Gość 03.09.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Co ile lat powinien być wymieniany licznik energii elektrycznej w domu jednorodzinnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 04.09.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Co ile lat powinien być wymieniany licznik energii elektrycznej w domu jednorodzinnym? jak zachnie oszukiwac energetyke nie spotkalem sie z takim przepisem, widzialem liczniki 50 letnie a sam mam 30 latka przy okazji : czy ktos z was ma trojfazowy licznik elektroniczny? np razem z zegarem dwutaryfowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 04.09.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Ja mam. W czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 04.09.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 ja mam stary licznik a ze wzgledu na nowa szafe elektryaczna brakuje dla niego tam miejsca. chcialbym go wymienic na mniejszy elektroniczny. jak to zalatwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 04.09.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Zegar po awarii wymienili mi na mały elektroniczny, co do licznika, to też mi padł ze 3 lata temu, to wstawili jakiś z wczesnych lat 80 (pewnie po naprawie i wzorcowaniu).Czyli wstawienie kitu z lipną awarią i na flaszkę dla montera może nie przejść, proponuję, żebyś zadzwonił do swojego Z.E. i zapytał jakie są możliwości wymiany i jakie liczniki mają do założenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 04.09.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 eeee ...to licznika nie masz elektronicznego tylko zegar, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 04.09.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 No niestety... Ale... ale mam ładną szafkę i nie muszę codziennie go oglądać - oczywiście to nie jest nowy domek , tylko lata 60-te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts