michalus 25.03.2003 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 czy wybieracie sie na targi budowlane w Lublinie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.03.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 To już chyba w najbliższy weekend, prawda? Oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 25.03.2003 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 jakie masz Ella oczekiwania, ja mam zamiar znalesc piec do co i cw oraz kominek, mam obawy ze moge sie rozczarowac, bylem na BUDMIE w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 25.03.2003 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 gdzie mają być te targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 26.03.2003 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 na terenie Politechniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 26.03.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Na targi warto będzie pojechac - pewnie będą jakies promocje(chyba ze się mylę).Jak mi lekarz pozwoli to pewnie w niedzielę się pojawię.Pozdrawaim wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 26.03.2003 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 On 2003-03-25 20:44, michalus wrote: jakie masz Ella oczekiwania, ja mam zamiar znalesc piec do co i cw oraz kominek, mam obawy ze moge sie rozczarowac, bylem na BUDMIE w Poznaniu Byłam na jesiennej edycji tych targów i nazbierałam stosy ulotek, bonów promocyjnych, itd. Z niczego nie skorzystałam, bo było jeszcze za wcześnie, ale teraz nadszedł chyba odpowiedni czas. Nawet jeżeli nie zawrze się wiążących kontaktów z firmami, to na pewno daje to niezłą orientację w rynku lokalnym. A tego nigdy za wiele . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 30.03.2003 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Ja dzisiaj właśnie na waszych targach byłem miód i wino piłem ,a najbardziej podziwiałem Piękne lubelskie dziewczęta och jak bardzo piękne.Żal było wracać do domuHEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 30.03.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Ożen się to bedziesz miał piękno na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 31.03.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Tak się składa ,że się ożeniłem -jakiś czas temu.Piękno to zawsze piękno i podziwiać je trzeba.HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 03.04.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Jakie są wasze spostrzeżenia po targach, co ciekawego zauważyliście? Ja utargowałem dodatkowo 3gr, na szt. Porothermu tj. 2,62 zł. /szt. brutto za Porotherm 30W+P kl.15 widziałem ciekawe kominki z płaszczem wodnym- tylko drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżek 03.04.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Ja też widziałem te kominki, miałem taki montować, i się z nich już wyleczyłem. Jeden ze sprzedawców powiadział jeżeli ogrzewanie kominkowe nie jest podstawowym źródłem ogrzewania domu to nie warto kominka z płaszczem kupować. Nie jest to tania rzecz. Kominek z całym osprzętem to koszt około 8000 zł. Tyle około będzie mnie kosztawał kocioł, zasobnik, rurki i grzejniki na cały dom. Kupię sobie nie za drogi wkład kominkowy i rozprowadzę grawitacyjnie gorące powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.04.2003 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Mam identyczne refleksje co do kominków - przerzucam się na DGP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 04.04.2003 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Powiedzcie lepiej na jakim etapie budowy jesteście, ja dopiero będę zaczynał fundamenty, a słyszę, że większość z Was ostro ruszyła do przodu. Ella niedawno szukała projektu, a już ma instalować kominek, dobrze, że chociaż Ketisto trochę zwolnił i zamiast kupować materiały, popija winko na targach i podrywa urocze lublinianki. A tak na poważnie to kupiłem już część materiałów (ściany, strop, stal) i w najbliższym czasie trzeba ostro ruszać, by do jesieni przykryć chałupkę dachem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżek 04.04.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Krzysztof mój dom jest przykryty od sierpnia 2002 r. W tym roku zamierzam zbudować garaż, zrobić instalacje, tynki, okna, docieplenie dachu i budynku. Na jesieni urządzam ogród. Niech rośnie i czeka na właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 04.04.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Z tym ogrodem to masz rację. Ja od tego zacząłem, a że obszar ogromny (150 arów), trzeba to stopniowo zagospodarowywać. Na części posiana trawa, na części rośnie las, trochę leszczyn i sadu owocowego, kilka arów stawu, to jest to co się udało zrobić w roku ubiegłym. W tym roku czas ruszać z budową. Dżek, gdzie kupowałeś styropian FS20 do ocieplenia fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżek 04.04.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Styropian jak i większość materiałów opróćz suporeksu, cementu kupowałem w Omedze. A propos styropianu słyszałem że w tym roku już teraz będzie 3 podwyżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 04.04.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Styropian drożeje przez woję w zatoce (ceny ropy). Na pocieszenie pozostaje to, że na ocieplenie fundamentu nie trzeba dużo, a jak będę ocieplał ściany to poczekam, aż stanieje. Natomiast inne materiały są znacznie tańsze niż przed rokiem BK30 można kupic taniej niż BK24 w ub. roku.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 05.04.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Do Krzysztofa Zgubiłem twój nr telefonu- odedzwij się. Negocjuję z Amerblockiem ceny bloczków betonowych. Mój kierownik budowy porównał koszty ścian fundamentowych z cegły i z bloczków Amerblok i wyszło ze 1m2 z Amerbloka jest tańszy ok. 10zł. jak z cegły i odpada jeszcze tynkowanie. Różnica moze byc większa gdy utargujemy ciekawy rabat Pozdrawiam agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 07.04.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Agamon wysyłam Ci mój adres e-mail i telefon (nie zgub). Prześlij mi jeśli możesz ceny bloczków (z transportem i rozładunkiem) i ich wymiary.Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts