Agata i Łukasz 26.06.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 http://www.stonemaster.com.pl/campana/kol1big.jpg Znalazłam coś takiego może czymś takim można będzie otoczyć drzwi????? Kurczę zaczęłam nową stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 27.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 witaj co tam u was widze że postepy idą pełną parą super mam pytanko jak dużą macie działeczkę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 27.06.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 HEJ Działkę mamy dość dużą ok. 1800 m2 tylko że ona ma kształt trójkąta. Od drogi jest 38m, długa na 80m ale z lewej strony schodzi się w trójkąt i na końcu jest tylko 1m. A Wy widzę też już kupiliście... No i też całkiem spora... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 27.06.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 HEJ Działkę mamy dość dużą ok. 1800 m2 tylko że ona ma kształt trójkąta. Od drogi jest 38m, długa na 80m ale z lewej strony schodzi się w trójkąt i na końcu jest tylko 1m. A Wy widzę też już kupiliście... No i też całkiem spora... Gratulacje no to dużą macie działeczke i wyjdzie wam dosc spory ogródek nasza działka to 1600 metrów ale jest w kształcie barzej prostakata jakies 30x 54 metry u nas tez dosc fajnie mozna urządzic ogród a działkę dostalismy od tescia mojego no i teraz znów jestesmy w Irlandii a wakacje nam mineły szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 28.06.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 No my też nie kupowaliśmy działki tylko dostaliśmy ją od mojego taty No tak najlepiej jest w domu ale przynajmniej trochę pieniążków zarobicie i się raz dwa wybudujecie... Pozdrawiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 13.07.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Agato, pytałaś mnie, czy pada cień na szyby w naszym Pelikanie. Powiem Ci tak, może i trochę pada, ale nam to nie przeszkadza, jest super. Szef budowy proponował nam zwiększenie ściany kolankowej o jedną cegłę (porotherm 24), ale my nie chcieliśmy, baliśmy się, że wygląd domu na tym straci. Nie żałujemy.Pozdrawiam, życzę powodzenia, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 13.07.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Hej ale ja zauważyłam że Wy macie na stropie jedną warstwę cegłyhttp://perfumy.skylan.pl/images/dziennik/wiezbajednastronagotowa.jpg A u nas to by było tak że murłata szła by od razu na strop a nie tak jak u was, i wiesz co my się już zdecydowaliśmy podnieść jednak o tą warswę zawsze jednak lepiej mieć więcej światła w domu. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 13.07.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 To chyba dobrze, że położycie jedną cegłę, a potem dopiero murłatę. My,gdybyśmy podnieśli jeszcze o jedną, to mielibyśmy mniejsze skosy w pomieszczeniach na poddaszu i pewnie byłoby wygodniej chodzić w niektórych jego częściach. Nie zrobiliśmy tego i na razie nie żałujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marteczka37 26.07.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Witam serdecznie Będziemy budowac w Blachowni. Jeśli faktycznie z tymi rejonami kojarzy Ci się teren to mogę jeszcze skonkretyzować Nie wiem skąd u Ciebie ta niecierpliwość, bo patrząc na efekty to już naprawdę wiele Wam się udało W sumie patrząc na Wasz dziennik wydaje mi się jakby pewne kwestie odzwierciedlały nasze poglądy, plany i sytuację nawet ślub braliśmy w zeszłym roku Ile macie lat jeśli mozna spytać? Pozdrawiam i życzę mega cierpliwości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 26.07.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Witam Cie marteczko u mnie Jeśli chodzi o wiek to ja mam 23 a maz jest o rok mlodszy, nie mamy jeszcze dzieci choc bardzo bysmy chcieli. A o jakie plany i poglady konkretnie Ci chodzi Z ktorymi Ty sie zgadzasz? Blachownia to w sumie niedaleko bo my budujemy w Starczy... Pozdrawiam i zapraszam czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marteczka37 26.07.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 My jestesmy troszkę starsi tzn.27 i 28 lat(męzuś). Pierwsze podobieństwa to na pewno będzie spory nakład pracy własnej, Twój kuchenny typ wydaje mi się bardzo zblizony do mego, deski i krowie tez malowaliśmy samodzielnie, w planach mamy samodzielnego murarza z pomocnikiem.. to te podobieństwa, ktore w tej chwili mi się nasuwają Będę odwiedzać Wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 27.07.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Pozdrawiamy! I jesteśmy godni podziwu szybkich postępów w budowie czegoś własnego. Juz niedługo a będziecie pod dachem - choć wiele jeszcze przed Wami... dlatego powodzenia we wszystkich pracach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 28.07.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Dzieki, ale sam najlepiej wiesz ile to wszystko pracy kosztuje. A pod tym dachem to tak predko nie bedziemy bo sie juz powolutku pieniazki koncza a bez nich to niestety klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 29.07.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Łazienka zdecydowanie z pierwszego projektu! ten kibelek wciśnięty miedzy wannę a prysznic wygląda komicznie, a pewnie w uzytkowaniu nie będzie to zbyt wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 29.07.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Drugi projekt rzeczywiście nietrafiony, choć mnie wogóle brakuje tam przestrzeni na te wszystkie urządzenia.Zastanowiłbym się nad rezygnacją z prysznica i zrobieniem wanny z parawanem prysznicowym (teraz mamy mnóstwo takich wynalazków i coraz więcej firm oferuje takie rozwiązania).Moim zdaniem łazienka by na tym zyskała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 30.07.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Łazienka zdecydowanie z pierwszego projektu! ten kibelek wciśnięty miedzy wannę a prysznic wygląda komicznie, a pewnie w uzytkowaniu nie będzie to zbyt wygodne. Dzieki za rade. A co myslisz gdyby zamiast prysznica dac wanne z parawanem tak jak pisze beba? Zstanawialam sie juz nad tym ale nie wiem czy jest to takie wygodne miec 2w1 bo jak tu potem dzieci wykapac w wannie albo jakies pranie reczne zrobic jak przeszkadzal by parawan? A co Ty myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 30.07.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Drugi projekt rzeczywiście nietrafiony, choć mnie wogóle brakuje tam przestrzeni na te wszystkie urządzenia. Zastanowiłbym się nad rezygnacją z prysznica i zrobieniem wanny z parawanem prysznicowym (teraz mamy mnóstwo takich wynalazków i coraz więcej firm oferuje takie rozwiązania). Moim zdaniem łazienka by na tym zyskała. Pozdrawiam beba dzieki za rade. Ale wiesz co zastanawiam sie czy ta wanna z parawanem jest wygodna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 30.07.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Wydaje mi się, że z brakiem wygody nie będzie problemu. Pierwsza lepsza wanna z parawanem http://www.ravak.pl/?page=supernova6 Cytat ze strony: "VS 2 składa się z dwóch części, które można złożyć jedna na drugą a następnie na scianę łazienki. W stanie złożonym VS2 praktycznie wcale nie zajmuje miejsca w łazience." A jak jeszcze więcej poszukasz to pewnie znajdziesz rozwiązanie dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 30.07.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 dzieki beba. Musze sie naprawde zastanowic. Coc bardziej sie sklanaim jednak do prysznica, jedna z forumowiczek mi napisala ze wanna z panelem prysznicowym nigdy nie zastapi zwyklego prysznica no i mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beba 30.07.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 wanna z panelem prysznicowym nigdy nie zastapi zwyklego prysznica Ja natomiast nigdy bym nie zrezygnowała z "luksusu" wanny na rzecz prysznica (tym bardziej, że przy wannie możesz mieć choćby namiastkę prysznica; na odwrót nie da się niestety tego zrobić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts