Ziemianie - 03.08.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Ile placiliscie za pape z m2? Placilem teraz 3,46 zl (W400/1200) i wydaje mi sie, ze to duzo, ciekawe do ilu w LM zeszli. Na 220 m2 dachu kopertowego poszlo mi ponad 350 m2 papy i 15 kg papiokow + 20 kg podkladek :/ Szkoda, ze stali nie kupiliscie sobie w marcu/kwietniu byla po 2700 zl z faktura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 03.08.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Hej.My za pape placilismy za m2 3,40 a stal kupowalismy w marcu i placilismy 2 500 za tone.Mamy dachu 280 m2 wiec wiecej nam papy pojdzie niz Tobie.Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Bardzo ładny domek! Gratuluję takiego zacięcia w budowaniu. Agatko, zarażasz optymizmem i od razu usmiech na twarzy... Apropos 13 października to dla mnie również bardzo ważna data Ja ślub brałam 26 października 2002 roku. PAŹDZIERNIK....KOCHAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 05.08.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Bardzo ładny domek! Gratuluję takiego zacięcia w budowaniu. Agatko, zarażasz optymizmem i od razu usmiech na twarzy... Apropos 13 października to dla mnie również bardzo ważna data Ja ślub brałam 26 października 2002 roku. PAŹDZIERNIK....KOCHAM..... Miło mi słyszeć takie rzeczy aż sie zawstydzilam Ale co do tego optymizmu to nie wiem czy jest bo ja to raczej do tych pesymistycznych ludzi naleze. Fajnie ze Ci sie podoba domek, a Ty gdzie się budujesz? Poczytalam trochę Twoj dziennik i juz wiem dlaczego pazdziernik to taki wazny miesiac dla Ciebie... A dzieciaczki macie śliczne, tez bym juz chciala takie miec... Pozdrawiam i dzieki za odwiedzinki... Zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.08.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Bardzo ładny domek! Gratuluję takiego zacięcia w budowaniu. Agatko, zarażasz optymizmem i od razu usmiech na twarzy... Apropos 13 października to dla mnie również bardzo ważna data Ja ślub brałam 26 października 2002 roku. PAŹDZIERNIK....KOCHAM..... 9 październik 2004 jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu i dlatego też uwielbiam ten miesiąc a tak przy okazji.. to dużo Was budujących z Twoich okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 18.08.2008 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Bardzo ładny domek! Gratuluję takiego zacięcia w budowaniu. Agatko, zarażasz optymizmem i od razu usmiech na twarzy... Apropos 13 października to dla mnie również bardzo ważna data Ja ślub brałam 26 października 2002 roku. PAŹDZIERNIK....KOCHAM..... 9 październik 2004 jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu i dlatego też uwielbiam ten miesiąc a tak przy okazji.. to dużo Was budujących z Twoich okolic Witam u mnie Ja też kocham październik... A co do moich okolic to tak dość dużo jest osób które buduja w okolicy Częstochowy tylko że ta okolica to dość duża jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.08.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam kolejnych forumowiczów budujących domek ze Studia Atrium Świetnie wam idzie z budową, będę od czasu do czasu tu zaglądał .... powodzenia na kolejne etapy budowania. ps. czy ktoś tu może wspominał o 13 październiku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 26.08.2008 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no witam mam rozumiec ze Ty tez budujesz z tego studia? No tak 13 pazdziernika to nie tylko dla nas wazna data jak sie okazuje a co Ty tez kochasz pazdzirnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 26.08.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a co do budowania to nie wiem czy faktycznie nam tak dobrze idzie troche to wszystko sie grzebie jak mucha w smole ale teraz to juz tak tego nie przezywam jak kiedys... A u was tez niczego sobie, w koncu sie mury pna do gory i oby tak dalej, zycze powodzenia i duzo cierpliwosci bo to w budowie jest najwazniejsze wiem cos o tym... Pozdrawiam i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no witam mam rozumiec ze Ty tez budujesz z tego studia? No tak 13 pazdziernika to nie tylko dla nas wazna data jak sie okazuje a co Ty tez kochasz pazdzirnik dokładnie też budujemy domek ze Studia Atrium tylko inny projekt Fistaszek 13.10.2001 wtedy ....ożeniłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 28.08.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no witam mam rozumiec ze Ty tez budujesz z tego studia? No tak 13 pazdziernika to nie tylko dla nas wazna data jak sie okazuje a co Ty tez kochasz pazdzirnik dokładnie też budujemy domek ze Studia Atrium tylko inny projekt Fistaszek 13.10.2001 wtedy ....ożeniłem się Nie zartuj my tez bralismy slub 13.10 tylko ze 2007r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 28.08.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Nie zartuj my tez bralismy slub 13.10 tylko ze 2007r noo trzynasty to jednak fajny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no witam mam rozumiec ze Ty tez budujesz z tego studia? No tak 13 pazdziernika to nie tylko dla nas wazna data jak sie okazuje a co Ty tez kochasz pazdzirnik i ja się dołączam do czytających wasz dziennik my ciut dalej mieszkamy, ale w pobliżu zaraze4m - w łódzkim a 13 październik - super data 5 lat temu tego dnia urodził się najmłodszy nasz inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cava 15.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Piekny domek Wam rośnie i jak równiutko murowany. Mam nadzieję że moja ekipa też będzie tak stawiać "od linijki", bo jak nie to najpierw uduszę a dopiero potem wywalę. Brać kredyt, niestety. Tez nienawidzimy kredytów i unikamy jak ognia, ale zdecydowaliśmy się wziąć trochę na wszelki wypadek żeby zapewnić sobie komfort płynności finansowej, i nie utknąć pomiedzy "koniec środków własnych" a "pieniądze ze sprzedaży mieszkania". Takie życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 16.09.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzieki za takie mile slowa ale to nie do mnie one powinny byc skierowane tylko do murarza... Fakt przyznam ze murowal czysciutko i rowniutko ale strasznie wolno i to jest moje jedyne zastrzezenie co do niego no i troche nerwow nas kosztowal ale to za duzo by gadac. A co do kredytu to caly czas myslimy mam nadzieje ze w koncu cos wymyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 16.09.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Gratuluje zalania stropu. No i w ogóle takie fajne, proste mury. Domek rosnie Nic tylko pozazdrościć. A co do kredytu, to już osobna sprawa Gdyby było łatwe podjęcie takiej decyzji, sami ruszylibyśmy z kopyta a nie powolutku, powoli, z właśnych sumptów. Rozważcie wszystkie za i przeciw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 20.09.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Hej! Oj dawno do was nie zaglądałam a tu widze że że już dach do roboty się szykuje....Gratulacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 09.10.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No i okapu wyszło nam ok.90 cm a nad oknem do podbitki mamy ok.15 cm trochę mało ale co zrobić człowiek uczy się na błędach... Tym bym się nie przejmował, nasze domy są podobne co do "charakteru" i u nas okap jest standardowo 50 cm i od góry okna do podbitki około 25 cm i moim zdaniem jest bardzo ok Poza tym obserwacja taka : jak pada deszcz to przy dużym okapie okna suche i opaska wokół domu też będzie sucha pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 10.10.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzieki kochami za miłe słowa My to mamy chyba pecha do tej budowy, murarz tak nam wymurowal ze szkoda gadac, wykusz mamy skrzywiony ta scianka co jest na niej to wieksze okno jest przesunieta ok 8 cm do przodu i automatycznie jeden bok wykuszu tez jestem taka wsciekla jak nie wiem co przeciez teraz jak okna beda to beda krzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 10.10.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Jeszcze można chyba naprawić to wstawieniem okien, wymierzeniem ich... tak, że to będzie niezauważalne. Nie przejmujcie się tak bardzo . Ile parteróweczek . Ale super! Pozdrawiam serdecznie i gratuluję postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts