eweczek 26.03.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Czy ktoś z Was spotkał się z gotowymi formami słupków ogrodzeniowych, już w docelowym kolorze? Np. słupek wygląda jak z klinkieru, a w środku wypełniony betonem. A może jakiś inny sposób na tańsze słupki pod bramę wjazdową i furtkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.03.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Widziałem kiedyś prospekt systemu, w którym składasz zewnętrzną część słupka z gotowych prefabrykatów a środek zalewasz betonem. Czy o coś takiego Ci chodzi? Bo gotowy słupek w docelowym kolorze to może być metalowy zielony słupek pod zieloną siatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eweczek 26.03.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dziekuję, ale już znalazłam to czego szukałam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 27.03.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dziekuję, ale już znalazłam to czego szukałam. Pozdrowienia Może podzielisz się informacjami co znalazłaś. Może komuś innemu się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eweczek 27.03.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Myślałam o słupkach takich: http://www.allegro.pl/item329711755_slupki_i_murki_a_la_klinkier_podpalany.html one są w całości, a do wypełnienia betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts