maksiu 09.12.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Obecny stan licytacji:(09.12.2004 godz. 14:00) 1. Obrazek namalowany przez Osowę - 100 zł2. Obrazek 'Anioły Dobroci' wyszyty przez Tolę - 260 zł3. Obrazek 'Bluszcz' namalowany kredką przez Osowę - 50 zł4. Butelka legendarnego 'kompociku' od Emems - 125 zł5. Koszulka z emblematem osoby która wylicytuje tą koszulkę, przekazne przez Emems - 75 zł6. Kubek nr 1 z logo Muratora - 50 zł7. Kubek nr 2 z logo Muratora - 30 zł8. Kask budowlany nr 1 z logo Muratora - 140 zł9. Nowy kalendarz na 2005 z reprodukcjami obrazów malarza Thomasa Kinkade od Ewak39 - 130 zł10. Piękne czerwone pudełko od Preev - 50 zł11. Obrazek od Engi - 60 zł12. Eliksir rozweselający od Edzi - 75 zł13. Serwetka od Marii - 30 zł14. Świeca - rzeźba od Mari - 25 zł15. Wielofunkcyjny scyzoryk Muratora - 100 zł16. Kask budowlany nr 2 z logo Muratora - 110 zł17. Kask budowlany nr 3 z logo Muratora - 80 zł18. Kubek nr 3 z logo Muratora - 0 zł19. Płyta: 'Cegiełka na rzecz ofiar powodzi. Moja i twoja nadzieja' od Pattaya - 40 zł20. Płyta Elli Fitzgerald - 5 zł21. Piękne czerwone pudełko nr 2 - 25 zł Oferta specjalna:Fotel z podnóżkiem od firmy Yanomebel - 300 zł W sumie: - 1560 zł z licytacji internetowej - 770 zł z licytacji i zbiórki na spotkaniu grupy szczecińskiej - 255 zł z licytacji spotkaniu grupy łódzkiej - 200 zł zebrane przez Ewak39 łącznie 3085 zł Licytacja internetowa kończy się 16 grudnia o godz. 20.00 Wkrótce Serdecznie zapraszamy do wsparcia zbiórki pieniędzy dla Nikoli, zarówno poprzez licytacje jak i dobrowolne wpłaty na konto. licytacja internetowa http://www.dlanikoli.prv.pl Przypominamy nr konta: KONTO: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących „Człowiek - Człowiekowi” ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury Edzia&Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 09.12.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 POTRZEBUJEMY WZÓR UMOWY O ROBOTY BUDOWLANE. Jak możecie to prześlijcie na e-mail (w stopce) Dziękujemy!! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.12.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 POTRZEBUJEMY WZÓR UMOWY O ROBOTY BUDOWLANE. Jak możecie to prześlijcie na e-mail (w stopce) Dziękujemy!! M Ja również przyłączam sie do tej prośby (oczywiście niezależnie od idkam) Z góry dziękuję BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 09.12.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 Do swbeata: daję znać. A tynkarze? Dziękuję za odpowiedź.Do baby_b: opowiedz o ekipie, jeśli chcesz.Umowa: mam taki sobie wzór , ale jak to tutaj umieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.12.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2004 POTRZEBUJEMY WZÓR UMOWY O ROBOTY BUDOWLANE. Jak możecie to prześlijcie na e-mail (w stopce) Dziękujemy!! M http://murator.com.pl/forum/viewforum.php?f=64 Do wyboru, do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 10.12.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Fachowiec od instalacji hydraulicznych. Polecamy. Po montażu grzejników i kotłowni, zaproponował nam, że jak kupimy u niego wyposażenie łazienki (kabina, brodzik, umywalka, itp.) po cenach najniższych jakie uda nam się znaleźć u konkurencji (chociaż ostatecznie płaciliśmy mu po jeszcze niższych cenach), to gratis zamontuje całe to wyposażenie. Tak też i zrobiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 10.12.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 do RHMFachowiec od kominka z DGP - mieszka w okolicach Krasnegostawu.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.12.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 MAM MAM MAM DOSTALEM DZISIAJ POZWOLENIE NA BUDOWE wydane przez UM Lublina Pozdrawiam i lece swietowac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 10.12.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 MAM MAM MAM DOSTALEM DZISIAJ POZWOLENIE NA BUDOWE wydane przez UM Lublina Pozdrawiam i lece swietowac .... Dzięki Bogu. I teraz się dopiero zacznie. I niech się zaczyna. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 10.12.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Do swbeata: napisz, dlaczego polecacie FERNO. Też myślimy o tej firmie. I zapomniałaś wspomnieć o drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 MAM MAM MAM DOSTALEM DZISIAJ POZWOLENIE NA BUDOWE wydane przez UM Lublina Pozdrawiam i lece swietowac .... GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 10.12.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Zastanawialiśmy się nad oknami Urzędowskiego ale względy finansowe przeważyły w Lubartowie otrzymaliśmy dobrą cene, dowieźli gratis, serwis w miarę blisko, okna wyglądają bardzo ładnie, na razie są ok! Namiary na firmę prześlę w poniedziałek, ponieważ muszę poszperać w fakturach.POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 10.12.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Pawson GRATULUJĘ to się teraz zacznie... wytrwałości i pieniędzy pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.12.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Pawson GRATULACJE , mam nadzieję, że niedługo i my je uzyskamy. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 10.12.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Pawson gratulacje, ja niestety niewiem kiedy tym samym sie pochwale, narazie musialam powiedziec stop budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.12.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 aik, a czemu to ??? Mam nadzieję, że tylko narazie i w niedługim czasie znów zaczniesz powoli dążyć do celu zwanego "DOM".Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 10.12.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Zastanawialiśmy się nad oknami Urzędowskiego ale względy finansowe przeważyły w Lubartowie otrzymaliśmy dobrą cene, dowieźli gratis, serwis w miarę blisko, okna wyglądają bardzo ładnie, na razie są ok! Namiary na firmę prześlę w poniedziałek, ponieważ muszę poszperać w fakturach. POZDROWIENIA Dzięki serdeczne. To jeszcze kilka słów o samych oknach poproszę. No i te drzwi. Jeszcze raz gratulacje dla Pawsona. już składałam, ale jestem tu dziś po raz drugi i drugi raz postanowiłam pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 11.12.2004 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 Zdrowko, zdrowko i jeszcze raz zdrowko niepozwala mi narazie nic dalej robic. Wiec na jakis czas dalam sobie spokuj, ale mam nadzieje ze od nowego roku znowu zaczne dzialac i powolutku dazyc do spelnienia tych naszych mazen o domku. Mapi pozdrawiam cieplutko Ps dostalas moja odpowiedz na twoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 11.12.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 aik, no to życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedź dostałam, jakby co to damy znać. Dzisiaj jesteśmy umówieni z panem Adamkiem, zobaczymy co on nam powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.12.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 Pawson - gratulacje. Ja ciagle czekam na adaptację.Zastanawia mnie fakt, czy na wykonanie dachu nie lepiej wziąć kogoś z polecenia hurtowni? Czyli jakiegoś autoryzowanego wykonawce. Może być wtedy mniej oproblemów jak coś się zchrzani. Ella - dawno CIę nie było. Co u Ciebie??? Jak już informowałem jestem po przeprowadzce. Internet bede miał dopiero po niedzieli. Dlatego mogę żadziej zaglądać. MIłego sobotniego popołudnia i niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts