocenic ich dotychczasowe budowy i wybrac jedna - ew. cos ponegcjowac z cena - ale wg mnie lepiej doprecyzowac im wiekszy zakres robot w tej kasie co juz powiedzili (np: niech murarze zalatwia koparke i zageszczarke i betoniarke i bude i klop sobie sami albo niech zrobia taras z fundamentem jakims) moja uwaga trzeba jasno wszystko doprecyzowac w trakcie rozmow bo potem sie moze okazac ze czegos tam nie wliczali i w efekcie wychdozi wiecej ... IDKAM: mam namiary na drugiego polecane kierownika budowy - jak ktos chce to priv... pozdrowka Bardzo proszę o tego kierownika na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 11.11.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Pawson podaj mi namiary na tego kierownika, a co do spotkania to proponuję o 16 w sobotę w pizzerii na Bursztynowej. Napiszcie kto będzie i czy na pewno, bo nie chciałabym sama siedzieć i czekać na tych, którzy nie przybędą . Pozdrowienia Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.11.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 o 16:00 bede z zona na spotkanie przyniose wszystkie tajne i mniej tajne adresy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Nie mam nic przeciwko pizzerii na Bursztynowej. Spróbujemy z mężem dotrzeć, jeśli mnie wirus nie zmoże Pozdrawiam i (mam nadzieję) do zobaczenia w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 P.s. Jeszcze Was "na żywo" nie widziałam... Ja jestem niedużą brunetką, mąż wysokim brunetem, dodatkowy znak rozpoznawczy - niemowlak w nosidełku. Mam nadzieję, że się do nas przyznacie, jak nie, to i tak pizzę zjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 11.11.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Babo, babo jak mielibyśmy się nieprzyznać? Jak by co to my również będziemy z niemowlakiem w foteliku samochodowym. A my przyniesiemy nasz projekt - pochwalimy się . Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 11.11.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Witajcie, zainteresowani KIEROWNIKIEM może wynegocjujemy lepszą cenę jak 4 czy 5 budów obleci?Musi oczywiście być fachowiec !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 11.11.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Wpiszcie nas na liste, tez przyjdziemy ale raczej sami, bez naszego diabelka. Co do kierownika to jak najbardziej na tak, Swego czasu zastanawialismy sie czy nielepiej zatrudnic kierownika- figuranta za mniejsze pieniadze + inspektora budowlanego ( lepszy fachowiec). Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.11.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Cześć ferajna Sobota, 16.00 w pizzerni pod Fikolandem - powinienem być (może z żonką). POmysł z kierownikiem - OK, a może pójdźmy dalej i załatwy kogoś takiego z nadzoru ??? Myślę że pogadamy podczas wspólnego posiłku Ja w piątek jadę na spotkanie z budowlańcami. Oczywiście poleceni. Bardzo uczciwy - co ma kolosalne znaczenie. Ciekawe co powiedzą, a raczej ile? Jak mi podpasują to nie będę szukał dalej. Zrobią wszystko opócz wieźby dachowej - mają kogoś do polecenia. To się dobrze składa - przynajmniej nie uważają że się znają na wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.11.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 no to do soboty o 16:00 w pizzerni - bedziemy na pewno fizyk - radze ci przesuchac kilku budowlancow - zawsze to cos sie od kazdego dowiesz ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts