sol26 26.03.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 czy ktoś z was ma taką może podwójną lodówkę do zabudowy??? http://www.agdexpert.pl/chlodziarko-zamrazarki-do-zabudowy/bosch-kan-58a40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 26.03.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ja jeszcze nie mam, ale własnie taką planuję kupić tylko w kolorze czarnym- wersja Piano. Słyszałam o nich wiele dobrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.03.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nie jestem pewna, czy ona jest do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 26.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nie jestem pewna, czy ona jest do zabudowy Ja też nie byłam pewna, ale po wpisaniu hasła w google wyskoczyło tego więcej... http://produkty.hoopla.pl/Lodowki-Side-by-Side-do-zabudowy Tylko jak dla mnie, to wyglądają one na zwykłe side by side... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 26.03.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 hłe hłe, wiem, bo też tam swego czasu byłam, ale do zabudowy podwójną znalazłam tylko jedną, niestety bez foty. Reszta to side by side do ustawienia wśród zabudowy (ale mogę się mylić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Był już wątek na ten temat.Tych lodówek się nie zabuduje. Można je jedynie obudować szafkami wokół ale drzwi bedą odkryte bo musi byc dostęp przecież do kostkarki, barku czy tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts